Stockbauer33#94738
Ez azért van kedves HG mert én vok a legbénább autokázós a szigeten.Tudom becsaptak engem az emberkék amikor aztírták hogy jólkarcolom a betont.Végülis így hogy 24 éve van jogsim meg kocogtatom a közúton vezetett 1millió kilométert amit a 13 autómba beletettem biztos nemtudom mi a realitás.Főleg 1 ilyen autós játékba .Egy mondatot kiragadtál egy szövegkörnyezetből ami így nem ua mintha az egészet hallanák ill olvasnák.Sokan azthiszik hogy rezeg a kormány a kezükbe a TDU-ban és az már real.Először is megkéne tanulni vezetni pár embernek és akkor talán megtudják itélni mi a frankó.Egy auto versenyző barátom ment 3 évig a magyar gyorsasági országos bajnokságba.Vitt engem egy 400 lóerős BMW-el.1 évig a német túraautóbajnokságban ment ez az autó és megvették ide magyarba majd a barátomhoz került.Én éreztem mi az hogy 3,7 alatt 100ra.Hogylehetne azt összehasonlitani a játékban gyorsulással?Te tudod mi a véleményem az okostojásokkal kapcsolatba de látom bontogatják az illuziót a nagy koponyák