jaddz8#93652
Mütyi volt a japán autó bolond nem én, de ha már így Honda, akkor nekem egy ILYET volt alkalmam vezetni, ugyanezt a 2.2-es dízelt (a dízel csak 2.2-es motorral van) és valami félelmetes nyomatékot produkál. 40-nél beraktam 3-asba, 140-ig bele voltam szorulva az ülésbe. Menetteljesítményekre nem mondhatok panaszt, esztétikailag is jó, kényelmes is, minden kézreáll, minden amit fel tudok hozni negatívumként, hogy hátul a fejteret nem rám (185cm) találták ki, a kerékzajon még lehetne mit tompítani, és továbbra sem preferálom túlzottan a digitális műszerfalat. Hosszútávon megelégszik 5.5-6literes fogyasztással, vasárnapiasan le lehet vinni 5-re is. Szal összegezve jó cucc nagyon, kicsit szeptikus voltam vele, de kellemesen csalódtam.
Megígértem már egyszer, hogy csinálok egy Fiat Punto SX60 1.2 0-100ig videót, de ehhez az kéne, hogy legyen valamivel melegebb, az útról söpörjék fel a sót, mert nem lehet normálisan elindulni, meg kéne valami felvevőalkalmatosság ami sötétben is működik.
Amúgy nem vagyok Putó párti, se fan, v ilyesmi, de jó vezetni ezt a fostalicskát is :)