Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy téma szóljak, csak én vagyok ilyen béna, hogy nem tudok szerverre felmenni?
Elvileg regeltem gamespyid-re és mind mailcímet mind jelszót jól írom be elvileg és még sem sikerül, csak kapok egy login fail feliratot és kész. De mondjuk gamespy arcade software-el se tudok belépni. Többször változtattam jelszót, jelenleg már csak számokból áll a minél kisebb hibalehetõség miatt, de nem akarja az igazat. Tûzfalam nincs, routeren meg kiengedtem elvileg ...
Egy MSI Laptop: 2x2,5 Ghz proci, 4 giga ram, Gf9500M GS 512Mb Ha az alkoholizmusnak van határa, akkor én kettõs állampolgár vagyok.
Ha van kedve valakinek krúzolni egy kicsit az jöjjön 21.00-ra ALFA ROMEO SZALONHOZ!
Lehetõleg A-B-kategóriás kocsikkal gyertek!
Cél:...majd ott megbeszéljük!
Aki jön,az kérem itt jelezze!
MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240
Akkor valaki, h. hogyan tudok MegaPack Serial-t venni? o.O
Mindenki nyugottan jöhet!
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
Sok sikert.95% az még sok.Majd ha 99%-nál jársz és megtalálod azt a2 méter hiányt nah akkor neked is pihi lesz.<#vigyor3>#vigyor3>
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Fr3nky:Szériált ha megveszem! Igen! De HOL tudom megvenni? Mert ugye az lenne az értelemszerû ha az Atari oldaláról! De ott ha meg akarom venni mint már írtam: Ebbe ütközök: "We're Sorry.
One of the products you selected has been excluded from purchase in your country. "
Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560
Egy MSI Laptop: 2x2,5 Ghz proci, 4 giga ram, Gf9500M GS 512Mb Ha az alkoholizmusnak van határa, akkor én kettõs állampolgár vagyok.
Én lehet jövök esti krúzra! Kivéve ha csak A és B kat játszik! :/ Ford Island jól hangzik! 😊
One of the products you selected has been excluded from purchase in your country. "
Ezt kapom, mikor le akarom tölteni a Megapack-ot! -.-
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Amm viszont nekem küldtek anno egy turbofeltöltõ packot is...Nem tudom hogy azzal együtt fogja-e küldeni.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Aragorn, Nevano
Nevanoval Drift
Szitnén Drift
Amikor megvettem
Viccet félretéve ma kicsréltem a 911-em hangját.Gondolom mindenki ismeri a Nissan 350Z hangját.Nah ahhot adjatok NFS-es turbót + egy Porschét.
Kész mámor.Ezertõl háromezerig lágyan duruzsol majd háromezertõl hétezerig üvölt.Visszaváltásnál éles szuszogás hallatszik és szinte érzem hogy rezeg a kipufogó olyan öblösen halkul el a kicsike.
Jah igen amm tervezem hogy veszek majd 15 kilóért egy AutoArtos Porschét 1:18 méretben.Látom a hátsó beömlõket amik hûtik a motort.Nos TDU-ban fent van és dizájnosabb mint az életben.Azt nem tudja valaki hogy van-e olyan mód ami ezt kicserélni?Asszem Porsche 911 GT2 mód kéne rá.Most keresek TDU Centralon de ha tud valaki akkor szóljon már.<#vigyor3>#vigyor3>