N%C3%A9vtelen-1.png
  • jofer
    Pont egy évvel ezelőtt volt egy rekordkísérletünk! 1000 km-t akartunk egyhuzamban lenyomni! Vagyok már itt annyira öreg, hogy saját magamat idézgessem! Csak a régi emlékek előjöttek:

"A mai napon Lunatic szervezésében megcsináltuk a Memphis által kitalált 1000 km-es krúz bemelegítését! Ahogy Luna nevezte "bétáját"! Sajnos az 1000 km nem jött össze, én 600 km-ig bírtam! 16.30-kor indultunk a RUF szalontól és 21.20-kor jöttem le a szigetről! A kezdeti csapat tagjai voltak: Lunatic, Szabodavid, HUNathan és jómagam! Az emberek jöttek-mentek... volt, aki 200-300 km-et is velünk tartott. Volt, aki csak 2-3-at! Sokan léptek úgy be hozzánk, hogy "Itt van az ezres krúz?" Általában nagyon lelkesek voltak, a kezdeti csapatból Szabodavid 500 km-et nyomott, Lunatic pedig még mindig fent van! Hajrá Luna! Hadd soroljam fel azok nevét, akik csatlakoztak a rekordkísérlethez: Maxxx, Csabimomo, Gaben17, Skylaca, Somdav, Pecc, Pernus, Laccceee, Bendegúz, Fundy, Yutani, Moodovin! (Remélem, hogy nem hagytam ki senkit és mindenki nevét helyesen írtam!)"

Nagyon gratula, hogy sikerült lenyomnod az 1000 km-t!

De azért egy fotó jó lenne róla! A menüben van olyan rész, ahol ezt meg tudod nézni!