Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
TDU Nick: JohnnyVTI GIGABYTE GA-880GM UD2H , Gigabyte Radeon HD6950 2GB 256bit GDDR5PCI E, 2X2GB HyperX blue KIT. DDR3 1600 MHz, AMD Phenom II X6 1055T 3800MHZ, Corsair CX600, LG W2261V FULL HD
Köszi urak !!

--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!™ " --
nekem egyszer taliztam lunatic al aztán oda akartam menni és sehol sincs player
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
addig kipróbáltam hogy milyen ha közel teszem monitort,egész yo így vezetni<#ravasz1>#ravasz1>
Este kéne vmi krúz. HC on
Spirit of Perfomance Koenigsegg
Mondtam Lybrahun benne vagy a képben csak messze
Keressük a villanyoszlopot, de sehol.
Lybrának a grabancát elkaptam és húztam magam után kb. 300 méteren keresztül Fitti meg csak röhögõt egy jót hátul.
A profi váltás
Fogjuk rá hogy drift
A nagy fotózás bizony Dodge találka volt
TDU,ETS2 Nick: holecsko
Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560
Honda - The Power of Dreams
Eddig TDU + warez megapack volt, nem adtam meg serialt, hogy lássam a többi autót..
Most megvettem, és hova kell beírnom a serialt? Nem találom😞
Honda - The Power of Dreams
MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240
Egy enzo ferrarit 0 km 8.000.000
Mert már 2 hete nem veszi meg senki.
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
TDU nick: WAndrew26[HUN]
TDU nick: WAndrew26[HUN]
ez a szerver hibája?
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
Köszi a segítséget, felhúztam a Patch1.66A-t és lefuttattam. Elég sokáig vakaródzik, de most már legalább bejön a játék, és minden mûködik. Egyedül az Online mód nem megy. Pedig létre tudok hozni mindent, csak a server nem válaszol. Annak is van valamien trükkje? Mivel az elmúlt 3 hét alatt végignyomtam mindent offline-ban (csak a hardcore-ba voltam keveset, mert közben beszart a dolog) most inkább csak az online érdekelne. Korábbi írásban olvastam, hogy valakit egy hónap után engedett be a server? Létezik ez? Vagy csak meg kell eröltetni a rendszert valamivel?.... 😊
Mégegyszer köszi mindent.
Üdv: Lajesz
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.