-
USAMEN POWER #83507 Húha xD Ezen most qrwa jót röhögtem ! :DD
Itthon se voltam, de látom közben még ment a téma a dologról.
Viszont túl sok a kérdés, mellette "vagy bejön vagy nem" állításokat teszel rólam, mintha olyan sokat is tudnál a semmin kívül :D
Vegyél inkább egy nyalókát, és menj ki a Balaton partjára barnulni egyet és fűrkészni a női picsákat egy spiccrum társaságában, és ne itt oszd az észt másokról xD Ha kedvem lesz Balatonra kimenni, akkor a saját haveri körömben teszem, és nem beesve egy idegen társaságba ahol bepiálva a nagy "öregek" // "újak" Test Drive unlimited sg topikjában való viszonyáról fogunk ugatni egymásnak. Szal ne nézz madárnak :D Jaa és ne érts félre én nem problémázok ha idegen társasággal kell jól éreznem magam, ha picit is normálisnak tartanálak ahogy időm van elhiheted (vagy nem) hogy sprintelnék balcsira, de túl nagy az arcod és azokat az embereket meg valahogy nem birom, ha bírnám talán itt se lenne annyi balhé ! Spontán csak jóindulatból ! Na szoszi !
Ladics: Most olvastam xD Milyen pofonokat kaptál te az élettől ? Talán faterod ittasan veri/verte anyádat éveken át, elváltak a szüleid, talán az utsó időben utcárakerülés veszélye fenyeget titeket <--- Ha ezek mind mind előfordultak a szerencsétlen életedben (mindjárt könnyet ejtek miatta) akk kezet rázhatunk !
MSZATESZ: A priváttal se lehet előrébb jutni, egyesek nem tudnak normális válasszal szolgálni, csak káromkodással, "na most jól meg mondom" szövegekkel, meg a másik mocskolásával. De ezt a topikban lezajlott viták visszaolvasásával is észre lehet venni, meg az ETS topikban ahol mindennapos a vita, habár én azt ritkán olvasom de a moderátori topikba álandóan linkelődik hogy balhé van. Írsz egy normális hsz-t, arra meg egy szemétben gazdag hsz-t kapsz válasznak, és értelemszerűen esetek többségében az ember felbassza az agyát emiatt. Ezek után még olaj a tűzre, hogy a provokátor köcsög fényezi magát, kisovódás módon háth nem én hanem te vagy a hibás, és azt hiszi akkor nyer ha minél mocskosabb hsz-el próbálja a másikat leoltani. És hozzácsapódnak persze azok akik lesik hogy mikor van balhé a végén meg az marad alul aki nem is tehet az egészről, csupán a túlerő miatt. Norby a pártomra állt tegnap, fölötte egy picivel ott van Ladics válasza ami kb. ugyanaz mint a többi csak a káromkodás más szavakkal van megejtve. Személyiségét tükrözi... Miért is volt Ladics felháborodva hogy Norby beleszólt az egészbe ? Mert tudja hogy sokminden elleneszól és nincs igaza, erre Norby beleköpött a levesébe hoppá. Fölösleges is erről tárgyalni, mert a két provokátor, pixel és ladics ma meg is írta hogy mire is volt jó ez az egész. Erről ennyit.