Csak tisztázni akartam, nem megsérteni Téged. Ez megy itt egy hónapja, kicsit idegesítő már, h TDU-ról gyakorlatilag nem folyik beszélgetés, mert vagy valaki közli, h nem megy neki a megapack és azonnal mondjuk meg miért, vagy nem érti hogy kell online menni, mert egy darab pipa egy x-be már bonyolult, vagy sír, hogy neki van alapjátéka és most megint meg kell vennie ahelyett, h azt nézné, h az eredeti pakk árának feléért kap még egy tartalék dvd-t és kulcsot is az alaphoz, vagy .... sorolhatnám. Értetlenkedek, na, nem beszólás volt. De távol álljon tőlem h megbántsak bárkit, én szeretem az embereket, szóval akkor ezúton elnézést is kérek.
Csak szimplán úgy gondolom, hogy ez egy fórum és nem chat. Mikor én elkezdem TDU-zni és volt egy-két homályos pont, akkor beüzemeltem a control+f funkciót és visszalapoztam vagy 20 oldalt. Igaz, h talán elment vele egy óra is, de nem idegeltem senkit, és nem feltételeztem azt, h az adott kérdés bennem és csak bennem merült fel elsőként a világegyetemben, így inkább utánajártam, h az első (x-edik) hasonló kérdést feltevőnek mit válaszoltak. És persze itt most nem 80000+ hsz átolvasásáról beszélek. A jelenlegi kérdéssorozat esetében úgy az utolsó 3 oldalról, ahol ezek a dolgok úgy tizedszerre le vannak írva és még meglepő módon nem párologtak el a betűk.
Ezt az utolsó bekezdést pedig NEM Neked írtam, hanem csak úgy a világba, szóval ne vedd személyeskedésnek. Akinek inge, vagy mi. Peace! :)