Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze ha nincs senki abban a layerben amibe vagy, chatalni se tudsz. 😊
A játékban hogyan lehet csevegni??<#conf>#conf> Én megnyomom a gombot amivel lehet csevegni és nem engedi.<#pardon1>#pardon1>
All hail the double x!
All hail the double x!
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
WagonR-t én se tennék a játékba. 😄
http://goo.gl/gd6Zi5
Nekem egy játék kb. azt jelenti hogy "távol a valóságtól, távol a hétköznapoktól", de háth nem vagyunk egyformák. <#smile>#smile>
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
ja és te milyen autóra tetted?😄
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

#90018: Ha más játéknál is csinál ilyet, akkor vehetsz új VGA-t.
#90014: Ne offolj b+ !
És hogy tudom ki-be kapcsolni?
ebencz
http://goo.gl/gd6Zi5
LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Két problémám van!
Egy pár napja, ilyen lett a játékom, újra telepítettem és még mindig ilyen:
A másik problémám, meg hogy amikor a Megapack-ot telepítem, akkor utána, csak a boltok jelennek meg és nemtudok bemenni vásárolni, pl a Lexus!
Mielöbbi segítségeteket, elõre is köszönöm!
ebencz
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Tegnap este!
"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"
Nah és ez hol van???

Packard Bell TK81-SB-465HG AMD Radeon HD 6650M

Packard Bell TK81-SB-465HG AMD Radeon HD 6650M
Köszi!
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!™ " --