SZERVEZEK EGY KRESZ KRÚZT :P
Ford Island 19:05! 10 perc gyülekezés aztán go!
Kresz Krúzt szervezek, amire bármivel jöhetsz (motorral is)! A normális emberek jöjjenek csak, én nem kérek a hülyékből meg a lámákból...
HC KÖTELEZŐ MINDENKI SZÁMÁRA!Akinek nincs az ne jöjjön...nem kérek olyan privát üzeneteket, hogy elveszett a mentésem így még csak 38 %-on vagyok és nincs HC-m...hadd menjek...Nem! a privi üzenetet aki leírta nekem még múltkor, az szerintem az idő alatt megnyerhetett volna egy versenyt és ...
A sávban maradni kötelező, Követési távolság legyen a koccanások miatt, majd a sebességet megvitatjuk ,hogy mennyi legyen, mert aki gyengébb kocsival jön az tudjon jönni... mögöttem NAGYON kúltúráltan lehet előzni! Mégegyszer HC kötelező! szabályok:a Kresz BetarTása!és legyél happy, meg kedves :) A civileket ne szívassuk, ne menjünk neki, ne faroljunk rá és ne rántsuk be elé a kormányt!!! ha valaki mögöttem pirosat kap, az álljon meg, mert be fog érni úgyis és így hivatalosabb a Kresz, a Stop táblánál mindenki álljon meg, ne az legyen hogy megállok aztán jöttök azonnal utánam mint a lámpáknál xD
Nekem megvan a Megapack és az 1.67-es patch, ha lehet szerezzétek be... ezt mind ingyen meglehet...csak a MGP-s kocsikkal nem mehetsz ha letöltötted csak...