Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Free stúdió
87.229.24.114:8767 szóba neve: TDU&GRID Elõszoba Jelszó tdu_sg.hu
Mivel egyfolytában mondja hogy jöttek meg hogy elmentek ezért itt kapcsoljátok ki a hangot

TDU,ETS2 Nick: holecsko
és vmi olyan felirattal, hogy szedje le mindenki.. 😄
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Sokkal jóban mint az unalmas kék-fehér színnel.<#crazya>#crazya>
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

TDU Nick: JohnnyVTI GIGABYTE GA-880GM UD2H , Gigabyte Radeon HD6950 2GB 256bit GDDR5PCI E, 2X2GB HyperX blue KIT. DDR3 1600 MHz, AMD Phenom II X6 1055T 3800MHZ, Corsair CX600, LG W2261V FULL HD

TDU Nick: JohnnyVTI GIGABYTE GA-880GM UD2H , Gigabyte Radeon HD6950 2GB 256bit GDDR5PCI E, 2X2GB HyperX blue KIT. DDR3 1600 MHz, AMD Phenom II X6 1055T 3800MHZ, Corsair CX600, LG W2261V FULL HD
A simple mod that replaces a database file. This then enables you to paint any car in the deluxe paint shop.
When you paint a car a custom colour other people will be able to see it online!
Download: here
szal a festhetetlen autókat átlehet festeni, és másik is más szinûnek látják Online 😮

TDU,ETS2 Nick: holecsko
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

Újrahúztam a gépet, újraraktam a játékot és felajánl valami frissítést a saját weboldalról. Természetesen nem indul a játék online. all users/application data/tdu ba visszaraktam a BuddyCache és CDKey fileokat de semmi.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
- A Bar-Ohm-Fi
<#banplz>#banplz><#idiota>#idiota><#banplz>#banplz>
All hail the double x!
ÉN pl AC vagy ha megjönnek (elõbb rendeltem meg ezt a 2õt..) a Merci SL 300 v. Zagado val jövök!
Még én se tudom xD
Honda - The Power of Dreams
Írjuk össze ki milyen autóval jön , hogy ne legyen ugyan olyan.
Falkon -> Gt500
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
DJKonya
Az a baj, hogy ha neked megengedném, akkor másnak is meg kéne, és akkor meg mindenki HC-nélkül jönne. Tõlem, HA betartod amit kell, akkor gyere. <#ravasz1>#ravasz1>
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Hétfõi szabályos krúzom helyszíne:
Autó: "G" kategória
Sebesség hát G révén nem lesz száguldozás 😊
Szabályokat szerintem ismeritek, de azért :-)
-táblák és lámpák figyelembe vétele
-balról elõzés
-HC mód kötelezõ
-sávba maradni kéne...
-elõzés legyen komoly
-ha lekanyarodunk, akkor szép lassan fordulni le, hogy ne menj át ideiglenesen a szembe sávba
Krúzvezetõ:AlieN911
A régi banda =P
A Mercedes CLK 55-re cseréli =)
A belseje is rendesen ki van dolgozva.
Gyönyörû =)
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)