Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali!Kis segítség kellene...mégpedig: felraktam a gépemre a tdu -t, és utána a megapack-ot is telepítettem...nem látni a megapack-ból semmit....van a játék mappájában egy activate-add-on.exe file, amit ha elindítok kér 1 kódot...beírom neki azt amivel a játékot is telepítettem, és simán kilép az activálásból(ha másik kódot írok magamtól, akkor hibát ír ki).De mostsem látszik sehol semmi add-on autó😞 Mit csináltam rosszul ?😞 elõre is kösz!

Toyo
Nekem sincs eredeti packom.. de fent van hogy lássam a többieket.
Ha kicserélted ezt a Bnk1. bigyót, utána a rar-ból a RIMS-ben lévõt egyszerüen bemásolod ide C:\Program Files\Atari\Test Drive Unlimited\Euro\Bnk\Vehicules\Rim\Lamborg
A hangot sztem nem lényeg.. de azt amúgy gondolom meg ide.. C:\Program Files\Atari\Test Drive Unlimited\Euro\Bnk\Sound\Vehicules

Remélem összejön 😊

TDUnick: ArtMooney(HUN)

Misi az ezredes
Nekem hibával kilép : / pedig jól csinálok mindent : / privátban aki ért az ilyen cserékhez írjon jam meg persze nincs megapackom szóval majd olyat akarok betenni amelyik nem packos 😊

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Chocho
Basszus, vennem kéne egy Enzot addig. 😊

Gaming is believing.

orszagtom
MA:

TDU Project Paradise nick: ToMeE

Falkon
Én is köszönöm szépen!<#puszi>

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Toyo

Toyo
Szedd le ezt (én a packosat töltöttem le) majd írd felül vele a C:\Program Files\Atari\Test Drive Unlimited\Euro\Bnk mappában lévõt.. ezután már fogja engedni ha jó helyre másolgatod a lambot.

Misi az ezredes
Nekem hibával kilép mindig mikor bemegyek a vásárláshoz vagy a lambo szalonba :/

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Falkon
Sziasztok!
Leakarom tölteni a LP560-at , de regelrem a tdu centralra és nem engedi hogy letöltsem!
Ezt irja:
Falkon, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:

1. Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
2. If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.

Mit csináljak?
köszi

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

somdav95
Jah akkor elnézést kérek, nemtudtam <#zavart1>

popzu
lehet ha forumra jön vki azt kéne betolni direktlinkként kezdölapnak<#idiota><#idiota>

popzu
FAQ ISMETÉLETEN ÉRTELMES EMBERT ÜDVÖZÖLHETÜNK BARÁTI TÁRSASÁGUNKBAN<#wilting><#banplz><#mf1>

Mûködik az csak legalább két-két gépnek egy-egy hálón kell lennie! És persze mindegyiken futnia kell a TDU-nak! Akkor meg lehet csinálni! Tehát nem kell mind a négynek egy hálón lennie!!!!

\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN

Váááá felraktam a megapack-ot és "Network connection lost"-ot ír ki online és single playerben is😞😞😞😞 most mit csináljak hogy jó legyen?

PS3 Slim 160Gb AsRock Fatality z87 Killer|Core i5 4570S|CM Hyper 212|ASUS GTX 760 DCUII OC|8GB DDR3 1600MHZ| FSP Aurum Pro gold 750w|

Chocho
Ez tartalmas volt. <#idiota>

Gaming is believing.

somdav95
Sehogy...

Sharks
Sziasztok, vki meg tudná mondani nekem, h az inter (clubok közötti verseny) funkció hogyan müködik? Köszi elõre is!

A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

HUNMemphis
Sajnos nem találtam még.Igazábol nem is tudok olyan magyarországi oldalat ahol találnék GT-t.
Meg arra gondoltam hogy ezt halasztanám késöbbre mert most jelentõsebb pénzt teszek a bankba az pedig fontosabb.

Nevano:Köszi nekem is tetszik ez már az új színe.A régieknek sötét volt a színük ez már egy világosítotabb fajta.
Sajnálom hogy nem tudtam beugrónak menni ez a fos X-fire nem jelez sehogyse.A szívás az hogy te is kerestél és még 8 ember.Eközben halálnyugodtan Promodoztam....<#szomoru1>
Be fogom állítani rendesen ezt a ....X-et.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

orszagtom
Csapattunk Moodo-val (is), fasza volt nagyon, köszi! Képek:

Waczkor
Szép ez az új Gallardo

XBOX Live Gamertag:Waczkor

somdav95
A HDR néha bedilizik....

Toyo

Ha ki-be lépkedek néha így kivilágosodik a kép, hogy kifolyik a szemem.. jaú a gép 😊

orszagtom
megoldódott, ne törjétek a kobakotokat

Toyo
Köszi, siker! 😊

Chocho
Az utolsó métereken toltam el a szigetkörüli versenyt. <#rinya><#rinya><#rinya>

Gaming is believing.

somdav95
Nekem meg azt írja hogy hibás a fájl, mindig...
Ötlet?

orszagtom
van kis gondom....
- 4.00-s daemonnal (ha el sincs indítva akkor is) "Összeférhetetlenség támadt egy emulációs szoftverrel...bla,bla...
- Legújabb daemonnal "Egy biztonságit mittoménmit nem sikerült aktiválni"
- Ha a scsi device-t törlöm eszközkezelõbõl (amit a daemon csinál magának), akkor kéri az eredeti lemezt (tehát elvileg minden OK)
Hiába a YASU, bár újhoz elvileg nem is kell. Win javító telepítés volt, eddig daemon 4.0val + YASU használtam, minden gond nélkül...

Ötlet?

[HUN]FaTaL
Szedd le a magic bnkmapot, fent van a tdu centralon.

http://goo.gl/gd6Zi5

popzu
megcsuszot a lejtön lefele mi😄

popzu
😄

Toyo
Csak kiálltam vele.. megyek mingyá, de nekem kell ez a lambo! 😄

popzu
elöb látam kiprobáltad a hegyröl lefele a legrövidebb uton az enzot😄

Toyo
Na nem vágom, hogy kell? 😊 Mert ha a RIMS-bõl berakom a Gall_Cpe_F_02.bnk nevü bigyót ide C:\Program Files\Atari\Test Drive Unlimited\Euro\Bnk\Vehicules\Rim\Lamborg akkor kifagy, mert nem egyezik a méretük.. gondolom azé 😊

Az Enzo-nak jó beteg hangja lett 😄

sek300
Sziasztok!Valaki tudna segíteni?Most cseréltem videókarit MSI R3650 DDR3/1600Mhz-CPUja 750Mhz-en ketyeg a legújabb driver és mégis a TDU villog a fák lógnak az aszfaltba+fû nõ rajta,homályos és barnás zöldes függöny lebeg néha elöttem.Köszi!

http://tdufan.wordpress.com/ TDU Nick:MaKaBa HUN

[HUN]FaTaL
Ez az LP560 gecijó😄

http://goo.gl/gd6Zi5

orszagtom
Reinstall TDU aztán csapatok a szigerte!

Holnap....

Tomika001
Baromi jó! <#eljen><#eljen>

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!

popzu
rohadtjo volt😄 köszii

Misi az ezredes
íme a mai krúzról néhány kép 😊 kösz jó volt 😊

somdav95
Hy memph!
Találtál megfelelõ modellt már??

Misi az ezredes
szép a színe 😊

HUNMemphis
Pff bugos? Hát akkor mutatok egy nem bugos verdát.<#vigyor3>
Szeretem:

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

amúgy is bugos az eredeti gallardo 😄D

HUNMemphis
Jah és Nevanonak köszönöm hogy be tudott segíteni warba.Jövök eggyel neked!<#vigyor3>

Misi az ezredes
Akkor majd x-en segítesz betenni 😄 most megyek game picit 😊

HUNMemphis
Jól néz ki! Végre valami olyan amit tényleg egybe van és nincsenek hiányosságai.
Mellesleg sztem jó ötlet volt a Coupéra betenni.

nállam a kupé Gallardo-n van 😄

eredetileg meg az SE-n lenne...

Misi az ezredes
És nem lehet másik autó helyére betenni? :/

ladics
nemazé de ez baromság mert akkor közvetlen kapcsolatot nyújtanál a gamespy-nak hogy beléphessen emailedre...azt a jelszót add meg amikor a profilod készítésénél-nál írtál be :]

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.