Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Roger6
Vigyázz mit beszélsz, mert amikor én is ezt mondtam, akkor úgy a torkomnak estek, hogy csak na...<#hehe>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

SrAta
tudom h egyszerû kérdés, de hol lehet kocsit venni most kezdtem kb 80km-t vezettem az alap alfával

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

De plz fontos lenne
ott csücsül a G25 😄

somdav95
Bassszus már megint kezditek az eladom 5-10 milláért a kocsim, mert lusta vagyok megcsinálni 15 perc alatt párszor egy versenyt korszakot? -.-"

valaki meg tudná venni 5 milláért egy dodge viper srt8 zöl szinû,5.7 kilométert futott,3 tuningal 5 milláért megvennné valaki fel is rakom tra re .....
Johnny 19
Srácok mi a fene van a game-emmel? Kéri az eredeti dvd-t. Mi a Fuck van? Végre tudnék játszani 2 hét után erre meg be kakil. ÁÁHHHH.

TDU Nick: JohnnyVTI GIGABYTE GA-880GM UD2H , Gigabyte Radeon HD6950 2GB 256bit GDDR5PCI E, 2X2GB HyperX blue KIT. DDR3 1600 MHz, AMD Phenom II X6 1055T 3800MHZ, Corsair CX600, LG W2261V FULL HD

kazai21
MÁ müxik csak eddig nem volt jó..

Mi equipo favorito: Real Madrid

[HUN]FaTaL
nincs szerver és átdobott singlebe

http://goo.gl/gd6Zi5

Haljátok ez mi online ba játszok és üldöznek a zsaruk úgy hogy jönnek utánnam azt hogy csak kérdem???
lybrahu
Tényleg tuti volt ez a Viper vágta! <#vigyor2>
Köszi urak !!

--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!&#8482; " --

hát nemtom
nekem egyszer taliztam lunatic al aztán oda akartam menni és sehol sincs player
RS
Nálam minden jó, látom az embereket is 😄 (Most is fönt vagyok)

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

nyugi nekem sem csatlakozikm, e ha csatlakozott akk nem talál playereket
RS
Hát nem tom. 😄

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

0blueman
Szigetkör?<#eljen>

TDU: X1650PRO \"Furcsa. Valaki véletlenül bedeszkázta az ajtómat.\"

RS
Nekem is közel van a monitor mint neked, és sokkal jobb úgy vezetni. 😊 Tényleg jó lenne estére valami krúz.

Gaben17
nincs szerver😞 legalábbis nekem nem akar csatlakozni<#szomoru1>
addig kipróbáltam hogy milyen ha közel teszem monitort,egész yo így vezetni<#ravasz1>
Este kéne vmi krúz. HC on

Spirit of Perfomance Koenigsegg

RS
Kemény. <#idiota>

holecsko10
A tegnapi nap is jó volt mint mindig. 19:00-tól 00:00-ig tartott a móka.

Mondtam Lybrahun benne vagy a képben csak messze

Keressük a villanyoszlopot, de sehol.

Lybrának a grabancát elkaptam és húztam magam után kb. 300 méteren keresztül Fitti meg csak röhögõt egy jót hátul.

A profi váltás

Fogjuk rá hogy drift

A nagy fotózás bizony Dodge találka volt

TDU,ETS2 Nick: holecsko

pxxl
asszem este én is rakok ki pár autót 😄 <#buck>

All hail the double x!

Béla9248
Fekete tuning nélküli enzo 8milláért megvéve!

Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560

Béla9248
Pl.: akinek van egy csomo zséje és van olyan jó srác hogy jótékonykodjon! 😊

[HUN]FaTaL
activate add-on.exe vagy létrehozod az addon.txt-t

AlieN911
Sry, töröljétek.. Legalapvetõbb helyen nem néztem...<#falbav><#falbav><#falbav><#banplz>

Honda - The Power of Dreams

AlieN911
Helló!
Eddig TDU + warez megapack volt, nem adtam meg serialt, hogy lássam a többi autót..
Most megvettem, és hova kell beírnom a serialt? Nem találom😞

Honda - The Power of Dreams

[HUN]FaTaL
Semmi köze hozzá a servernek... Minden indítás elõtt törlöm.

Higany
Szerinted ki ennyire hülye? Kisfiam! Leülhetsz egyes! <#ejnye1>

belisz
Ki az a barom,aki vesz 8 millióért egy enzot,amikor elmegy a kereskedésbe és megkapja 650 ezerért...asszem ennyi az ára!!

MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240

Tomika001
Azt utolsó autó amit el akarok adni.
Egy enzo ferrarit 0 km 8.000.000
Mert már 2 hete nem veszi meg senki.

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!

Higany
Sziasztok! Valaki nem tudná elküldeni PM-be a radial.cdb fájlt? Csak mert véletlenül letöröltem és lehet azért dob le folyamat a szerver. Elõre is nagyon köszi! Csõ!

Gaben17
szerelmem,aki ma átesett a 11ezer km-en<#buck>

Spirit of Perfomance Koenigsegg

Hali. ha lehet még csatlakozni engem érdekel a dolog

pxxl
estét. nem jön vki gurulni? ford islanden 21:10ig várok 😊

All hail the double x!

[HUN]FaTaL
A lábaddal 😄

kazai21
Jahh és mivel kell elõre menni?xDDD

Mi equipo favorito: Real Madrid

Köszi nekem is eszembe jutott, de lebeszéltek róla, holnap ha hazaérek és nincs itt, akkor nagy cirkuszt csapok... <#ravasz1><#nyes><#eplus2>

TDU nick: WAndrew26[HUN]

nézz be a postára hátha ott van már csa nem hozták még ki. haver így járt egyszer de õ modnjuk e-bayrõl rendelt. A poén hogy az államokból 3 nap alatt megjött az anyag, de a magyar posta egy hét alatt se tudta kiszállítani... úgy kellett odatelefonálni érte és még elnézést se kértek... Próba szerencse...

<#falbav> baxus már ég a talpam alatt a pedál, de nem jön meg postán az a vacak dvd <#duhos2><#confused> már 3 napja várom, havernap már hétfõn megkapta <#zavart2>

TDU nick: WAndrew26[HUN]

somdav95
Ja, vagy szar a neted..

Hoffi
valaki nem tudja mért csinálja azt állandóan a játék hogy játszok 10 percet és kiirja hogy the network connection was lost vagy valami ilyesmit?
ez a szerver hibája?

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

Béla9248

VAgy ha nem tetted meg akkor töröld ki a rejtett fájlt az all users dokumentumai közül hátha... Nem tudom pontosan mi a neve, de itt fenn jobb oldalon a FAQ alatt le van írva hol leledzik pontosan.

somdav95
Winfos reinstall??

Sziasztok,

Köszi a segítséget, felhúztam a Patch1.66A-t és lefuttattam. Elég sokáig vakaródzik, de most már legalább bejön a játék, és minden mûködik. Egyedül az Online mód nem megy. Pedig létre tudok hozni mindent, csak a server nem válaszol. Annak is van valamien trükkje? Mivel az elmúlt 3 hét alatt végignyomtam mindent offline-ban (csak a hardcore-ba voltam keveset, mert közben beszart a dolog) most inkább csak az online érdekelne. Korábbi írásban olvastam, hogy valakit egy hónap után engedett be a server? Létezik ez? Vagy csak meg kell eröltetni a rendszert valamivel?.... 😊
Mégegyszer köszi mindent.

Üdv: Lajesz
Misi az ezredes
Nekem is ez volt majd idõvel mind1-ik rendes lesz nyugi 😊

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Béla9248
Vki megtudná mondani hogy miért van az hogy feltettem a packot hogy lássam mások verdáit ne a default de mégis csak azt látom! Vki tudja rá a választ?

RS
Na végre elértem a Champion szintet ---> Hardcore mód 😄

ladics
errõl beszélek....

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

Cracket, crack-fixet ne tegyenek fel, mert akkor nem fog online menni. Szedjétek le a mini-image-t + daemon tools...