Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ladics
há mondom xDDDDDDD nekem is így van xDDDDDd

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

Misi az ezredes
Az h-h úgy van h beraktam a 4x-es élsimítást és eltünt minden szaggatás meg lagg?

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Misi az ezredes
Áh tegnap nagyon jó volt a motoros krúz köszi mindenkinek bár mehettünk volna többet is :/ majd ma este egy motoros krúzt valaki?

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Fatal látom te is vistát használsz, azért csinálta mert a vista kikapcsolása meghülyíti, mivel nem áll le teljesen ha csak a start menüben lévõ gombra kattintasz, az rendes újraindítás nekem is megoldotta, látok mindenkit, próbáld meg, hátha neked is ez az ok. Én napokig senkit nem láttam friend listbõl, nyomtam egy rendes újraindítást azóta megy,

LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN

[HUN]FaTaL
Nálam hetek óta kb 3 embert jelöl a friend listbõl..

http://goo.gl/gd6Zi5

Higany
Már régóta jelen vagyok itt(is), csak ritkán írok ide. Csákó! <#vigyor5>

Az a 70 nagyon jó. Nekem 5600+, 4 Gb ram,Gainward 960GT Golden Sample ue. a beállításokkal + driverben 16* AF, AA - Trancparecy supersamplingre állítva min. 38 fps, kormánnyal.

TDU nick: DaB2man Asus M4A78-E,X3 720BE,2*2GB 800MHz DDR2,Gainward 4850GT GS

Roger6
Nálam is volt, de ahogy újraindítottam a gépet, megszûnt a jelenség.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

na kiprobáltuk, olyannal aki ott ált elöttem, rajta van a friendlistemen, mégse jelez senkit a térképen ha átváltom a filtert friendsre, valakinek vmi ötlete?

hali, van fent most vki, sztem behalt a friend listem, nem jelez senkit napok ota

ladics
TDU-ban megtaláltok ha kellek.

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

jön valaki hawwai?😄

Falkon
minden játék nagyon faszán meg

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

tdu Toyota
az nem rossz és semmi akkadás és más játékoknál pl.crysis? ott hogy megy? ultra hight?

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

Falkon
Ha csak egyedül vagyok akkor 70 fps körül!
4x élsimítás , 1280x1024-be ,HDR-el és minden full

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

mer még csak wip -.-"

elsõ kép róla.. de legalább készül...

Norbi1990
ez még gamma verzió <#idiota>
[HUN]FaTaL
Pfúj de ocsmány egy modell ez 😄

passatgt
lesz 2?😊

nah végre lesz vmi jó autó is.. 😄

[HUN]FaTaL
Meg kéne venni a megapackot..

elmész a Ford boltba, veszel egy Mustangot (alap felnivel!!), majd elviszed az amcsi tuningba, és veszel rá Saleen tuningot 😊

sajna ilyen a TDU :-/

nálam úgy 20fps-t vesz el, ha be van dugva a kormány 😞
(így van átlag 25 fpsem..)

Bocs!

A képeken látható Saleen hol kapható? :S

TDU Nick: AdyBabyHUN

Az miért van, hogy ha csatlakoztatom a kormányomat a géphez, és TDU-zni akarok, akkor kormánnyal elkezd szaggatni a kép? Mindent minimumra véve is ezt teszi. Kilépek, újraindulok, kikapcsolom a kormányt, és utána jóvbal magasabb beállítások mellett simán fut...😞 Ennyire leterhelõ egy kormányt kezelni?

TDU Nick: AdyBabyHUN

Fitti83
Mivel már a nonHC-sok elbaszták az idõt, ezért mentem én is egyet nonHC-ben! Kurva szar úgy vezetni. Mintha nem lenne súlya az autónak.

És itt van HC-ben, de zen lehetett volna még finomítani, de legalább észre lehet venni a különbséget. TomeE-nak sikerült egy nagyon jó idõt HC-ban. Ha jól emlékszem 3.30-at. Tehát az még reális HC-hoz. De azalatt nem nagyon.

WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27

Az én idõmet ne vegyétek figyelembe légyszíves, mert én csak úgy láttam a versenyt és mentem rajta! Csak utána láttam itt, hogy HC ben kell menni!Elnézést kérek mindenkitõl! Viszont valami biztos van a közevén mert nekem is két másodperc elõnybõl hirtelen tizenhat mínusz lett!! Egy kapu szakasz alatt! És utána faragtam le!

\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN

Fitti83
Nagyon jó a video TomeE! Szépen mentél.
Gagyi te hogy mentél ennyit? Elvileg HC módban kéne menni rajt. Ha lehet mindenki úgy menjen rajt és nekem lehet küldeni az eredményeket.

WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27

Norbi1990
Nekem eddig ennyi a rekordom:
Gyagyi te HC-ba mentél? Mert látom megjavítottad Szabi rekordját.
Nem rossz!

\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN

bbb007
áh olyan szar hogy nekem mindeki laggol ez net miatt van ugye??

TDU1:[HUN]Vanquish TDU2:HUNaston Kedvenc kocsi: Vanquish V12 :) szeretlek :D

Norbi1990
Oké, kösz akkor megyek rajta én is.

bemész a kávézóba, single verseny, és kikeresd a Fitti Race-t 😄

Norbi1990
Szabiiiiiiiiiii hol van ez a verseny amin mentek?
amúgy én így tolom a játékot mindig.. 😊

mocival is csak szédülõs nézetbe 😄

Norbi1990
És hol van a verseny?
orszagtom
OKOK, csak mondom ezt felteszem, mert teljesen oda vagyok meg vissza 😊

Ford az isten, az utakon párja nincsen! 😊

TDU Project Paradise nick: ToMeE

ChuckyHUN
jójó, amúgy sztetek melyik jobb?
RT12 vs Ford GT?

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

nah jah, abba a 2-3 szektorba gyorsabban mentem minden kanyarba úgy 20-30kmph-val, de tényleg lehetetlen hogy 16mpet hozzak ott 😮

sry úgytûnik amikor laggolt a gépem, szarul számolta az idõt <#rinya>

orszagtom
ha nem muszáj ne, ezt a +30m-et nem szeretném reklámozni 😄

ChuckyHUN
Majd ezt is felteszem youtubera, ok tomee?

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

orszagtom
Hát nagyon durva bakker, de ugye Te is látod, hogy ez HC-ban (meg még lehet hogy amúgy is) fizikai képtelenség??

bbb007
ez brutális

TDU1:[HUN]Vanquish TDU2:HUNaston Kedvenc kocsi: Vanquish V12 :) szeretlek :D

Gaben17
😄DD<#banplz>

lesz ma vmi HC krúz?😊

Spirit of Perfomance Koenigsegg

ladics
horible..

kb féltávnál frissített a vírusirtóm, és lement 6 fpsre a gém :/

lehet ott annyit csalt volna el idõben ? 😮

orszagtom
oda van írva, hogy HC-be van meghírdetve a verseny.... azért mentem HC-ben. És azért külsõ nézet, mert magasabban van a kamera, mintha belsõbõl mennék, így hamarabb látom merre megy a kanyar, és mekkora. Normál módban persze tök8, mert az egy fos... <#beka2>

Atti12
ugye csak a vidi miatt mész külsõ nézetben? 😮 ráadásul HC ba. Ilyet se láttam még 😄

orszagtom
Hát errõl a versenyrõl van szó, itt egy kis videó, mert én nem akarom elhinni hogy ilyen szarul megyek... HC módban van meghirdetve a vereseny. Az idõmet Szabi idejéhez méri (Szabi azt mondta HC-ben nyomta), a közepén tessék figyelni, ahogy 1 másodperc hátrányból 17 lesz két ellenõrzõ pont között, majd késõbb a 17-bõl 29mp. Bocs Szabi, de ezt én valahogy nem tudom elképzelni..... de mindenki döntse el maga, lehet hogy csak én vagyok a béna...

Itt a videó: RACE VIDEO