Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

All hail the double x!
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
én sem tok bemenni a lexus szalonba... a megapack megoldhatja a problémát??? (mert már csak az a szalon kéne, h tudjak motorozni... )
Erre szívesen mentem volna csak edzés is van:S
Mi equipo favorito: Real Madrid
\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
Megvettem a Mega Packot de nem lett jobb...
[/url][/img]
All hail the double x!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
All hail the double x!
Kösz a krúzt skacok! <#taps>#taps>
--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!™ " --

TDU Nick: JohnnyVTI GIGABYTE GA-880GM UD2H , Gigabyte Radeon HD6950 2GB 256bit GDDR5PCI E, 2X2GB HyperX blue KIT. DDR3 1600 MHz, AMD Phenom II X6 1055T 3800MHZ, Corsair CX600, LG W2261V FULL HD
--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!™ " --
Bye-Bye
WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Majd ha lesz idõm kicsit átalakítom bár nem tudom mi kéne hozzá, de a Nissan jelet levenném róla esetleg Porschéra kicserélném.<#hehe>#hehe>
Mostani 996 Turbo S-em=Új motorhang, új turbófeltõltés, új felni és eltüntettem a RUF emblémát.
Szívem szerint már csak a hátsó oldalsó légbeömlõket csúsztatnám a helyükre ahogy az eredetin is az ajtók mögött vannak.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
off
feltettem 1 free játékot aztán teszteltem g25el<#idiota>#idiota>
felvettem katt
Spirit of Perfomance Koenigsegg
Elérhetõség: A termék nem kapható
Amúgy néztem a gépigényt és igencsak sokallom ami oda van írva. Bátyám Gforce 6600 GT-én ment minimum Grafikán. 😄
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
(szép kép 😊