Atari kitalálhatta volna, hogy a HC-sok például külön szerveren legyenek és akkor nincs ez a feszültség egymás között.. Mondjuk nekem aztán semmi bajom senkivel, legyen akármilyen módban.. de egy tempósabb menetnél valóban nem fair, hogy a non hc-s 200-al félkézzel cigizve is beveszi a kanyart, a hc-s meg 100-al is sodródik kifelé ha nem fékez bele halványan.. fékútra ugyanez vonatkozik. De mivel te is csak padlón szeretsz menni, bosszantó várni a hátsókra.. megértem! :) Kresszes krúzzal is csak annyi baj van, hogy ha már 7-8an vagyunk, kezelhetetlen a tömeg.. az eleje már elindul a lámpánál mondjuk jobbra, a vége mire odaérne, hogy oké kanyarodjunk.. az eleje már 5-700 méterre van! Aztán várhatnak ők is :D Tapasztalataim szerint, legjobb ketten-hárman róni az utakat. akik hasonló tempót élveznek (és hasonló stílusban) mint te és akkor töknyugi van.. Azt is szeretem, mikor az elsö mondja, hogy mivan nem megy a gép? :) Veletek ellentétben szoktam hibázni.. nem keveset.. de legalább én élvezem! :D