N%C3%A9vtelen-1.png
  • BalanceArt
    Hogy ki miért utálja a HC-t vagy normál módot, egyéni probléma. Annyi szórakoztató kifogást lehet hallani, hogy melyik miért nem jó.

Én a HC DA OFF-ot szeretem, és ma már csak ez jelenti SZÁMOMRA a totális élvezetet. A normál mód egyszerűen semmi kihívást nem nyújt NEKEM. És az én véleményem is csak egynek számít. Nem vagyunk egyformák, mindenki másban leli örömét.

Egyébként én is hosszú ideje vezetek, és imádok vezetni, de ez más. Ez egy játék, ahol olyasmit keres az ember, amit a való életben nem kap meg (mert hát valljuk be, a krúzokon időnként mindenkiből elemi ösztönök törnek elő). Tehát szerintem teljesen felesleges a valósághoz hasonlítani. Soha nem vezetnék úgy a valóságban, ahogy a játékban. A HC nem adja vissza a valóságot, de igenis van benne élvezet.

A másik meg, hogy van, aki kérkedik a HC-vel, és vannak bizonyos non-HC-sek, akik valamiféle kihívásnak (meg időnként ellenségnek) tekintik a HC-t. Mindkettő rendkívül idegesítő.

USAMEN, persze, hogy otthagyod legtöbbünket normál módban, hiszen az egy könnyített mód. Ráadásul, ha billentyűzetről tolod, akkor folyamatosan tövig nyomja neked a gázt, és nem is tudod rendesen szabályozni a sebességed, vagyis állandóan kénytelen vagy gyorsan menni (hacsak nem akarod azt hallgatni, ahogy a kézi váltós módban, hármasban folyamatosan lehörög, ha állandó sebességet akarsz tartani).

Én sokszor csak úgy gurulgatok a szó igazi értelmében, és nem veszem fel a hátulról direkt belém jövő normál módban vezetők kihívásait. Én nem akarok bizonyítani senkinek semmit. Elég, hogy én élvezem és kész.
    Ha krúzt szervezek, akkor sem kizárólag HC-re hirdetem meg, pedig én azt preferálom.