N%C3%A9vtelen-1.png
  • Stockbauer33 #89765
    Ottvagy a szeren neszerénykedj .Remélem nemvetted komolyan a csipkelődésünket.Ez az egész remélem új utakra tereli a lefagyott fórumozokat mindkét oldalon és ismét közös nagy krúzok lesznek a téli szaridöben.A legmélyebb tiszteletem a PH-ok felé.Tudom jól hogy ott sok a jóképességű persze nálunk is akad sok kimagaslóteljesítményű ügyes fiú.1-2 hónapja gurultam a Tibiajaxal és a Megvadultal éjszaka.A Tibi mutatott 1-2 nagyon jó kis eldugott helyet és amiket irt közben az megfogott mennyire tűzbejött hogy felidézte a veletek eltöltött régi szépidőket a dokkoknál a fogocskákat a kontinereknél stb.Biztos vok benne hogy nagyonsokan a régiek közül felcsatolnák a kormányokat ha kicsit jobban pörögne mindkét topik akár krúzokkal vagy versenyekkel.Nem vérremegy a verseny max vmi dijjért de van ebbe a játékba még annyi hogy kellemesen eltöltsük közössen az időt.Én sokat megyek este a newlife-al és aki pörög éjszaka az tudja hogy a komoly spontán krúzok europa krémjével hajnali 1-2kor indulnak.Kegyetlen kemény brigáddal 2-3 szigetkör atomhajtásba.De veletek szivesebben mennénk ha félretenné mindenki a sérelmeit vagy kicsinyes faszságait és bepörgetnénk mindenkit a játékra.A Grabowszki féle megakrúz nagyon jól sikerült és ismételni kellene 1000 L.Tehát megkérlek próbálj vmit hatni a ph-okra hogy versenyezünk.