USAMEN POWER#83892
Az Északi Kilátótól indultam Aquir-al, és Stockbauerel, kb. este. Pár Magyar is csatlakozott, akik végül a második kőr első felében lemaradtak... (ez az egész am a szokásos laza gurulásnak indult) A 2-ik kőr felénél kb. jutott eszembe hogy lekéne tolni az 5 db szigetkőrt, így az Északi Kilátóhoz érve, megvolt a 2 kőr. Pihenő, pár külföldi csatlakozott, és go a 3 ik kőr. (Innentől volt hajtás !) Majd újra az Északi Kilátóhoz értünk, pihenő, pár külföldi csatlakozott, és go a 4-ik kőr. Majd a 4 - 5-ik kőrt egybe toltuk le pihenő nélkül, mert már amúgy is későre járt. Akk fejeztük be amikor a hajnali hsz-t írtam.
Hogy hitelesebb legyen, a verda km óráját lekellett volna fényképezem kezdéskor és a végénél, de mint írtam ez az egész a 2-ik kőr felénél alakult ki a fejembe, szal így már fölösleges volt fényképezgetni. Az Északi Kilátónál meg már rég nem csinálok képet mert unalmas, és a legtöbb cruise fényképem is ott készült, szal kellene már a változatosság. De volt velem még két ember aki letolta, a külföldiek me háth...