Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
(amúgy hólánc mod mellé van téli idõjárás mod ugyanattól aki a hóláncot csinálta, hasonlít a ködös cucchoz, csak nem olyan durva. pont jó, egy mindigszürke kicsit csökkentett látótávolságú idõjárást kapsz)
iLLusion Winter Day mod
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Gratulálok és sok boldogságot!<#wink>#wink>

Hogy a szülészeten éjszakáztam:
A legújabb TDU fan!
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
Atari mappában csináltam egy "TDU Crazy Winter Edition" mappát, abban van az új tdu. <#wink>#wink>
De ha már egy ikon-t is szóba hoztál, csinálhatnál valami havas ikont az új tdu-nak. 😄
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
TDU nickname:lowlama
õõ elméletileg,ha 100% ig el készül,purblikus darab lessz😄
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
Egyik emberke írta, ha lemásolod az egész tdu könyvtárat és abba rakod a modot, majd csinálsz neki saját ikont, akkor van 1 sima tdu-d és egy wintermodod is, mûködik 1 mentéssel.
azokat a .z01-es fájlokat hagytam mikor elinditottam a játékot akkor szép fehér volt meg minden csak az ut melletti rétek füvek voltak még teljesen zöldek
ez azok miatt a fájlok miatt lehet?
ha igen akor azokkal mit kell csinálni?😄
Elõre is köszi!
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
A Weather modnál azért ködbe tényleg nemmegy az atom csapatás fullgázzal <#nevetes1>#nevetes1>
- 4 új sorozata idõjárás
a) fog a) a köd
b) cloudless day b) a felhõtlen nap
c) storm c) a vihar
d) sunny day with clouds d) a napsütéses nap, de felhõk
Each set of weather consists of night Minden egyes idõjárási áll az éjszakai
You can enjoy a strong wind in a stormy day Élvezheti egy erõs szél viharos nap
- Each set of weather last 10x longer than standard weather - Minden egyes sor idõjárás utolsó 10x hosszabb, mint a hagyományos idõjárás
- This mod doesn't work with the HDR on, but don't worry - it's worth it! - Ez a mod nem mûködik a HDR-én, de ne aggódj - megéri!
- Mod is directed to more advanced players because with this it is nearly impossible to drive +200mph without crashing and visibility can drop even to 30-40m ! - Mod. arra irányul, hogy magasabb szintû játékos, mert ez szinte lehetetlen, hogy ütközés nélkül hajt 200 km / h, és a láthatóság is esik vissza 30-40m!
CWE (ThePirateBay)
Aki leszedi az seedelje majd 1000 L, ne opelosnak kelljen, mert nem valami erõs a nete. Viszont most 0/0 a seeder, opel megadhatnád a kezdõ lökést.

Leggyorsabban meg a Saleen s7 Twin Turbo, és a Cadillac Cien gyorsul.
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
A játékban maximális tuningal melyik a leggyorsabb és legjobban gyorsuló autó?
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
Felkapott lett a winter mód de nagyon, és beindítottad az oahu szigetlakók fantáziáját. 😄D <#eljen>#eljen>