107666
-
#94739 Agyonmoddolósok jövő héttől ilyennel kerülik a szigetet 6 és fél perc alatt:
Csoportos Hawaii-i körutak -
Stockbauer33 #94738 Ez azért van kedves HG mert én vok a legbénább autokázós a szigeten.Tudom becsaptak engem az emberkék amikor aztírták hogy jólkarcolom a betont.Végülis így hogy 24 éve van jogsim meg kocogtatom a közúton vezetett 1millió kilométert amit a 13 autómba beletettem biztos nemtudom mi a realitás.Főleg 1 ilyen autós játékba .Egy mondatot kiragadtál egy szövegkörnyezetből ami így nem ua mintha az egészet hallanák ill olvasnák.Sokan azthiszik hogy rezeg a kormány a kezükbe a TDU-ban és az már real.Először is megkéne tanulni vezetni pár embernek és akkor talán megtudják itélni mi a frankó.Egy auto versenyző barátom ment 3 évig a magyar gyorsasági országos bajnokságba.Vitt engem egy 400 lóerős BMW-el.1 évig a német túraautóbajnokságban ment ez az autó és megvették ide magyarba majd a barátomhoz került.Én éreztem mi az hogy 3,7 alatt 100ra.Hogylehetne azt összehasonlitani a játékban gyorsulással?Te tudod mi a véleményem az okostojásokkal kapcsolatba de látom bontogatják az illuziót a nagy koponyák -
#94737 A warez verzió még mindig formatál uninstallnál? :D -
#94736 És egy óra múlva villany lekapcs...Föld Órája. :) -
#94735 Te is tudod hogy azért szeretjük ezt a játékot mert korrekten meg van csinálva, hűen ragaszkodik a valós gépekhez. Ha már nincs annyi zsénk akkor legalább itt bandázhatunk valós teljesítményű sportgépekkel. Ez az audi pont olyan amilyenekkel nem akarok játszani más játékokban. Uff -
USAMEN POWER #94734 Tudom, csak a véleményemet fejtettem ki. :) -
USAMEN POWER #94733 Hagyjuk már, a Mustangom 2 sec alatt van ezerkéccázon !! -
danyr #94732 Jó,jó de engem igazából nem a teljesítménye érdekel, hanem az autó maga.
Ha publikus nincs valakinek egy linkje? :| -
USAMEN POWER #94731 Sokan eltévednek mikor elindítják ezt a gamet, azthiszik hogy ez az nfs nitróóó ! Stockbauer mondta nekem az este, hogy "hogy itt szerinted mi reális", ilyen alapon egyik játék se reális, viszont az ilyen dolgok színvonala a béka segge alatt van, értelmét veszti a játék, és innentől kezdve nincs miről beszélni... Sok embertől megkérdeztem már a szigeten hogy mi a jó ebben, azt írták 99 % -ban "csak mert funny". Le lehet szopkodni egy színes, oriási eper nyalókát, száj két szélét a fülekre akasztani, és az a funny. Nem értem... -
#94730 A mercim odavágja.... -
carloelsa #94729 Jah, csak nem most xD
UI: Télleg jól áll a felni rajta :D -
danyr #94728 Teljesen reális.
Bár engem az autó érdekelne. :D -
#94727 Akkor már gyorsulhatott volna 880-ra is, nem? Vagy 1475-re mondjuk. Tök reális. -
danyr #94726 Ez az eredeti Audi S6 vagy letölthető változat? :) -
Misi08 #94725 Dehogy kell szárny ez az elegáns tuning Bár ízlések... -
#94724 Szárnyatrá,az jobban ki emeli hogy tuning -
#94723 Üdv!Szép lett Dozoo!
-
Szabi1991 #94722 jófajta.. kéne gurulni egyet.. :D -
Misi08 #94721 Dozoo! Elég jól áll a Skyline-odnak a fekete papucs -
Alkesz85 #94720 CsáCsá!
Van vhol vmi leírás,h hogyan kell a hátteret megváltoztatni?Norbi láttam,h te vágod ezt a témát,tucc vmi leírást?
V legfeljebb ha küldök egy képet akkor betennéd? -
carloelsa #94719 Kapott új felnit a Skyline :D
-
carloelsa #94718 Gyáááá, upsz sorry Másra figyeltem... =) -
Szabi1991 #94717 -.-
-
carloelsa #94716 Egy gond van xD Mégpedig az, hogy túlságosan magasan van a keze xD -
Szabi1991 #94715 tükör beállítás.. :D
-
#94714 Köszi szépen erre gondoltam! -
Mathiasse #94713 TDUPE vagy TDUMT -
carloelsa #94712 Ez de jóóóó :D -
#94711 Mi is volt annak a programnak a neve amivel az autók fizikáját lehetett változtatni? -
shumika #94710 craaazzyyyy people xD -
Szabi1991 #94709 ding-ding-ding-brám-brám-bááámmm baaaa... xD
-
#94708 Énmeg oda járok anyuhoz.xDD.. -
Gibor #94707 Neeee olts... kicsit off :D Dunaújváros XD :D háhá Oda járok suliba xd -
Gibor #94706 Ha már -.-'-t használod akkor énis mert ez tényleg -.-'
Idézek magamtól:
"és nem csináltam backup-ot :S"
Teccikérteni? -
#94705 Gyári hátérrel működik? ha igen,akkor meg játsz úgy...-.- mér számít ez annyira?:C -
Gibor #94704 ÁÁáá, nem tudok játszani még mindig :S hátteret akartam cserélni de kifagy a játék :S és nem csináltam backup-ot :S Valaki tudna segíteni háttér cserével kapcsolatban? :O -
Misi08 #94703 Hát majd utána nézek, hátha találok még egyet valahol Ócsójé ha nem akkor meg Tdu-zok kicsit magányosan aztán élek enélkül azért köszi az infókat srácok -
#94702 Hello! EZ megvan valakinek?? KÖSZ -
HUN BECSEHELY #94701 Semmi gond.Amugy ha talátsz még példányt,akkor nagy szerencséd van. -
Mathiasse #94700 Biztos hogy nem szüntetik meg a srácok... Túl sok player játszik ahoz hogy szó nélkül eltüntessék, meg biztos lesz olyan ember akinek nem fog elmenni a gépén a 2. :)