Nem-nem ToMeE! Most pörgős időszakban vagyok, most valami durva kéne. A változatosság kedvéért Enzo Ferrari-val tolom hétvégén (amióta Moodovin-től kaptam új hangot hozzá, teljesen beleszerelmesedtem, egy hét alatt közel 1.000 km-et tettem bele). Az a gond, hogy az Enzo-val egyszerűen nem tudom betartani a szabályokat! De tényleg, én nem tudom mi lett velem! Biztos a hideg, meg minden... Régebben (ja, mondjuk múlt héten ) még simán a szabályos krúzokat kedveltem, nyugiba eldriftelgettünk, szépen, "szabályosan" közlekedtünk, és imádtam. De most egyszerűen megőrültem, kész vagyok teljesen! Mindig eltervezem, hogy bepattanok a kis Enzoba, aztán járom a várost nyugiban, 150-180-as sebességgel. Aztán ahogy fészkelődök a székemben, hogy kényelmesebben üljek, mindig véletlenül kicsit megnyomom a gázpedált. Na tessék, egyből 240, onnan meg ki a fene veszi vissza? Egy Maseratiba simán be tudnám tartani, de ebben a szörnyetegben... Ő változtatott szörnyeteggé!!! Nem bírok magammal! És az a durva, hogy mostanában nem is sörözök a krúzok alatt, mert nincs időm 300-nál emelgetni az üveget! Áááááá! Megőrülteeeeem....