Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
A tokra nincs ráírvra, hogy megapackos és csak 1 db kód van.
Akkor most senkinek sem megy a szerver?
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Olvass vissza, 8200-tól csak ezért kurvaanyázunk.
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
http://goo.gl/gd6Zi5
Szerintem nem a megapackos verzió, mivel nem magyar.
Sikerült vaterán beszereznem a TDU-t.
Feltelepítettem és patchelve, vagy patch nélkül sem enged online játszani: nem tud csatlakozni a TDU szerverhez.
Mi lehet a gond?
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
nemazér vettem meg ezt a kurva gémet hogy utána folyton szarakodjanak a szerverek. hát basszák meg de nagyon. unalmas már hogy nem enged be.
http://www.youtube.com/user/kilipeti
Szerintem ezt itt hagyjuk abba😄
Nah szal uj téma!
Ma lessz valami este Krúz vagy akármii?😊
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
http://goo.gl/gd6Zi5
1. ha figyelmetlen, akkor is õ a hibás,és nem ilyen mértékben kapja oldalba a kocsit...
2. most én is itt verhetném a nyálam, hogy legyökereztél, mikor én feléd semmi rossz szót nem szóltam, de NEM teszem, hagylak úgy ahogy vagy <#mf1>#mf1>(mellesleg ez téged minõsített<#worship>#worship>)
TDU nick: WAndrew26[HUN]

kezdetek
újraszervezõdés
vége felé
köszihttp://goo.gl/gd6Zi5
Úgyhogy no problem nekem is megvan a saját társaságom a játékban, nem csak sg-sekbõl áll a világ...
Részemrõl a téma lezárva, persze további kommentekre válaszolok, de nem lenne rossz ha privátba jönnének !
Jaa és stockival ketten ? xD Való igaz hogy van mikor ketten esszük a kilómétereket, de legtöbbször 8-as layerben külföldiekkel, vagy valamelyik még normális sg-s ránk teleportál, majd még jönnek többen végül egy jó összeverõdött cruise lesz belõle, és mit hoz isten, tényleg jobb mint akármilyen más gurulás... A nyalást meg természetesen nem arra értettem mikor vki megköszöni másiknak a részvételt, egyszerûen a topik színvonalára gondoltam. De azért jó most is kb. 10/1 ellen, de még jöhettek 100-an is akár, akkor is tudok ellenvéleménnyel szolgálni mindenkinek, de ha valakinek igaza van azt természetesen elismerem.
75992 hsz: ToMeE megköszönte a "mini" krúzt, ahol hárman voltunk. Mert nálunk a 3-as krúz már mini volt, látod? Akkor még lehetett összehozni 7-8 embert egy krúzra. Persze a Stocki barátoddal tartott kettes mega-hiper-terra krúzod biztosan sokkal jobb, ráadásul ez a szemét mocsok ToMeE - a rohadék - még meg is köszönte, hogy jól érezte magát! Hát mekkora nyalógép, nem? A kecije... <#hehe>#hehe>
75843 hsz. - a másik mocsok szemét állat, az is nyal, mert megköszönte a maximálisan jó hangulatot. Fújj, undorító szemét mocsok, ez is nyal... (vagy csak tényleg jól érezte magát? - hát igen, régen volt ilyen)
75389 hsz - a rohadék reakciós mosladék, hát ez mekkora paraszt, ez meg aszonta, hogy köszönte a krúzt, meg milyen szépek a biciklik!! Mekkora nyalógép, te úristen....
75139 hsz - hát ez megint nyal, te atya-gatya!Elõször is megköszönte mindenkinek! Ezt az undorító alakot, fujj... Meg aszonta-e, hogy nagyon jó volt! Ekkora nyalógépet!
2009. márc. 13., 15., 20., 21. visszafele. Ez csak márciusból pár nap, amikor összeverõdött a banda, és kurva jól éreztük magunkat, nagyokat drifteltünk, szigetköröztünk, próbáltunk szabályosan közlekedni, meg ilyenek. Persze mi csak nyaltunk egymásnak, hiszen nem ketten nyomtuk, meg a négy krúzon volt vagy 15 különféle ember. Hát persze, most már ez nem királyság, lejárt a "régiek" ideje, most már nem népszerû a népszerû krúz. Most már az újaknak más kell. Most már az kell, hogy Stockival ketten zúzzátok, mert az már milyen égõ, hogy régebben két naponta összegyûltünk 6-8-an, aztán úgy mentünk. Meg milyen égõ már megköszönni a krúzt, ha jó volt. Faszt! Azt aztán nem! Akkor azt hiszik, nyalok. Hát jó, csinálj amit akarsz, régebben azért jóval másabb volt minden, és nem véletlenül halt ki a topic, és nem véletlenül nincsenek már ekkora krúzok. És kérlek, fogd fel azzal ami van, hogy ez nem a HC vs. NON-HC miatt van...
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
All hail the double x!
Ez jelenleg is próbál érvényesülni, részemrõl kimaradok belõle, nem szeretnék nyakig benne lenni a másik picsájában azért mert már 1 éve ide irkál... Szánalom hogy megy a megkülönböztetés, de hidegen hagy.
All hail the double x!