-
Ha nem gond, ide ebbe az autó témába én is beleszállnék, szintúgy csatlakozom jaddz barátomhoz, japán szerelem. 1. amit nekem jelent egy autó nekem. most legyen az bármi, munkáim során hála istennek sok fajta autót vezettem, Francia, Német, Japán, Svéd. felsorolnék 1-et 2-t, Toyota:1.6 Corolla verso, Hiace 2.0TDI a muka autóm jelenleg is (CÉGES), BMW: 525-ös, Citroen: c4 coupe sport változat 1.6 VTR, Peugeot 107 1.0 3hengeres toyota motor, Volvo: S40 S60 és a jóöreg 343-as automata. Honda: Civic VTI EK9, és civic Typer. röviden mindeggyik nagyon jó, DE, citroen: sokat eszik (MINDIG) nem látni ki az (A) oszlopon se hátul, csendes, és gyenge. Peugeot: amilyen csunya és nőies, ku..a jó vezetni, 170-ig van órázva és ki is viszi végig, hosszúak az áttételek, jobban megy mint a citroen de nem gyorsabb,
Toyota: hát amit kifizetnek érte az emberek, azt meg is kapják, megbizható, biztonságos, de fáj benne a hátam, és himbálódzik a szélben a magassága miatt. Hyace: hát inkább nem mondok semmit :D Volvo:Na ez nagyon jó autó, iszonyúan jó érzés ahogy fekszi az utat. mintha ágyban feküdnél. a többi ugyan az mint a toyota corolla, csak nem himbálódzik. És végül Civic Typer: ez számomra történelem ez az autó, Őrült, nem normális, bitang dög. ha nem vagy észnél (meghalsz. Persze ez minden autóra vall). Ez az autó 200 lovas, és csak azt mondja minden váltás elött 5200Rpm alatt, hogy MÉG MÉG nyomjad tovább, 5300-nál megszólal a dobszó, és jönnek a fúvósok. Ez a motor számomra zenél, ezt fel nem birom fogni hogy ez az autó milyen jó érzést ad az embernek mikor lepadlózza. Középen a műszerfalban a váltó, eszméletlen jó váltani vele, kéznél van. Amikor eléri a 8300-at, na az a mámor. Nekem ez az autó iránti szerelem. Nem az hogy oly 10 millás autóm van, vagy hogy van egy menő autóm ami szarrá van tuningolva, legyen az kivül, belül, és akkor ha meglátok valakit ismerőst az utcán akkor dzu... padló ami kifér a csövön. Nekem csupán ennyi. nem kell azt 260-ig kihúzatni, úgy is csattansz, ha meg nem akkor meg mosolyoghatsz a fényképezőgépbe. (TRAFI) 1-2-3 padló vissza a gázról a lábad és hallgatózol. NA EZ AZ AUTÓ IRÁNTI SZERELEM.
ÉS akkor itt 1-2 videó, hogy tudjátok miről beszélek!
Gyorsulás
GyorsaságGyorsaság és zene!!!!!!