N%C3%A9vtelen-1.png
  • USAMEN POWER
    Pixel: Aha és azt áruld már el nekem, hogy miért csak nekem pofázol ezekről ? Senki se ír itt hibátlanul, még te se, és mégis csak nekem pumpálod itt a nyelvtant. Amúgy nem zavar ha szólnak hogy hibáztam, és változtassak, de ha kispéciznek az már bassza az agyam !

Ladics: Ugyanez vonatkozik Ladicsra is ! Vele is ez a helyzet, csak ő még nem annyira sunyi. A baleset topikban is ezért szólt CSak nekem agybaszó stílusban. Az már nem zavarta, hogy más is írta kb. ugyanazt amit én, meg a téma letárgyalt volt még aznap mikor az utólag javított hír megjelent, ő másnap még úgy gondolta hogy megmondja a frankót. -.-
    Amúgy elhiszem hogy qrwa nagy szent ember vagy, gondolom templomba is jársz, de az igazadat, ami nincs mostmár ne próbáld sminkelni, meg magadat se mert az már buzis mint a logód csak hogy én is kötözködjek.
    Amúgy a baleset topikban valóban én is nekedugrottam mert baszta az agyam a hsz-ed, majd privátban próbáltam rendezni a dolgot hogy ne basszam szét még jobban azt a topikot is miattad, de hát veled annyira mindent meglehet beszélni hogy az összes válaszod ugyanaz és káromkodás volt, végül le is tiltottál csak hogy tied legyen az utsó szó... Szal erről már tök fölösleges tárgyalni, mert egyszerűen egy "na megmondom én a magamét emberke" vagy aki másokkal kötözködik, gondolom haveri társaságban másnak is beszólogatsz az utcán. Az ilyen emberek mint te előbb utóbb beszopják a nagyfa.zt de meg is érdemlik. Erre gondolom megint egy raklap szemét jön válasznak, de felőlem jöhet, lehet vergődni az utsó szó jogán, lehet engem mocskolni mert úgy is ahoz értesz a legjobban én már nem írok vissza mert unalmas már ugyanazt tárgyalni hsz-eken keresztűl, és egyikünk se enged. Legyen igazad az más kérdés hogy csak a levegőbe írkálsz, bizonyítékod semmire sincs, és az igazadat ami nincs, próbálod tűzzel vassal védeni.