107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • shumika
    Céges?wow mien cég ez?! GReddy?
  • adamfesto
    És ez? :)

[IMG]http://iaro.3dmax.hu/kep/P180210_13.46_[01].jpg[/IMG]
    Ja igen...céges autó.
  • Laaccoo
    az hát valami ünnepség volt csak 10perc szünet volt a többit végig kellett ülni ((amugy pontosan 8.30-11.30 az 3óra ))
  • shumika
    8-tól 12-ig. de fárasztó lehetett az a 4óra!
  • Laaccoo
    de én voltam most szombaton ám suliba 8tól 12ig
    ((de azér nem cserélnék veletek))
  • shumika
    dejó neked :D
  • Laaccoo
    jáj nekem már nincs suli holnap :D HAHA XD
    egész héten nincs :P
  • carloelsa
    Eddig csajoztam, most megyek zuhanyozni, aztán aludni, mert holnap suli :D
  • Laaccoo
    igen lappangunk este felé fiuk mindenki alszik? valami életjelet adjatok:D
  • Toyo
    AMG10_F_01.bnk a mercedes mappán belül az SL-é úgy emlékszem. Erre írd át..
  • Laaccoo
    :D ha Mercedesre akarod akkor Rim->Mercedes és megkeresed amelyiket akarod a nevét áttirod a felninek amit letöltöttél beteszed,felülirod és működik csak az a lényeg hogy legyen F_01 és 02 is !!!mert első hátsó
  • USAMEN POWER
    Kösz, és hova kell berakni ? Mert az oké hogy az Audinak meg van adva a helye, de az SL 65 AMG -re kell. :) Esetleg nem kell átméretezni ? Mert ahhoz se értek ! :D
  • carloelsa
    Asszem ez az a felni :D
  • USAMEN POWER
    Ez kell a Mercimre !!! Tudnál segíteni ?
  • Laaccoo
    Már néztem nem találtam boltokba,de keresek mer csak a cd key kellene mer meguntam az offline játékot és gondolom nemnagyon adnak olyat csak ki :D mer mindenkinek kellene
  • shumika
    Szerencséje van aki ír nekem PM-et mert van egy bontatlanom!!
  • carloelsa
    Akkor jól gondoltam, hogy a Skyline felni nem egy Focusra való :D

LaCeE: TDU-t ott lehet venni ahol találsz, már nem gyártanak belőle =( de ha találsz egy ilyen ritka gyöngyszemet, akkor nagy szerencséd volt.
  • Laaccoo
    másikkal jobb volt
    és am TDU-t hol lehet még kapni?
  • SeanJRRussel
    Elég tré...
  • carloelsa
    Sajna nekem nem jön béé =(
    De szerintetek ez hogy áll neki? :D

• Toyo
    O.Z felnivel jobb a szememnek nekem is :-)
  • Laaccoo
    Hello! Hol lehet még kapni a TDU-t ? Tescoba nincs már
  • Misi08
    dozoo! Szerintem ez a felni eleve kicsit "gagyi" de persze ez csakis az én véleményem. de viszont ennek a focusnak majdnem minden jól áll mivel nagyon gyönyörűűű
  • USAMEN POWER
    Király felnik ezek, csak az a baj hogy egyik se az én stílusom.. :/
  • Hoffi
    nemrossz de én ezt a felnit jobban eltudom képzelni pl egy gallardo-n
    amugy szép:)
  • carloelsa
    ArtMooney féle felni jól áll ennek a Focusnak is szerintetek? :)

• nyomjadnekkiii
    csá! vki nem tudna egy ilyet csinálni? bmw s1000rrBMW S1000RR SuperBike
  • nyomjadnekkiii
    Ezeketa felniket honnan lehet leszedni? a barracudát megtaláltam de a többit nem ! remélem tudtok segiteni! kösszi!!!
  • Hoffi
    alap tdu-hoz semmit
    ahhoz hogy olyan szép grafikát kapj mint ami nekünk/nekik van egy jó gépre van csak szükséged
    moddolt autókat pedig csak letöltöd bemásolod őket a helyükre felülírod a régit aztán már mehet is a játék!
  • jaddz8
    majd imádkozunk érted
  • dajani
    Sziasztok.
    Az alap TDU-hoz miket kell feltelepíteni, és milyen sorrendben, hogy olyan szép grafikát kapjak mint amilyen képeket felraktok? És hogy minden autó benne legyen és hogy tudjak moddolt autókat betenni?Előre is köszi.
  • carloelsa
    Köszönöm :D
  • Laaccoo
    Kegyetlen szép,azér ez se gyenge szerintem:
  • Toyo
    Találtam :-) Tzunamee Barracuda
  • carloelsa
    Azt a mindenit! Naggyon durva ez a felni :O Honnan van meg neked ez te? :P
  • Toyo
    Hali, mondjuk ez a felni sem fekete..
  • Norby646
    Hi! Ez hogy tettszik?

• USAMEN POWER
    Norby ! Az SL 65 AMG -mre kellene valami fasza felnit szerválni, tudnál segíteni ? Innen már kilestem az SLR -felnit, nem rossz, ha van jobb ötleted állok elébe, csak az a lényeg hogy fekete legyen.
  • USAMEN POWER
    Ha már kevered a szezont a fazonnal, még1x leírnám hogy "ilyen alapon egyik játék se reális", nem is mondom azt hogy az autós játékok teljes mértékben visszaadják a valóságot, nem is kell visszaadják, csak a szórakozást eszközölik. DE valamilyen formában utánozni próbálja a valóságot, az ember beleélheti magát, és ez a lényeg, jó időtöltés, tudod nem mindenkinek adatik meg, hogy több 10 milliós autókkal rohangáljon. És hogy hozzak egy gyenge hasonlatot, szerinted hogy nézne ki egy második világháborús játék, természetfeletti elemekkel megszórva (főleg hogy egy esetleges cheater ki is használja az előnyt veled szemben) ?? Minden műfajnak meg van a saját helye, ha keverednek nehezen megszokható egyrészt, az ember így is kifejti a negatív véleményt, de ha még hatást is gyakorol akkor végképp. Az én szememben egy nagy 0 az ilyen, ami pl. a #94726 -os videóban látható. Leelőznek egy Saleen -t, és verik a fa.zukat, kb ennyi a történet. Másrészt akinek nem inge, nem veszi magára. Én nem mondtam hogy magadra vedd.
  • SeanJRRussel