Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha kicserélted ezt a Bnk1. bigyót, utána a rar-ból a RIMS-ben lévõt egyszerüen bemásolod ide C:\Program Files\Atari\Test Drive Unlimited\Euro\Bnk\Vehicules\Rim\Lamborg
A hangot sztem nem lényeg.. de azt amúgy gondolom meg ide.. C:\Program Files\Atari\Test Drive Unlimited\Euro\Bnk\Sound\Vehicules
Remélem összejön 😊
TDUnick: ArtMooney(HUN)
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Leakarom tölteni a LP560-at , de regelrem a tdu centralra és nem engedi hogy letöltsem!
Ezt irja:
Falkon, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:
1. Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
2. If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.
Mit csináljak?
köszi
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN
PS3 Slim 160Gb AsRock Fatality z87 Killer|Core i5 4570S|CM Hyper 212|ASUS GTX 760 DCUII OC|8GB DDR3 1600MHZ| FSP Aurum Pro gold 750w|
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
Meg arra gondoltam hogy ezt halasztanám késöbbre mert most jelentõsebb pénzt teszek a bankba az pedig fontosabb.
Nevano:Köszi nekem is tetszik ez már az új színe.A régieknek sötét volt a színük ez már egy világosítotabb fajta.
Sajnálom hogy nem tudtam beugrónak menni ez a fos X-fire nem jelez sehogyse.A szívás az hogy te is kerestél és még 8 ember.Eközben halálnyugodtan Promodoztam....<#szomoru1>#szomoru1>
Be fogom állítani rendesen ezt a ....X-et.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Ha ki-be lépkedek néha így kivilágosodik a kép, hogy kifolyik a szemem.. jaú a gép 😊
Gaming is believing.
- 4.00-s daemonnal (ha el sincs indítva akkor is) "Összeférhetetlenség támadt egy emulációs szoftverrel...bla,bla...
- Legújabb daemonnal "Egy biztonságit mittoménmit nem sikerült aktiválni"
- Ha a scsi device-t törlöm eszközkezelõbõl (amit a daemon csinál magának), akkor kéri az eredeti lemezt (tehát elvileg minden OK)
Hiába a YASU, bár újhoz elvileg nem is kell. Win javító telepítés volt, eddig daemon 4.0val + YASU használtam, minden gond nélkül...
Ötlet?
TDU Project Paradise nick: ToMeE
Az Enzo-nak jó beteg hangja lett 😄
http://tdufan.wordpress.com/ TDU Nick:MaKaBa HUN
Szeretem:

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Mellesleg sztem jó ötlet volt a Coupéra betenni.
eredetileg meg az SE-n lenne...