Egyre szomorúbban krúzolgatok a szigeten. Egyre több emberrel találkozok, aki csak azért ül le a gép elé, hogy másokat idegesítsen idétlen vezetési stílusával, vagy azért, hogy mások idegeit feltornázva lökdösődjön egy "jót". Továbbá egyre több olyan embert látok, aki bent csücsül egy A vagy B kategóriás járgányban, de vezetési tudásuk erősen vetekszik a nullával. Minden kanyarban keresztbe állnak az úton full Driving Aid mellett...
Innen pattant ki a fejemből a dolog, hogy tartok egy krúzt. Egy F kategóriás krúzt. "Méltatlanul elfeledett" kategória ez sajnos. Nem érdemli meg. Ma már csak a kezdők/újrakezdők karcolnak F kat-og verdákkal, pedig élvezet őket terelgetni. Ráadásul a gyors vezetésükhöz elengedhetetlen a pontos, precíz vezetés. Ha egyszer lemaradsz versenyben egy hiba miatt, nehéz lesz velük a hátrányt behozni, mert ők nincsenek 100-on 3 mp alatt. De ez így jó, sőt, gyanítom, hogy egy-két lúzer a szerveren még ezeket a járgányokat sem tudná elvezetni DA nélkül... Én szeretem ezt a kategóriát, olyan nosztalgikus érzés.
Látom ma nem volt túl aktív a fórum, így nem számítok túl sok résztvevőre a krúzon, de azért meghirdetem, hátha...
Szóval én egy Audi A3-al leszek (szórólapon a kép), Cadillac szalonnál. 20:15-kor kezdődik el a találkozó, 20:30-ra tervezem az indulást. Útvonal nincs, csak megyünk bele a nagyvilágba. DA off, és ha lehet, akkor HC on. E és F kategóriás kocsikat várok első sorban, de igazából mindegy mival jössz. A kis A3 nem sokszor fogja elérni a 250-et, így sebességkorlátozásnak szerintem nincs értelme. Nem akarok túlságosan szabályosan menni, jobbról előzés felőlem ok, ha a szembe sáv foglalt, táblák most nem fognak érdekelni, mert mire újra elérem a 100-at a kocsival, vége egy filmnek. Gyertek, ahányan tudtok!
Keressétek Grabowszki-t, vagy ToMeE-t (szerintem egy layeren leszünk úgyis)