Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem az Ignore/Allow ? Isolate meg csak akk müxik ha páran lockolva vannak...
Amúgy az ilyen playerekkel eljátszadozok, max. nyomok egy pauset és megunja, majd elmegy.

Nálam ugyanez van. Eszméletlen, hogy már egy teljes napja ezzel szórakozom! Most csak a goldos alapjáték van fent, de nem csatlakozik ugyanúgy, mint amikor elõször feltettem a megapackkal együtt. Már nagyon elegem van.

Norby646
Üdv! Meg tudná nekem mondani valaki hogy lehetséges-e valakit elkülõniteni? Ma gondoltam szabályosan kocsikázok egyet, fel is mentem az É.-Ny.--i parkolóhoz erre jött valami barom, Trackah vagy ki és mindenkinek nekiment mert neki ez okozott örömet. Kicsit hátrament aztán valamilyen trainer segítségével jól felgyorsított és nekemjött és nem akarta abbahagyni. Aztán én szépen odébbálltam mert elegem lett belõle. Szóval ezért szeretném megtudni hogy el lehet-e különíteni az ilyen játékosokat? A segítséget elõre is köszönöm.

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

drot
Köszi a krúzt
Kukucska😄

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

Sean bácsit kérdezd meg 😊 Lehet hogy megismétli a délutánit 😊

Johnny 19
Torrentezni ha szoktál akkor nézz szét, már van sok ami magyar, vagy pedig le szeded hozzá a magyar nyelvet. csak annyi hogy az updatet el indítod és már keresi is az elérhetõ nyelveket és frissítéseket.

TDU Nick: JohnnyVTI GIGABYTE GA-880GM UD2H , Gigabyte Radeon HD6950 2GB 256bit GDDR5PCI E, 2X2GB HyperX blue KIT. DDR3 1600 MHz, AMD Phenom II X6 1055T 3800MHZ, Corsair CX600, LG W2261V FULL HD

A Sean féle motoros Cruise:

A gyülekezõ:

Az északi kilátónál, picit gyarapodva:

Páros ugrás:

Megpihentünk a hegytetõn:

Akik végig kitartottak:

THX srácok ! Nagyon jó volt <#wave>

Én már le akartam szedni, csak nem találtam magyar nyelven <#szomoru1>

Toyo

Kis bömös nagyon jó, a hozzávaló hanggal.. e92 + hang (én az alsót tettem rá)

TDUnick: ArtMooney(HUN)

Akkor ezek szerint nem csak nekem van gondom a gold-al!
Én fehívtam a projektet és azt mondták, hogy majd csak hétfõn tudják kipróbálni a játékot és ha nekik jó akkor kaok egy új kulcsot, de ezek szerint nekik sem lesz jó.
Nem tudom milyen megoldást találnak ki de ha semmit akkor az lesz a minimum, hogy visszadják a pénzem.
Különdben nagyon nagy gázban lesznek.
Amúg a cdprojektnél nagyon rendes volt a csávó a telefon után küldtem e-mailt amire kb 10 perccel késõbb válaszolt is.
Remélem hamarosan talál vmi megöldást.
Johnny 19
Valaki mondta, és kérdezte mi a különbség a windows 7-ben ugyan úgy van 3D megjelenítés, simán licenszeltem, nem csak március-ig jó, az update mûködik nem fagy, lehet frissíteni, és a játékokkal sokkal jobb játszani rajta. 32 bites rendszer is látja, és használja a 4GB memóriát. És ami a legfontosabb hogy magyar, az egész cucc ami nekem van. Ja és az AVG is müxik rajta, csak le kell tölteni a windows oldaláról amit fel ajánl és be írsz neki egy regkulcsot, akárhonnan le lehet tölteni. És Ku.va gyors.
Windows 7

TDU Nick: JohnnyVTI GIGABYTE GA-880GM UD2H , Gigabyte Radeon HD6950 2GB 256bit GDDR5PCI E, 2X2GB HyperX blue KIT. DDR3 1600 MHz, AMD Phenom II X6 1055T 3800MHZ, Corsair CX600, LG W2261V FULL HD

laci 700
Én fentrõl a térképen csak azt láttam hogy mindenki pattog össze vissza... xD

Este lesz valamilyen krúz? lehet hogy jönnék... Motoros krúz jó lenne...

Már írtam a CD Project-nek, remélem hamarosan lesz megoldás, mert a külföldi fórumok alapján nem egyedi a probléma.

http://xfire.com/profile/neorow1 | TDU: Entex_HUN | AsRock Z77 Pro4 / Core i5 2300 / 8GB Corsair DDR3 1600 MHz / Corsair CX430W / Samsung HD502HJ 500 GB / GTX 650Ti 1GB / BitFenix Merc Alpha |

Hunter of Deer
kitoroltem az addon txt-t es igy mar felengedett.
viszont elotte megneztem mind2 txt es az a kod volt benne amit adtak a jatekhoz (amit telepitesnel beirtam)
de egyenlore az a lenyeg hogy megy. majd holnap raallaok egy kicsit hoyg legyen penzem / autom hogy tudjak menni en is kruzra mar alig varom 😊

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

Ha valakinek fent van a megapack és nem csatlakozik menjen a C:\ProgramData\Test Drive Unlimited mappába (VISTÁNÁL!!! XP-s nem tudom hol van) és törölje az Addon.txt fájlt. Igaz ezáltal ki fog dobálni ha megapackos autóval mész, de legalább felenged. A megapackos problémán dolgoznak az illetékesek.

http://xfire.com/profile/neorow1 | TDU: Entex_HUN | AsRock Z77 Pro4 / Core i5 2300 / 8GB Corsair DDR3 1600 MHz / Corsair CX430W / Samsung HD502HJ 500 GB / GTX 650Ti 1GB / BitFenix Merc Alpha |

Hunter of Deer
Ha már végképp semmi nem segít,akkor a mentéseken kívül mindent törülj le (magát a játékot és a rejtett cucait is)! Ezután tedd fel újra a játékot. Nem biztos hogy ez segít, de én csak ezt tudom javasolni. Amúgy megnézted mind a 2 txt fájlt (Addon.txt,CD Key.txt), hogy azokat a kódokat tartalmazza-e amit kaptál a játék mellé?

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

SeanJRRussel
Hát inkább gyorssal gyere mert nem f*sz vakarós tempóba akrok menni 80 al<#buck>

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

sztem én is elnézek oda, egy lassabb mocival.. remélem nem 300al, észnélkül száguldós krúz lesz :p

Az addon fileokat töröld mindenhonnan.

Hunter of Deer
nemtudom mi a feneert nem akar menni ez a .... jatek.

feltettem a jatekot a patchet + packot megneztem a txt-ket azok a kodok vannak amiket kaptam a jatekhoz (elotte volt fent warez), beallitottam a portokat a routernel, kikapcsoltam a windows tuzfalat (nincs fent virusirto sem semmi mas) es meg mindig network szarsaga van es nem enged be!

jah es a gamespy accom is megvan krealva +veryfi is megvolt.

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

Megyek haver <#vigyor3>

drot
Kérdésedben van a válasz is<#idiota>A versenypálya champion szinten nyílik meg és champion szinten kapsz hc-t is.

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

Hunter of Deer
vegre!!!
volt a Miskolci MMben szal mar itt csucsul az asztalomon 😊

a warezzal elert menteseim gondolom nem hasznalhatoak az eredetivel. :/ igy eltart egy darabig mire lesz HC modom. a versenypalya csak akkor nyilik meg ha megvan a HC mod is?

Moodovin
hello!

Megyek! <#eljen>

TDUnick: Moodovin[HUN]

Hunter of Deer
Media Marktba vittek mar nemtudjatok?

kazai21
Én megptobálok menni😊

Mi equipo favorito: Real Madrid

SeanJRRussel
Srácok szerveznék egy motoros krúzt ha van rá érdeklõdõ.13,50 kor lenne gyülekezõ és 14,00 indulnánk a déli VILÁGÍTÓ TORONYTÓL majd a keleti parton végig.
HC NEM KÖTELEZÕ és aki jön azt arra kérném h úgy trükközzön a motorral hogy nekelljen 100méterenként rávárni mert elesik.Ésszel vezessetek, féket meg használjátok<#bee1>

Aki gondolja nézzen fel!

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

pxxl
elég lassan jöttél rá 😊

All hail the double x!

És még: List -> Change Place

Amúgy rájöttem a dologra... Az aktív autódat, a lecserélt autó helyére rakja be a game. Így lehet variálni garázson belül, az autók elrendezésén. Azt hogy egy autót hogy rakj át a másik garázsba, azt tudtam idáig is.

pxxl
ennyi hülyeséget hagyjátok már a rákba... nem mész, aztán jeh mit kell ezt ragozni. maradjon a hc e f kresz baromság, meg a mindenki mindennel aztán lehet válogatni ki hova megy. ennyi -.-
ha meg szabály van egy krúzra akkor szabály van. be tartod vagy nem mész. ezen mi nem világos? <#falbav>

All hail the double x!

Bocsi meglehet hogy kilógna a sorból, attól függ hogy milyen értelemben vesszük. "Ha Õ rendezi a krúzt akkor ne te mondd meg" Hmm Ki ez a Dozoo ? Jóisten ? xD Én elfogadom hogy nálam jóval fiatalabb rendezi a cruiset, és szívesen "szót fogadok" neki xD DE akk a cruise vezetõ legyen épp eszü, és normális <#idiota>
A másikfele, hogy egy cruise élvezhetõsége nem attól függ, hogy van HC-d, vagy nincs, nem megfelelõ autóval jöttél stb... Attól függ hogy jó legyen a társaság, sziget jó részein menjünk keresztül, esetleg bevárjuk a másikat ha lemarad, és ne legyen kuss chaten. És nem árt ha be vannak iktatva pihenõk, jópár km megtétele után. Ezek mellé persze odatartozik hogy a kikötéseket azért be kell tartani, de van amikor elõfordul egy-két kakukktojás, ha nem tud normálisan viselkedni, vagy egyébb problem van vele, akk isolate.
Még esélyt se adtak hogy egy ideig én is menjek, igaz hogy van mikor sokat beszélek, de az nem mondható el rólam hogy rossz társaság lennék. Mindenesetre nevetséges volt.

nah azt te vagy és JUPPPPPPPPPPPPPPPPPIIIIIIIIIIIIII ez az nem jön ez az egyszerû bunkó egós pesti.... Juheeee, legalább nem kell elküldnem ujra kösssziiii 😛

Direkt jöttem, mert arra számítottam hogy mégis azt mondja ok gyere, és akk kiderült volna hogy nincs igaza.
HC mód meg nekem még nem elérhetõ, de idáig még ebbõl sose volt probléma.
Viszont a nemnormális viselkedésükön jót röhögtem, és felfrissült bennem hogy agyilag éretlennel ne vitázz, mert fölösleges. Mellesleg dozoo cruisera többet nem megyek, mert kirázna a hideg hogy ki a cruise vezetõ xD és hogy esetleg amit ez a balf.sz mond, azt kéne csinálni...

drot
Jah és ezt nem Alien rendezte hanem Dozoo.Ha õ rendezi a krúzt akkor ne te mondd meg hogy ''de alienén
azzal megyek amivel akarok'' meg hiába tartod be a sebességet azért eléggé kilóg a sorból egy mclaren.

Off, off, off <#banplz><#banplz><#conf>

TDU nick: WAndrew26[HUN]

drot
Nah figy elõször is minek jössz direkt mclarennel egy olyan krúzra ahol direkt ki volt írva hogy CSAK HC és ABCD ne jöjjön, na ezeket te alapból nem tartottad be 2:Elõször szépen kértünk hogyha nemtudod betartani a feltételeket akkor ne tarts velünk de te csak erõsködtél hogy miért nem jöhetsz mclarennel stb. 3:Utána már jóhogy mindenkinek kivolt a fsza hogy legalább hc-ban lettél volna vagy rendes kocsival jöttél volna igaz anyázni nem kellett volna egyik részrõl sem de azért nem lett volna nehéz elmenni mielõtt elszabadulnak az indulatok nem?

Mindezt el lehet intézni privátban.<#ejnye1>

Ha trágárkodsz legalább kipontoznád <#banplz>

Elsõ, vagy a második hozzászólásom ? Vagy én vok vicces ?
Akkor milyeneket röhögtél volna, ha a találka helyre eljössz 😄
Út szélén állok, és várom hogy induljunk, ezek meg azon problémáztak hogy nincs HC-m, és miért Mc Larennel jöttem stb. Trágárkodtak, lökdöstek, mert ugye egy értelmes társaság, és nem azt mondják, hogy ok gyere, ha vmi gond van veled, akk takarodj a pi...ba, inkább balf.sz viselkedést produkáltak.
Közben fulladoztam a röhögéstõl, na mind1...

Utána csatlakoztam a Rototti féle cruisehoz, na az már fasza volt.
Akik a végére maradtak, azoknak mondom, hogy sajnálom de nem tudtam visszacsatlakozni, miután kiléptem :S

Nem azzal van a gond hogy szabály betartós cruise, mert szeretem azokat is, én Alienére amióta helyrejött a TDU, mindig elmegyek, és idáig az összeset élveztem. Oda mindenki azzal megy amivel akar, szabályokat be kell tartani és kész.
Dozoo gyereknek fájt volna ha Mc Larent szabályosan, 200 alatt lát menni, ehhez nem tok még mit hozzászólni. Egy kis emberrel sose vitázz, mert fölösleges, addig nem nyugszik még nincs igaza. De ez érthetõ, én is ilyen voltam, még anno. Meg van egy hugom is, szal. no problem xD

190el mentek az egyenesbe, és 220nál lemaradok.. érdekes -.-

na mind1.. több ilyen krúzra nem megyek az tuti.. jobban járunk mind2en ahogy elnézem...

drot
xd sztem fasza volt😄

??? kösz máskor nem várlak, asszem Hazudsz, ezt megtudja erõsíteni atikah is meg rgtc... mert attol még hogy te ott csuszkáltál és az árkot kerested folyton, nem hiszem hogy láttas is volna mikor állunk meg mert mindig lemaradtál 190-nél...Mert te szeretsz "DRifetelni""

nagy kresz krúz volt... -.-

minden 3. pirosnál megálltak.. 220nál lemaradtam folyamatosan.. mert hétköznapi, és ritka verdákkal kell menni.. jah, fullos skyline -.-"

Az volt xD Nem volt HC nem volt normális kocsi aztán mondtam neki szépen az ovisnak h menjen de õ kötekedett én meg csak olvastam... xD ati trágárkodott meg ilyesmi... XD és még mi nem értjük meg õt azt mondta xD Nyehehe

laci 700
<#wow3>tiszta ovi...<#wilting>

ömm, hát ez elég viccesen hangzik.. <#idiota><#buck><#nevetes1><#wilting><#banplz>

TDU nick: WAndrew26[HUN]

Aki meg trágárul beszélt velem, most ha egy fórumon, vagy chaten mondja, ok. De ha elõttem a pofámba, lehet hogy kitaposom a belét, de ezt a részét hagyjuk.
Jaa és traktor fejü vok xD No Comment.

Jóóól kezdõdött a Dozoo cruise xDDD Remélem zavartam ! Én normálisan tudok menni, autósgamek terén elég nagy tapasztalatom van, meg kis pöcs se vok hogy egy szabály betartós cruiseon hülyüljek de egyeseknek ez nem elég. "Kötelezõ a HC, és gyere hagyományos autóval" LOL
És ugye vannak akik egy húron bendülnek, és 15-16 éves fejükkel, még segítenek egy 13 évesnek lökdöséssel, nekemjövéssel, azt hiszik ha szídják anyámat akk sírva fakadva elmegyek, stb...
Ez poén am.