Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
meg hogy neked nem tetszik <#love11>#love11><#eplus2>#eplus2><#mf1>#mf1><#banplz>#banplz>
All hail the double x!
Hát igen unatkoztak az atari emberei. Kettõ szép dombocska vajon mire gondoltok most?<#vigyor3>#vigyor3>
Na itt majdnem lefejeztem magam.
TDU,ETS2 Nick: holecsko
am 9 milkáért nem merek autót árulni mert sztem nem veszik meg :S én meg mindig hamar várom vissza a pénzt
TDU nickname:lowlama
http://goo.gl/gd6Zi5
Akkor még nyomom tovább...
‎\"A nők azért vannak, hogy szeressük, nem pedig azért, hogy megértsük őket.\" /Oscar Wilde/
Ha megnyered az összes RACEt akkor a chrysler ME four-twelvet.
Összes stopposért is ad egyet, összes topmodell, összes csomag, összes autóleszállítás, összes time küldi, összes speed küldi.
http://goo.gl/gd6Zi5
Mikor adja be a gamma azokat az autókat amiket nem lehet megvenni?
AlfaRomeo C8-t már megadta...
THX
‎\"A nők azért vannak, hogy szeressük, nem pedig azért, hogy megértsük őket.\" /Oscar Wilde/
Látom te is visszatérsz =)
Mint a régi szépidõkben!
itt ird át a cd kulcsot!
Rejtett fájl!!
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Tudnátok nekem segiteni hogy oldjam meg a problémát vagy megolható-e?:S
(természetesen eredeti a game)
|MSI K9N NEO-F|X2 3600+|2048MB DDRII 800mhz|ASUS X1950pro 256mb ddr3| TDU online:Roberto16(HUN) TDU Favorite car:Ferrari F-430
Mintha te láttad volna XD
Honda - The Power of Dreams
Én azt hiszem láttam ma! xD
Mára egy D katos laza gurulást terveztem. Van jelentkezõ? 19:00 kezdettel természetesen.
Honda - The Power of Dreams
drágább külön a megapack mint a megapack+alap game hehehehe
Ez is 2000 FT lesz
Csak már vagy 1 hónapja mondták hogy lesz Szegeden az 576-ban de még mindig nincs!:'(
De egy gond van, fáj a Csuklóm, a térdeim, meg a vállam (Nem gondoltam volna hogy ha egyhuzamba a G25-el 2 órán keresztül taposom a gázt meg váltok, kuplungolok ennyire fog fájni mindenem :S )
Máskor is ilyet XDDDDDDDD csak akkor elõre vásárolok Fájdalomcsillapító krémet xD
Amúgy VLKI nem TUDJA h mi van ALIENNEL??????????????????????????
Alien jelentkezz itt Dozoo brékó 😊
Ha eredeti a játékod akkor ne használj krekket hanem keress egy mini image-t, én is azt használom és online is müxik. ha nem eredeti akkor a fent említett igen csekély áron megvásárolhatod, vagy keresel egy másik krekket.
Máskor is ilyet mindenképp 😄
Az elsõ versenyemnél van egy kis problémám!:S
Rákattintok hogy indulás és várok egy kicsit semmi!
Tessék adok egy képet hátha valaki így jobban tud segíteni!?
Elõre is köszönöm!
All hail the double x!
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Köszi, hogy belinkelted ide xD

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
TDU,ETS2 Nick: holecsko
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)