Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Miért akar felmenni a netre, mikor nem mondtam neki? Fontos lenne megoldani, mert kiirja, hogy a kapcsolat megszakadt, és kilép. Tehát nem tudok játszani.

Falkon
Csak én már megszoktam a pirosat.

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

[HUN]FaTaL
Kösz, elsõ próbálkozás. 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Falkon
Fatal, jó az új logód.

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Fehercsoki
Akkor a tiéd nem megapackos.

Wanted
😊

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

[HUN]FaTaL
Éjszaka mindig megy a szerver, olyan 1 órától, akkor ki tudod próbálni. 😊

Ma nem volt olyan vészes... Reggel külföldiekkel két szigetkõr teli layerben, majd délután megérkezett NikkyInDaHouse és társai, így teljesen új társaságban drift cruise ugyancsak teli layerben, csak az utóbbin nem tudtam végig ott lenni, mivel lépnem kellett itthonról.

Wanted
A tokban odaragasztva egy cetlin volt a gépelt kód.
A tokra nincs ráírvra, hogy megapackos és csak 1 db kód van.
Akkor most senkinek sem megy a szerver?

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

Fehercsoki
Ha megapackos akkor van 1 külön megapack serial is illetve a dobozára rá van írva h includes megapack.

CopyKing92
minkaptad a kódot? a tokkban nyomtatva volt 1 odaragasztott papírra?

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

Wanted
Online sehogy sem tudom így kipróbálni?

Wanted
Hogyan tudom megnézni, hogy a megapackos változatot kaptam?

adamfesto
Hetek óta nem lehet felmenni szeróra mert szaró!
Olvass vissza, 8200-tól csak ezért kurvaanyázunk.

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

[HUN]FaTaL
A megapackos sem magyar, de külön telepítendõ a megapack. Lehet hogy nem jó a kulcs és átvertek.

Wanted
u.i.:
Szerintem nem a megapackos verzió, mivel nem magyar.

Wanted
Hi!
Sikerült vaterán beszereznem a TDU-t.
Feltelepítettem és patchelve, vagy patch nélkül sem enged online játszani: nem tud csatlakozni a TDU szerverhez.
Mi lehet a gond?

CopyKing92
optionsban valahol nézdmeg. nézd végig és ahol be lehet állítani ott van :Ð

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

Pummis
Help! Utcai versenyen hogy kell tétet terni mert mindig a nyer összeg 0$

Danus16
nemtom de egészen teljesen tökig vagyok a szerverekkel.
nemazér vettem meg ezt a kurva gémet hogy utána folyton szarakodjanak a szerverek. hát basszák meg de nagyon. unalmas már hogy nem enged be.

http://www.youtube.com/user/kilipeti

Nah jó😄
Szerintem ezt itt hagyjuk abba😄
Nah szal uj téma!
Ma lessz valami este Krúz vagy akármii?😊
adamfesto
Nem védem, csak általánosságokban gondolkozom: túl komolyan vesztek minden hozzászólást. Nem teljesen komoly ami itt leíródik.

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

[HUN]FaTaL
Senki nem mondta hogy nem hibás, és akkor egybõl baseball ütõvel kell agyonverni?😄 Ez meg téged minõsít..

2 dolog, mielõtt megint kitör a háború <#idiota>
1. ha figyelmetlen, akkor is õ a hibás,és nem ilyen mértékben kapja oldalba a kocsit...
2. most én is itt verhetném a nyálam, hogy legyökereztél, mikor én feléd semmi rossz szót nem szóltam, de NEM teszem, hagylak úgy ahogy vagy <#mf1>(mellesleg ez téged minõsített<#worship>)

TDU nick: WAndrew26[HUN]

"Részemrõl a téma lezárva" <--- Aki még meg akarja utólag mondani a magáét, ehhez tartsa mostmár magát ! Köszi köszi <#vigyor2>

somdav95
Akkor most már el is mehetsz innen. Szia 😊

Jaddz, Derek, & Stockbauer thx !

Zabimaru
Nincs mit, jó volt <#eljen><#wink>

[HUN]FaTaL
Kösz a krúzt Zabi :]

holecsko10
Szint úgy köszi skacok.

TDU,ETS2 Nick: holecsko

pxxl

All hail the double x!

pxxl

All hail the double x!

alvás elötti gurulás

kezdetek

újraszervezõdés

vége felé

köszi
[HUN]FaTaL
Elég gyökér lehetsz. Tudod bárkivel elõfordulhat, hogy figyelmetlen. Remélem egyszer te leszel az és téged pakol helyre valaki baseballütõvel...

<#eljen><#worship><#eplus2><#wave><#vigyor2>

Hát bizonyítsd be h megütöttelek <#eplus2>Hisz csak beverted a fejed, kezed,lábad az ütközés közben.... <#buck>

Jaddz, OFF-ba kerültem, azért nem tudok visszamenni. Talán egy kicsit késõbb sikerül.

Ja meg ha stockal gurulok, állt. ottvan NikkyInDaHouse, Blueace, Rizzone16, na õk a nem egyszerû emberek, sõt még Hc-ban is tudnak menni oszlopnyalogatás, meg 200m repülés nélkül...
Úgyhogy no problem nekem is megvan a saját társaságom a játékban, nem csak sg-sekbõl áll a világ...
Részemrõl a téma lezárva, persze további kommentekre válaszolok, de nem lenne rossz ha privátba jönnének !

<#hehe> Amikor még kezdtem magyarokkal gurultam nagy részt, magyar cruiseokra jártam, csak idõközben kiísmertem az itt lévõ társaságot, majd rendesen megfelezõdött az sg-sek száma, kevés van már akit nem nézek seggnyaló taplónak, és inkább külföldiek társaságát keresem mint magyarokét. Annál jobb cruise úgysincs mikor északról meglendülünk, és járjuk a szigetet...
Jaa és stockival ketten ? xD Való igaz hogy van mikor ketten esszük a kilómétereket, de legtöbbször 8-as layerben külföldiekkel, vagy valamelyik még normális sg-s ránk teleportál, majd még jönnek többen végül egy jó összeverõdött cruise lesz belõle, és mit hoz isten, tényleg jobb mint akármilyen más gurulás... A nyalást meg természetesen nem arra értettem mikor vki megköszöni másiknak a részvételt, egyszerûen a topik színvonalára gondoltam. De azért jó most is kb. 10/1 ellen, de még jöhettek 100-an is akár, akkor is tudok ellenvéleménnyel szolgálni mindenkinek, de ha valakinek igaza van azt természetesen elismerem.

Oksa nagyon fasza, offlineba vok !!! <#boxer>

Basszameg ne itt oszd az észt, kráternél gyülekezõ van... De nyugodj meg elolvasom, és majd kommentezem is !

Roger6
"Aha olvasgattam mi volt régen, annyi a változatosság hogy a "régiek" között ment a nyalás..." - nakérem, akkor mondom a véleményem.

75992 hsz: ToMeE megköszönte a "mini" krúzt, ahol hárman voltunk. Mert nálunk a 3-as krúz már mini volt, látod? Akkor még lehetett összehozni 7-8 embert egy krúzra. Persze a Stocki barátoddal tartott kettes mega-hiper-terra krúzod biztosan sokkal jobb, ráadásul ez a szemét mocsok ToMeE - a rohadék - még meg is köszönte, hogy jól érezte magát! Hát mekkora nyalógép, nem? A kecije... <#hehe>

75843 hsz. - a másik mocsok szemét állat, az is nyal, mert megköszönte a maximálisan jó hangulatot. Fújj, undorító szemét mocsok, ez is nyal... (vagy csak tényleg jól érezte magát? - hát igen, régen volt ilyen)

75389 hsz - a rohadék reakciós mosladék, hát ez mekkora paraszt, ez meg aszonta, hogy köszönte a krúzt, meg milyen szépek a biciklik!! Mekkora nyalógép, te úristen....

75139 hsz - hát ez megint nyal, te atya-gatya!Elõször is megköszönte mindenkinek! Ezt az undorító alakot, fujj... Meg aszonta-e, hogy nagyon jó volt! Ekkora nyalógépet!

2009. márc. 13., 15., 20., 21. visszafele. Ez csak márciusból pár nap, amikor összeverõdött a banda, és kurva jól éreztük magunkat, nagyokat drifteltünk, szigetköröztünk, próbáltunk szabályosan közlekedni, meg ilyenek. Persze mi csak nyaltunk egymásnak, hiszen nem ketten nyomtuk, meg a négy krúzon volt vagy 15 különféle ember. Hát persze, most már ez nem királyság, lejárt a "régiek" ideje, most már nem népszerû a népszerû krúz. Most már az újaknak más kell. Most már az kell, hogy Stockival ketten zúzzátok, mert az már milyen égõ, hogy régebben két naponta összegyûltünk 6-8-an, aztán úgy mentünk. Meg milyen égõ már megköszönni a krúzt, ha jó volt. Faszt! Azt aztán nem! Akkor azt hiszik, nyalok. Hát jó, csinálj amit akarsz, régebben azért jóval másabb volt minden, és nem véletlenül halt ki a topic, és nem véletlenül nincsenek már ekkora krúzok. És kérlek, fogd fel azzal ami van, hogy ez nem a HC vs. NON-HC miatt van...

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Ok most jó a szeró ! 22:00 kráternél várok valamennyit...

drot
Azzal nincs is gondom hogy naponta termelõdik 300 komment, csak azzal van bajom hogy ebbõl 270 egymás szidása vagy off <#rinya>

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

drot
Ez már nevetséges amit csináltok! <#wow3> Legalább van egy kis élet ebben a kihalt topicban...

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

<#hehe> "nem rossz indulatból mondom ezt" <--- Te mindig jóindulatú vagy, persze csak ahogy alkalom van a szúrkálásra, beszólogatásra, azt ki is használod. Sunyi vagy ember, egy alattomos paraszt !

pxxl
most az hogy régebben nem voltak ilyen beleszarok mindenbe én vagyok a király neszojjábe emberek, és normálisan lehetett kommunikálni, az neked már nyalás? sztem meg értelmes emberekre vall. valahol kezdelek sajnálni hogy ilyen ember vagy, és nem vagy képes alkalmazkodni és felfogni bizonyos íratlan szabályokat amik nem itt lettek felállítva, mindenhol érvényesek. ez van ilyen vagy. számalomra méltó jóformán. és nem rossz indulatból mondom ezt.

All hail the double x!

Aha olvasgattam mi volt régen, annyi a változatosság hogy a "régiek" között ment a nyalás...
Ez jelenleg is próbál érvényesülni, részemrõl kimaradok belõle, nem szeretnék nyakig benne lenni a másik picsájában azért mert már 1 éve ide irkál... Szánalom hogy megy a megkülönböztetés, de hidegen hagy.

pxxl
nem akarom kirobbantani megint az újhonc vs vén háborút, de fél-egy évvel ezelött nem voltak ám ilyenek...és nem mi változtunk meg. na de mind1...

All hail the double x!

Azért vannak kivételek is, de a többség... <#rolleyes> ahogy mondod ! <#eljen>