N%C3%A9vtelen-1.png
  • jaddz8
    Jó reggelt! Tegnap, bár nem számoltam, de hozzávetőlegesen vagy 70x próbáltam belogolni a TDU szerverre, természetesen eredménytelenül, reggel 9:00-től nagyjából 23:50-ig. Mivel tegnap reggel jött meg a game arra is gondoltam (kínomban már mindenféle fórumokat nyálazgattam), hogy azon kívül, hogy a TDU szerver se megy, nálam is lehet valami bibi, mert páran írtátok, hogy van amikor beenged, csak nincs térkép, vagy nem mutat játékosokat, vagy ilyesmi, de engem egyszer sem engedett be, kizárólag azt a képernyőt kaptam, hogy "Failed to connection to the TEST DRIVE servers, please check your connection and try again later" egyszer nem engedett beljebb. Na szóval ezeken a fórumokon mindenféle port forwarding dolgokról beszélnek, hogy meg kell nyitni vagy 3000 publikus portot TCP-n is UDP-n is, amit azért nem tartok feltétlenül egészségesnek. Ha valakinek volna valami tippje, esetleg volt ugyanilyen problémája, amit sikerült megoldania (az imádkozáson kívül) valahogy, hálás lennék.

TDU + 1.66A + MegaPack + GameSpy accountos profil - valami hiányzik esetleg? :/

p.s.: Elnézést kérek a Wall of Text-ért