Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

popzu
A program neve: Everest😊) Gyere msnre papaaaaa😊)

somdav95
Off: Valaki megtudná mondani annak a programnak a nevét, ami méri a processzor, stb. hõmérsékletét, és megtudja pontosan mondani az eszköz típusát? :S

adamfesto
Köszi Mindenkinek! 😊

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

Gratulálok Ádám!!<#vigyor4>
(amúgy hólánc mod mellé van téli idõjárás mod ugyanattól aki a hóláncot csinálta, hasonlít a ködös cucchoz, csak nem olyan durva. pont jó, egy mindigszürke kicsit csökkentett látótávolságú idõjárást kapsz)
iLLusion Winter Day mod

Hát opelos ahogy nézem a centrálon a topikot úgypörög hogy kigyullad <#eljen><#beka2><#nevetes1>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Az fasza ! 😊)

Sajnos nem tudom hol vannak gondok, ezért nem tudok mindent egyszerre kijavítani, nemrég linkelték a hibát centralra, gyorsan megcsináltam. Amúgy úgy csinálom, az újabb tartalmazza az elõzõ(eke)t, ebben a 2.-ban benne van az 1. patch is.<#vigyor0>

Egy olyat kéne csinálj, amiben minden hiba javítva van. (mikor már lesz vagy 20 patch, senki se fogja külön-külön felrakosgatni õket) Ezt a kettest is megcsinálhatnád úgy, hogy az egyes patch tartalma is benne van. Persze ne rontson el semmit ! 😄

Próbálgatom tesztelgetem.Találkoztam most pár magyaral a szigeten és mindenki behalt a CRW mododtól <#eljen><#worship><#worship>.THX a köv. patch-et is

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Annak nem kellene elrontania, nálam nem csinálta. Viszont van 2. patch, hátha ez jó. <#nyes> (újabb hibát is javít)

Na az elsõ hó nálam is leesett !!! Szerintem lesz ez nagyobb is ! <#vigyor3>

Amúgy nem értem, én is beraktam a patchet és minden okés...

A patchmiatt van a zöld fû.Tegnap a sima CRW modnál full fehér minden

Törölt felhasználó
Látom neked is sikerült akkor indítanod egy level 1-es karaktert!<#zavart1>
Gratulálok és sok boldogságot!<#wink>
Gaben17
Grat!😊)

Spirit of Perfomance Koenigsegg

somdav95
grat 😊

A secret szigeten maradt fû zölden de ígyse zavaró

A szobáját majd megnézném a profi festéseddel =) Grácia Prof!

[HUN]FaTaL
Gratula. 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Gratulálok mûvészúr <#eljen><#eljen><#nyes><#taps>

adamfesto
Asszem végre alszom kicsit...hogy mi az kialvatlanság oka?
Hogy a szülészeten éjszakáztam:

A legújabb TDU fan!

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

Ahogy látom, nem csak nekem jutott eszembe hogy kétféle tdu-t kell csinálni. 😄
Atari mappában csináltam egy "TDU Crazy Winter Edition" mappát, abban van az új tdu. <#wink>
De ha már egy ikon-t is szóba hoztál, csinálhatnál valami havas ikont az új tdu-nak. 😄

attis95
OKS KOSZ

TDU nickname:lowlama

94mike
Tegnap linkellték,de asszem mais volt link..olvass elõlrébb.

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

[HUN]FaTaL
Magyarul mivel nincs kész ezért nincs.

attis95
hello all..tudom hogy lama vagyok de tudna valaki linket adni a snow modrol?

TDU nickname:lowlama

94mike
Devan,találltam rólla képeket..de sajnos nem publikus😞
õõ elméletileg,ha 100% ig el készül,purblikus darab lessz😄

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

SeanJRRussel
Egyáltalán nem erre gondoltam de mind1.....

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Hoffi
rendben köszi😊

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

Nem tudom miért így rakták fel torrentre.. Van hozzá 8 féle út és mostmár patch is. Nézegesd a topicom, mert szerintem lesz még újabb patch. Egy a lényeg, a .zip fájlt megnyitod (ha nincs leszeded megauploadról) és kicsomagolod a tdu könyvtáradba, hiszen ez tartalmazza a snow island-et, a térképet és egyéb kiegészítést, ami nélkül az egész nem ér semmit.
Egyik emberke írta, ha lemásolod az egész tdu könyvtárat és abba rakod a modot, majd csinálsz neki saját ikont, akkor van 1 sima tdu-d és egy wintermodod is, mûködik 1 mentéssel.

Hoffi
na leszedtem ezt a winter módot nálam alapból csak 1,18 gb volt aztán mikor megynitottam amit letölöttem egy csomó .z01,.z02 ilyen fájlok fogattak meg egy mappa aminek commonworld snowy light volt a neve abból a mappából kimásoltam a fájlokat és felülirtam az eredetieket
azokat a .z01-es fájlokat hagytam mikor elinditottam a játékot akkor szép fehér volt meg minden csak az ut melletti rétek füvek voltak még teljesen zöldek
ez azok miatt a fájlok miatt lehet?
ha igen akor azokkal mit kell csinálni?😄
Elõre is köszi!

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

Köszi a javítást <#eljen>.

A Weather modnál azért ködbe tényleg nemmegy az atom csapatás fullgázzal <#nevetes1>

- 4 új sorozata idõjárás
a) fog a) a köd
b) cloudless day b) a felhõtlen nap
c) storm c) a vihar
d) sunny day with clouds d) a napsütéses nap, de felhõk
Each set of weather consists of night Minden egyes idõjárási áll az éjszakai
You can enjoy a strong wind in a stormy day Élvezheti egy erõs szél viharos nap

- Each set of weather last 10x longer than standard weather - Minden egyes sor idõjárás utolsó 10x hosszabb, mint a hagyományos idõjárás

- This mod doesn't work with the HDR on, but don't worry - it's worth it! - Ez a mod nem mûködik a HDR-én, de ne aggódj - megéri!

- Mod is directed to more advanced players because with this it is nearly impossible to drive +200mph without crashing and visibility can drop even to 30-40m ! - Mod. arra irányul, hogy magasabb szintû játékos, mert ez szinte lehetetlen, hogy ütközés nélkül hajt 200 km / h, és a láthatóság is esik vissza 30-40m!

[HUN]FaTaL
Nincs.

94mike
Asszem,még nyáron láttam...ettõl kaptam kedvet a játékhoz,hogy van benne Suzuki,de nem tudtam,hogy nem gyári^^

Hoffi
az nekem is nagyon kéne 😊

94mike
Valakinek van Suzuki Swiftje?(új fajta) esettleg,linket tud adni? mintha láttam volna,még régebben..

Akkor mégis stocktól töltöm...

Nem én raktam fel. Gyorsan jön viszont nincs meg minden fájl.<#nevetes1>

OPELOOS !!! Te nem is mondod, hogy a ThePirateBay -re feltoltad a CWE -t ???

CWE (ThePirateBay)

Aki leszedi az seedelje majd 1000 L, ne opelosnak kelljen, mert nem valami erõs a nete. Viszont most 0/0 a seeder, opel megadhatnád a kezdõ lökést.

New és Sean müködik a serveres átvitel szal lehet tölteni tölem 1000 L

Inkább: "Test Drive (The Climate Change)" 😄

Kössz-kössz, én úgy gondolom ha Maciuk megcsinálja az idõjárását a wintermod-hoz, akkor nyugodtan nevezhetjük a játékot Test Drive Unlimited 1.5-nek.<#nyes> Csak lenne már egy nyomi gépem amin élvezhetem is..<#violent> Messze van még 23. este..

"azért 360-al havas úton megnéznék bárkit dehát nah..." senki se lehet olyan pro mint te. Ugye erre gondoltál ? <#hehe>

Koenigsegg CCR, és a McLaren LM ami ha jól tudom a játék két leggyorsabb autója.
Leggyorsabban meg a Saleen s7 Twin Turbo, és a Cadillac Cien gyorsul.

SeanJRRussel
Sztem Opelos beírtad magad a TDU történelembe és kövezzetek meg,de sztem a legjobb mód a tdu hoz és magyarok között is egyedülálló teljesítmény.Szóval 100% Respect és mihejst átküldte Stocky már megyek is motorozni.Mondjuk annyi szépséghibája van h azért 360-al havas úton megnéznék bárkit dehát nah...<#worship><#vigyor2>

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

kem001
Sziasztok
A játékban maximális tuningal melyik a leggyorsabb és legjobban gyorsuló autó?

XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB

Te aztán nagyon beleástad magad a tdu történelmébe !
Felkapott lett a winter mód de nagyon, és beindítottad az oahu szigetlakók fantáziáját. 😄D <#eljen>

Tegnap szóba jött a hólánc.. Hát itt van.

Törölt felhasználó
Csak vicceltem, megnéztem miért kaptad, nem kell itt hõbörögni, nem is véltelenül volt ott hehe smile<#wilting><#wow3>