N%C3%A9vtelen-1.png
  • USAMEN POWER
    Ha már kevered a szezont a fazonnal, még1x leírnám hogy "ilyen alapon egyik játék se reális", nem is mondom azt hogy az autós játékok teljes mértékben visszaadják a valóságot, nem is kell visszaadják, csak a szórakozást eszközölik. DE valamilyen formában utánozni próbálja a valóságot, az ember beleélheti magát, és ez a lényeg, jó időtöltés, tudod nem mindenkinek adatik meg, hogy több 10 milliós autókkal rohangáljon. És hogy hozzak egy gyenge hasonlatot, szerinted hogy nézne ki egy második világháborús játék, természetfeletti elemekkel megszórva (főleg hogy egy esetleges cheater ki is használja az előnyt veled szemben) ?? Minden műfajnak meg van a saját helye, ha keverednek nehezen megszokható egyrészt, az ember így is kifejti a negatív véleményt, de ha még hatást is gyakorol akkor végképp. Az én szememben egy nagy 0 az ilyen, ami pl. a #94726 -os videóban látható. Leelőznek egy Saleen -t, és verik a fa.zukat, kb ennyi a történet. Másrészt akinek nem inge, nem veszi magára. Én nem mondtam hogy magadra vedd.