N%C3%A9vtelen-1.png
  • ucnlm
    Kora estére - ami lehet, hogy csúszni fog -, tervezek egy "kisebb" utat. Majd időpontot később írok, mert nem tudom mikorra leszek kész a dolgaimmal; aki tud/szeretne nyugodtan tartson velem!
    Tervezett útvonal: a stadion parkolójában tal, utána autópályán fel északra, balra át a hegyi úton, majd a partmenti pályán fel az északi kilátóig. Ott pihenő, cigi, WC kinek mi, majd tovább, az északi reptér mellett padlógáz, az út végén pedig fel az északi partmenti útra. Tervezett végállomás a hosszú öböl (a híddal) partján, de antifáradtság, kedv esetén mehetünk tovább is.
    Én Ferrari F430-cal megyek, de mindenki azzal jön, amivel jólesik megvárom, nem száguldozok. Ja, és előre is bocsesz, ezt a kocsit nem annyira tudom (még) vezetni, szóval légy velem toleráns :)
    Ez nem hivatalos krúz bejelentés!!!! Nem kresszes, nem kell sávban maradni, szépen előzni, nem kell HC stb, csak menjük, dumáljunk, érezzük jól magunkat. (Mondjuk ha nem repülsz ki minden kanyarban, az jót tesz a "dinamikus csapatszellemnek") :)