N%C3%A9vtelen-1.png
  • USAMEN POWER
    A géped ip címét be kell másolni a böngésződbe, majd ok, és ezzel meg kéne nyissa a Routered beállítások opcióját.
    Előjön egy rész, ahol felhasználónevet és jelszót kér, ahhoz van egy alapértelmezett amit meg kell adnod. Ha megadtad, minden stimmel, és beléptél, akk be tudod állítani a portolást, és minden egyéb funkciót, ami esetleg a TDU-hoz kell.

Nem tudom hogy milyen Routered van, nekem D-Link Dir 100, de a Router leírásában le is van írva hogy van egy opció, ami arra szolgál ha beikszeled, akk az online játékokat az első helyre helyezi, fontosság szempontjából, a játék normál működése érdekében.
    A router tűzfalához nem nyúltam, portot se nyitottam, csak látom hogy ez az opció nincs kipipálva, és kipipáltam, majd beléptem a TDU-ba, és tegnap soha nem volt problem a máshoz csatlakozás, mindig adott be playereket, stb...
    Majd ha jó lesz a FAQ akk azt is bele kéne írni, ha vkinek állandóan problémás a másra csatlakozás, sose ad be playereket a játék, és ha Routered van, akk az a problémás, és a beállításait érdemes megnézni...
    Ezt csak azért hogy nehogy vki még rajtam kívül, 2 és fél hónapot szopjon, még rá nem jön a hibára...