Newlife, a közösség érdekében nyugodtan törölheted ezt a hsz-t, csak a saját lelki békém miatt írom.
Várjá-várgyá bazmeg, kurva másnapos vagyok, és már fél órája akarok írni neked egy hasonló színvonalú választ, de a röhögéstől eddig nem tudtam lenyomni egy billentyűt sem. Meg hát azért a te színvonaladra érkezni sem egyszerű dolog, pedig a tegnap elfogyasztott sörök mennyisége után azt hittem, hogy nálam egyszerűbb ember nincs jelenleg a világon.DE VAN!!! (Igen pajti, te vagy az)
"Én már akkor játszóttam amikor ti azt se Tuttátok mi az a TDU-.-" nem, ezt nem én írtam, csak idéztem. Játszóttam - örülök, hogy megtaláltad végre a kibebaszott írásjeleket, már csak alkalmazni kéne őket helyesen. Nagyon szívesen megmutatom neked, PM-ben nyomom az elérhetőségem. Ja, PM... Kicsit magasra tettem a mércét nálad ezzel. Szóval privát üzenet... Ja, te így sem érte. Hagyjuk.
"Amíóta ólcsobb lett a jáátéék sok Noob jönn játszanii-.-" jáátéék bazmeg? jáátéék? Aztabüdöskurv@életbe! Te annyira egyszerű vagy, mint egy raklap. Nem, az hozzád képest egy integrált áramkör, mert van benne 100-as szög. Ja, a legeslegszebb amit írtál: Noob jönn játszanii" Ó Istenem! Miért? Miért versz engem ilyen parasztokkal?
Nadehogy komolyan is szóljak a témához.Idejössz, leparasztozol mindenkit (nehogy azt merd írni, hogy te ilyet nem mondtál, ez szarkazmos - húbazmeg, ezt most nem magyarázom el mit jelent, a gógöl a bárátod), nem érzed hogy te vagy a paraszt? Pedig kéne... És az a legdurvább, hogy te érzed magad megsértve.