107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • adamfesto
    Agyonmoddolósok jövő héttől ilyennel kerülik a szigetet 6 és fél perc alatt:
    Csoportos Hawaii-i körutak
  • Stockbauer33 #94738
    Ez azért van kedves HG mert én vok a legbénább autokázós a szigeten.Tudom becsaptak engem az emberkék amikor aztírták hogy jólkarcolom a betont.Végülis így hogy 24 éve van jogsim meg kocogtatom a közúton vezetett 1millió kilométert amit a 13 autómba beletettem biztos nemtudom mi a realitás.Főleg 1 ilyen autós játékba .Egy mondatot kiragadtál egy szövegkörnyezetből ami így nem ua mintha az egészet hallanák ill olvasnák.Sokan azthiszik hogy rezeg a kormány a kezükbe a TDU-ban és az már real.Először is megkéne tanulni vezetni pár embernek és akkor talán megtudják itélni mi a frankó.Egy auto versenyző barátom ment 3 évig a magyar gyorsasági országos bajnokságba.Vitt engem egy 400 lóerős BMW-el.1 évig a német túraautóbajnokságban ment ez az autó és megvették ide magyarba majd a barátomhoz került.Én éreztem mi az hogy 3,7 alatt 100ra.Hogylehetne azt összehasonlitani a játékban gyorsulással?Te tudod mi a véleményem az okostojásokkal kapcsolatba de látom bontogatják az illuziót a nagy koponyák
  • SötétBarom
    A warez verzió még mindig formatál uninstallnál? :D
  • adamfesto
    És egy óra múlva villany lekapcs...Föld Órája. :)
  • adamfesto
    Te is tudod hogy azért szeretjük ezt a játékot mert korrekten meg van csinálva, hűen ragaszkodik a valós gépekhez. Ha már nincs annyi zsénk akkor legalább itt bandázhatunk valós teljesítményű sportgépekkel. Ez az audi pont olyan amilyenekkel nem akarok játszani más játékokban. Uff
  • USAMEN POWER
    Tudom, csak a véleményemet fejtettem ki. :)
  • USAMEN POWER
    Hagyjuk már, a Mustangom 2 sec alatt van ezerkéccázon !!
  • danyr
    Jó,jó de engem igazából nem a teljesítménye érdekel, hanem az autó maga.
    Ha publikus nincs valakinek egy linkje? :|
  • USAMEN POWER
    Sokan eltévednek mikor elindítják ezt a gamet, azthiszik hogy ez az nfs nitróóó ! Stockbauer mondta nekem az este, hogy "hogy itt szerinted mi reális", ilyen alapon egyik játék se reális, viszont az ilyen dolgok színvonala a béka segge alatt van, értelmét veszti a játék, és innentől kezdve nincs miről beszélni... Sok embertől megkérdeztem már a szigeten hogy mi a jó ebben, azt írták 99 % -ban "csak mert funny". Le lehet szopkodni egy színes, oriási eper nyalókát, száj két szélét a fülekre akasztani, és az a funny. Nem értem...
  • SeanJRRussel
    A mercim odavágja....
  • carloelsa
    Jah, csak nem most xD

UI: Télleg jól áll a felni rajta :D
  • danyr
    Teljesen reális.
    Bár engem az autó érdekelne. :D
  • adamfesto
    Akkor már gyorsulhatott volna 880-ra is, nem? Vagy 1475-re mondjuk. Tök reális.
  • danyr
    Ez az eredeti Audi S6 vagy letölthető változat? :)
  • Misi08
    Dehogy kell szárny ez az elegáns tuning Bár ízlések...
  • 94mike
    Szárnyatrá,az jobban ki emeli hogy tuning
  • Laaccoo
    Üdv!Szép lett Dozoo!

• Szabi1991
    jófajta.. kéne gurulni egyet.. :D
  • Misi08
    Dozoo! Elég jól áll a Skyline-odnak a fekete papucs
  • Alkesz85
    CsáCsá!
    Van vhol vmi leírás,h hogyan kell a hátteret megváltoztatni?Norbi láttam,h te vágod ezt a témát,tucc vmi leírást?
    V legfeljebb ha küldök egy képet akkor betennéd?
  • carloelsa
    Kapott új felnit a Skyline :D
  • carloelsa
    Gyáááá, upsz sorry Másra figyeltem... =)
  • Szabi1991
    -.-
  • carloelsa
    Egy gond van xD Mégpedig az, hogy túlságosan magasan van a keze xD
  • Szabi1991
    tükör beállítás.. :D
  • Fehercsoki
    Köszi szépen erre gondoltam!
  • Mathiasse
    TDUPE vagy TDUMT
  • carloelsa
    Ez de jóóóó :D
  • Fehercsoki
    Mi is volt annak a programnak a neve amivel az autók fizikáját lehetett változtatni?
  • shumika
    craaazzyyyy people xD
  • Szabi1991
    ding-ding-ding-brám-brám-bááámmm baaaa... xD
  • 94mike
    Énmeg oda járok anyuhoz.xDD..
  • Gibor
    Neeee olts... kicsit off :D Dunaújváros XD :D háhá Oda járok suliba xd
  • Gibor
    Ha már -.-'-t használod akkor énis mert ez tényleg -.-'
    Idézek magamtól:
    "és nem csináltam backup-ot :S"

Teccikérteni?
  • 94mike
    Gyári hátérrel működik? ha igen,akkor meg játsz úgy...-.- mér számít ez annyira?:C
  • Gibor
    ÁÁáá, nem tudok játszani még mindig :S hátteret akartam cserélni de kifagy a játék :S és nem csináltam backup-ot :S Valaki tudna segíteni háttér cserével kapcsolatban? :O
  • Misi08
    Hát majd utána nézek, hátha találok még egyet valahol Ócsójé ha nem akkor meg Tdu-zok kicsit magányosan aztán élek enélkül azért köszi az infókat srácok
  • Laaccoo
    Hello! EZ megvan valakinek?? KÖSZ
  • HUN BECSEHELY
    Semmi gond.Amugy ha talátsz még példányt,akkor nagy szerencséd van.
  • Mathiasse
    Biztos hogy nem szüntetik meg a srácok... Túl sok player játszik ahoz hogy szó nélkül eltüntessék, meg biztos lesz olyan ember akinek nem fog elmenni a gépén a 2. :)