stevyxix#71552
Attól függ mit beszéltél velük.
Nálam olyan is volt, hogy felhívott egy nő miután a webshopba leadtam a rendelést, mindenre rákérdezett, majd mondta mikor fog érkezni a futárral. Várok-várok, már 1 hét telt el a rendelés óta és 4 napja várok a futárra, de semmi. Felhívom őket mi van? Erre a gyerek értetlenül, ez a rendelés el se indult. Hát mondom király. Vele is leegyeztettem és mondta, hogy küldik. Ez alkalommal meg is jött, de egyik TDU hiányzott. Felhívom erre mondta hogy nincs nekik, keveset kapnak azt is elkapkodják.
Az egészben az az érdekesség, hogy mikor először rendeltem ez a nő először azt mondta, nincsen nekik TDU, erre abban maradtunk várok rá (cdgalaxisban se volt, szóval mindegy). Ám pár órára rá felhívott, hogy van tudják küldeni és erre vártam egy hetet hiába, nem tudom, ez elég érdekes volt, szerintem azért volt, hogy tartsák a rendelésem és ne keressem máshol, azt feltételezem, hogy nem volt nekik, csak nő mondta, hogy van és ennek megfelelően el se küldte a megrendelést ...
Szóval attól függ mit mondtak. ha azt mondták x napon ebben az üzletben átveheted akkor oké, de ha csak webshopba megrendelted nincs gond, megmondod még sem kell (és bek.... :) ), na jó ezt nem kell mondani, de egy kicsit érdekes volt az esetem ...