Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#falbav>#falbav>
TDU,ETS2 Nick: holecsko
Képek XD
A bookmark:
"ISTENEM 😄DDDDD" 2830 9122.41 0.65 9847.77 0.005 -0.003 -1.000 427894451
Amúgy valaki nem tudna adni egy olyan progit amivel a Frapssal felvett anyagot le tudnám kicsiníteni
Ismerem a Virutaldubot csak nem tom kezelni 😞
Azé kéne h fel tudjam tölteni a vidit XD
képeket majd mutatok meg vidit , bookmarkot is adok de most élevezem XDDDD
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
És nem fogsz találkozni online játékoz
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Az északi golfpályától indulunk és a Ford Island-ig megyünk de ha lesz kedvünk tovább is mehetünk. 20:45-kor indulunk de én már 20:30-kor ott leszünk a nevem kicsi942 lehet rám csatlakozni.
Szabályok:
HC: nem kötelezõ
Sebesség: max 250km/h
Kategória: A,B,C,D én Ferrari f430al megyek.
Én megyek elöl engem légyszíves ne elõzz meg.
hajrá,lilák!
hajrá,lilák!
All hail the double x!
All hail the double x!
http://goo.gl/gd6Zi5
http://goo.gl/gd6Zi5
All hail the double x!
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Nem rég regisztráltam a fórumra ezért még nem tudok mindent és az lenne a kérdésem, hogy krúzt én is csinálhatok?
Meg még az, hogy csoli31 hogy ültél be az anyós ülésre?
Elõre is köszönöm a válaszokat.
Találtam a régi nicnevemmel egy régebbi mentést amivel felengedett a szerverre. Ennek örömére mentem is egy kevesett.Elõször egyedül, majd holecskoval egy darabig, legvégül még Adj is csatlakozott. Itt meg beültem holecsko mellé az anyós ülésre.
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
#77658 én pl a tdu central forumán szoktam nézegetni hogy mik vannak, aztán vagy felnit találok, vagy autót felnistül, akkor autó kuka, felni marad <#vigyor2>#vigyor2>
All hail the double x!
All hail the double x!

TDU,ETS2 Nick: holecsko
komoly ez a felni! ezt te csináltad, úgy hogy modellezted, vagy egy kész felni volt amit alapítottál? csak mert érdekel a menete ha te modellezted 😊
All hail the double x!