N%C3%A9vtelen-1.png
  • HUNMemphis
    Hello mindenkinek!
    Végre jól alakulnak a dolgok.Van új modem és egy jobb VGA-m.
    Sajnos pár napig nélkülöznöm kellett az internet adta lehetőségeg használatát.
    A lényeg hogy minden oké és...........

Tibinek üzenem:Elnézést hogy nem szóltam erről neked tönkre ment a vihar miatt a modemem.Belevágott a házba a villám így hazavágta a elektromos kapukat a kávéfőzőt a tévét és a modemet is.Szóval esélyem sem volt szólni bárkinek is hogy m ia helyzet.
    Bízok benne hogy nem úgy ismersz aki otthagyja a srácokat a f..ba.Sajnos ez így alakult.
    Azért döntöttem így mert élő klubot akarok komoly HC-s játékosoknak.Legalább szólhattak volna a tagok hogy lelépnek.
    Azért mert én HC-ben játszom és te nem nem is tudom igyekszem tartani a tempót de mindig ott van az hogy jaj hagyjad már a HC-t.
    Te miért nem HC-zol?Mi a bajod vele?Régen jó volt a krúz aztán eltüntél aztán újra lettél már más srácokkal bandáztál amiért nem haragszom heh nincs is miért.Most hogy jön a suli a hajtás 12. osztályba kevesebb időm lesz gépezni.
    A visszavonulás meg teljes.Vettem egy Z06-t azzal kocsikázok driftelgetek amikor időm engedi.A klub az egy hirtelen fellángolás volt de át fogom nevezni de ezt még meg kell beszélnem a tagokkal. 3-an vagyunk HC-sek.
    Mégegyszer elnézést amiért nem szóltam senkinek.Elemi okok miatt meg volt kötve a kezem ez a helyzet.
    Sajnálom.