Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Irigyellek titeket ! Én is eredetiben játszok, csak nekem valamiért szopóka nyalóka van :S na mind1, azért jo h megvettem.

Jó képek grt

Gaben17
mennék szívesen úgy belsõ nézetben csak irritál hogy én 900fokban forgatom a kormányt a képen meg alig:( úgy szoktam menni hogy csak az utat látom,viszont úgy kijelzõk nélkül nehéz mert se a fordulatot,se a sebességet nemlátom. am.joképek:)

Spirit of Perfomance Koenigsegg

Toyo

A végén már így mentem, kijelzõk nélkül.. ajánlom mindenkinek! :)

TDUnick: ArtMooney(HUN)

Gaben17
portokat kell nyitni,de én ahoz nem értek,úgyhogy valaki majd elmagyarázza ha igen=)

A tûzfal kilõve... ugyanaz a helyzet... térképen piros autókat látok és ennyi, de lejjebb tettem róluk föl képet, és hiába teleportálok rájuk semmise történik... A tûzfalon meg am is engedélyezve volt a TDU

#75703-ra valaki plsss....

[HUN]FaTaL
Azt a tûzfalad okozhatja, cégnél én is alig látok valakit és azok közül akiket látok egy csomónál kint van a kapcsolat jel.

http://goo.gl/gd6Zi5

Ennek a beállításnak véletlenül nincs köze ahoz h mindenkit látok a térképen, játékban meg senkitse ?
Ezt nem lehet valahol az egész játékra vonatkozóan beállítani ? Mert ez csak egy versenyre van, és am is visszaállítja megát állandóan :S Valaki segítsen pls Vagy csak velem ilyen szemét ez az egész szerver ???

Hoffi
hát... õõõm
komolyan gondlotad?:D

ám vannak versenyek meg kóborlás is meg minden!:D

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

Gaben17
Üdv
az egész játék a szabad kocsikázásra öszpontosít. Ha megveszed akkor alapból csatlakozik a szerverhez amin mindenki van és több ezer km-t betudsz járni. Útközben vannak versenyek,ruha boltok,kocsi/motor kereskedések és persze akármikor találkozhatsz az utakon bárkivel legyen az magyar vagy külföldi:) és máris kocsikázhattok amerre csak akartok. nfs-hez köze sincs,az árkád<#idiota>

saslaca
Hali! Így képek alapján azt mondhatom hogy nagyon jó lehet ez a játék. De ez milyen? Flangálni kell az utakon és megcsinálni a közbeesõ versenyeket,vagy olyan mint az nfs Pro street hogy csak versenyek vannak és nincs szabad kóborlás?

Én is!!

Feladom ! Regelési problemet megoldottam, Játéklefagyási problemet megoldottam, most meg mindenkit látok a térképen de a játékban meg senkitse <#szomoru1> Már tegnap óta szarakodok és csak szarakodás van... Tököm televan mostmár, kúrvára lehangoló hogy megvettem, de nem tok neten játszani normálisan :S

Gaben17
köszönöm!

én is kösziii :D letiltásig huzatni :DDDDDDDD

Lenne egy kérdésem: Mi a baj olyankor ha gamespyon normálisan regisztrált a haverom beir mindent uj profil létrehozásához nick name oké be akar lépni és folyton azt irja ki hogy connection to the server vagy vlmi ilyesmi és olyan mintha itt lefagyna mert nem tölti be, de nem fagy le mert nem lép ki meg stb... hanem csak tölt
kiprobálta azt is hogy több mint fél órán keresztül tölti de semmi :S
mi a gond itt?????
jó a net meg, jó a game is :S

pxxl
köszi a részvételt mindenkinek!!<#nyes><#taps>

All hail the double x!

SeanJRRussel
Északona mclaren szalonnál vagyunk

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Valaki segítene ? A Föváros mellett lévö kráternél vagyok... van a közelben egy painter is. a nicknevem MrFordShelby... ha senki se lát akk részemrõl szopóka :S

ucnlm
Sean hol vagy? Barátok közül csak Hopet-et és Art-ot látom. Beszéljünk meg valami kevésbé nyilvános helyet, hogy kiszúrjalak a tömegben :)

TDU nick: ucnlm -> Keress meg! (Nem veszek részt szabályos, kresz, vagy HC meglétét kötelezõvé tévõ krúzon, szervezz hagyományosat is néha a kedvemért :D)

SeanJRRussel
LSL megyünk északra a hegyekhez keress mapon.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

ucnlm
Na skacok! 10 perc ésmegyek! A versenypálya környékén kezdek (kihasználom, hogy végre bemehetek), de ha addig máshol lesz valaki írjon ide, hogy hol találkozzunk!
Sean: greenwar a játékban LSL néven van, így könnyebb lesz megtalálni :)

Djoker: pénteken tuti nem leszek, a holnap is kétséges, de majdcsak sikerül összefutni! Az is lehet, hogy még benvagyok a barátlistádban, uh ha kész a klub megpróbálhatsz meghívni :D

TDU nick: ucnlm -> Keress meg! (Nem veszek részt szabályos, kresz, vagy HC meglétét kötelezõvé tévõ krúzon, szervezz hagyományosat is néha a kedvemért :D)

Teleportálgatok mint a hülye de sehol senki :S

SeanJRRussel
Láttam ott egy ismerõst m tom h te voltál e de utána eltûnt.

Sziasztok!
Érdemes még most megvennem a játékot:)?!
*sean

C2D e6300 @3Ghz, Giga-DS-3@F-10, 2x1024 800-as A-Data Logitech G15+MX1000+cybersnipa bill, Acer 17\" LCD 8ms, stb.. 250GB+500GB WD HDD, 5mbit/512kbit net

jena ott vagyoka pálya bejáratánál, de nemv agyok champion szintû, í]y nem tok bemenni, ha van kedved gurulni akkor ugorj már mellém :)

C2D e6300 @3Ghz, Giga-DS-3@F-10, 2x1024 800-as A-Data Logitech G15+MX1000+cybersnipa bill, Acer 17\" LCD 8ms, stb.. 250GB+500GB WD HDD, 5mbit/512kbit net

Bocsi de ma nem jó.
Inkább holnap este vagy péntek este.

TDU:[HUN]Djoker[HUN] Club:SG No.1 club

ucnlm
Részemrõl hamarosan leszek, de sztem már csak vacsora után (fél 10 körül remélhetõleg már gurulok). Elõtte szólok itt, hogy hol leszek és meddig.

Usamen: ugrálj rá a térképen az emberekre, elõbb-utóbb odarak. Szar a szerver, ezért csinálja, hogy nem hajlandó senki mellé letenni. Amúgy én ha bemegyek 1-2 percre pause menübe, akkor is meg szokta jeleníteni az embereket.

SeanJRRussel
Nah megyek fel én is a versenypálya környékén leszek.

Az sg no1 az jó.
Köszi Dozoo

SeanJRRussel
Más layerben vagy.ha rákattntassz vmelyikre akkor bedob az õ layerébe a játék ha szerencséd van.

Legalábbis a térképem kijelez mindenkit, piros színnel, de nem látom õket a játékban... Ennek mi az oka ?

SeanJRRussel
Ma jó lenne összefutni a gamen belül csapnio egy kört,igaza van ucnlm nek.

nézd meg ezt : dozoo.mlap.hu és segitség menüpont

SeanJRRussel
SG Fasz-club (fiatal alkoholisták szövetsége)
SG No1
husS n Go!

Én gurulok már fel alá órák óta de sehol senki.

SeanJRRussel
haggyámá-hungarian alaktomos geci gyóygegerek álmokfutása mámoros állapotban
call of the road
get speed or die tryin'
Hirtelen ezeket találtam ki club neveknek.Válasszatok.

Amúgy gurul ma vki?

ucnlm
Szerintem nem hosszú, amúgy meg jó név! Csináld meg, aztán beszéljük meg, hogy mikor találkozunk (ma egész este jó, leszámítva egy 20 perc vacsorát, ami gõzöm sincs mikor lesz).

SG Fun-club ?de ez lehet h hosszú.
Amúgy Dozoo:honnan tudom letölteni a magic bnk-t?

ucnlm
Én billentyûzettel játszom, és NFS-eken nevelkedve eleinte nagyon fura volt, de bele lehet jönni. Eleinte egy picit jobban meg kell válogatni a kocsikat azirányíthatóság miatt, de gyakorlással nem lesz gond.
(Remélem ezt azok is meg tudják erõsíteni, akikkel eddig együtt autókáztam :))

Djoker: 'Országúti diszkó(!)', 'Letenyei pihenõ'? <#vigyor><#vigyor2>

pxxl
én is bill-vel jáccok, és nem éreztem hátrányt. csak a kormányosok mennek jobban HC-ban fõleg.

All hail the double x!

ffxi
Megvettem a gémet. Érdemes neten versenyezni bill-vel? Vagy esélyem se lenne? Venni kell hozzá gamepad-ot?

Fákjúal!

ott vagyok moodovinnal a Ford Islandon!!!

ucnlm
Csak félig komolyan :D Amúgy Djoker-é a végszó, az õ klubja lesz, olyan nevet ad, amilyent akar. Én személy szerint egy értelmes tippet sem tudok adni, ne tudom mi lehetne a megfelelõ ...

belisz
Fogadó a pajkos pónihoz ...úristeeen xDDD
<#falbav><#taps>

MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240

ucnlm
Én már leadtad a tippemet. :D
Amúgy tökmindegy, de szerintem ez a boys (és ennek bámilyen megfelelõje úgymint boyz, fiúk, garzon stb) olyan b_zis nem? Pláne, hogy az én karakterem nõ...

Egy kérdés:Akkor mi legyen a klubbnak a neve?(SG boys club)?

ucnlm
Akkor hajrá! A nevet illetõen szerintem bármi lehet. Hivatkozhatsz sg-re, arra, hogy magyarok vagyunk, vagy a kellõképp normális hozzáállásunkra a világhoz, de címezheted a magasságos 6 ledes modemhez is :)
Részemrõl a "Fogadó a Pajkos Pónihoz" névre szavazok <#nyes>

Aztán este (késõbb) össze is futhatunk barátkozni, meg mehetünk is egyet. Csak lennék már kész a munkával mára... <#falbav>

Senki sehol ? Akik itt álltalában nagyban írkálnak, õket szeretném felvenni barátnak, de senkit se találok.

köszi hogy tetszett :DDD