Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
#78998 please majd ha megnyugodtál próbáld meg újra
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Spirit of Perfomance Koenigsegg
a térképen filterezed csak autósboltra, és amelyik kocka üres azt nem nézted
shit happens
miért nemtudok motort venni mikor már az összes retkes autos boltba "benéztem már"???????????
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
TDU nickname:lowlama
Andrew: tényleg belefér akár a heti fizuba is xD De lehet rajta casco még a szelepsapkán is... XD
VALAKI NEM TUDNA ADNI EGY OLYAN PROGRAMOT AMI JÓ MINÕSÉGBE FELVESZI A HANGOT??? PLS!!!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"város 80-100 körül, kívül 120-150, pályán meg 200-250." <--- ez játékba...
élõ városit meg új javítanám, hogy benn 80 kinn 120 pálya 180.
"szép is lenne... 200-al a sok nub o.0" DE ez nem azt jelenti h. annyival is KELL menni.<#idiota>#idiota>
Honda - The Power of Dreams
"város 80-100 körül, kívül 120-150, pályán meg 200-250." <--- ez játékba...
élõ városit meg új javítanám, hogy benn 80 kinn 120 pálya 180.
"szép is lenne... 200-al a sok nub o.0" DE ez nem azt jelenti h. annyival is KELL menni.<#idiota>#idiota>
TDU nick: WAndrew26[HUN]
szép is lenne... 200-al a sok nub o.0
TDU nick: WAndrew26[HUN]

Nem, nem tartom jó ötletnek, mert nincs egyértelmûen táblázva a város stb. Meg szerintem kicsit lassu is az a tempó már. Ennyi csúsztatás belefér szerintem. Ez kéne az életbe is, város 80-100 körül, kívül 120-150, pályán meg 200-250.
"Szabályok"
-táblák és lámpák figyelembe vétele
-balról elõzés
-kanyar elõtt a fék használata ajánlatos
-HC mód kötelezõ
-sávba maradj
-elõzés legyen komoly
-150-200 körüli tempó, 1-2x meghúzatni rövid ideig (Ez nem azt jelenti, hogy ennyi is, kényelmes tempóban)
-ha lekanyarodunk, akkor szép lassan fordulni le, hogy ne menj át ideiglenesen a szembe sávba
Krúzvezetõ:AlieN911
Helló
Ha a feltételeknek megfelelsz, és betartod a szabályokat, akkor gyere bátran.
kell hozzá klubtagság, vagy csak a hirtelen verbuvált tagok mennek?
shit happens
19:00 <#idiota>#idiota> HC <#idiota>#idiota>
Szabályok szokásosak.
Tali a Klubbház parkolójában!
Klubbház
1.5 körül van most az alja a piacon, én ennyiért eladtam, sztem ennyiért fogok tudni venni késõbb is. 70k meg mák 😊
shit happens
Na ott kell letérni az útról... A sziget csücskéig utána egy vízszíntes hegyháton mész, onnan már nem tudsz leesni, csak sok a bokor, és a fa.
Am egy kicsit távolabb, de én is a meredek domboldalon mentem föl 😄 (1-sõ kép)
Utána jöttem rá hogy hol kellett volna... A virtuális táj megcsodálásáért megéri fölmenni, sztem ma is fölmegyek 😄
All hail the double x!
A cruise után sem álltunk meg, hoztuk a "kis kedvenceket"! <#nyes>#nyes>
Kösz Csoli, hogy megvártad <#vigyor>#vigyor>

--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!™ " --
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Az Alfa Romeo C8 cruise-ról néhány kép:
Végül már csak 2-en maradtunk, én és lybra. Addig tartottam vele hogy meglegyen az Aston-jában a 6000Km, utána elbúcsúztunk egymástól.

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
amúgy én voltam aki délután a keleti parton "nem köszönt" 😄
shit happens

TDU Nick: JohnnyVTI GIGABYTE GA-880GM UD2H , Gigabyte Radeon HD6950 2GB 256bit GDDR5PCI E, 2X2GB HyperX blue KIT. DDR3 1600 MHz, AMD Phenom II X6 1055T 3800MHZ, Corsair CX600, LG W2261V FULL HD

Mint például ezen a videómon is hallatszik h milyen rossz a minõsége: A videóm ETS-rõl
Lécci segítsetek, már készíteném a VIDEÓKAT TDU-ból meg ha sikerül nyáron miket fogok mûvelni.. xD
HELP HELP HELP!!!PLS PLS PLS!!!!ME ME ME!!! 😊