N%C3%A9vtelen-1.png
  • csokiskeksz
    Engedelmetekkel mutatnék egy érdekességet, amit ugyan már az internetes megjelenéskor észrevettem. Nem tudom ki látta már, és ki nem, mindenesetre kicsit gázos a dolog. A Test Drive Unlimited Gold CD Projekt-féle kiadásában ejtettek pár hibát. Ez persze magára a játékra nincs hatással, végtére is magán a játékon ez nem változtat semmit, ugyanakkor mégis ledöbbentő, hogy micsoda hibákat vétettek. Az első, ami egyből felhívta a figyelmemet, az maga a "Legjobb Választás" névre keresztelt sorozatban szereplő játéknév volt: "Test Drive Ultimate". Kicsit furcsállottam a dolgot, gondoltam megnézem közelebbről, de nem, nem én olvastam félre, valóban ezt sikerült a borítóra írniuk. A másik szembetűnő dolog pedig nem más, mint maga az első mondat a játék leírásánál: "A Test Drive Unlimited az egyetlen olyan autós játék, amelyben nincs más dolgod, mint beülni az autóba és indulj." Lehet, hogy ezt nem kéne felfújnom, és tulajdonképpen nem is teszem, de azért mindenképpen meglepődtem, hogy hogy sikerült ezt összehozniuk. Az egy dolog, hogy a játék Megapack-ostul 1.990 Ft, ettől még odafigyelhetnének annyira, hogy nem írják el így a játék nevét. Ezen a mondaton meg kifejezetten jót mosolyogtam. Az a helyzet, hogy egy "laikus" vásárló - aki például a gyermekének szeretne olcsóbb játékot vásárolni - ezek alapján joggal hiheti azt hogy ez egy elég gagyi cucc lehet.

Végezetül, hogy lássátok nem a levegőbe beszélek, itt van maga a borító:

Persze nem mondom, hogy ez túl sokat jelentene, de engem mindenesetre ettől függetlenül meglepett.