Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
de hát ferrari.. maximum power..minimum safety 😄
Toshiba L300-2C5
Õk az életbe kruzolnak ugy mint mi a játékban.
Teckademics - Mischief valamelyik részét..
illegális gyorsulás, egzotikus verdák vonulása, drága autó törése...
Mischief Joyride 2008
Mischief Assault - kedvencem 😊
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
aztán az írja kapcsolódik a TDU szerverhez és a végén a pass invalid szóval már nagyon ideges vok tegnap óta próbálom elindítani de nem megy mert a kódal van valami problémája + a TDU szerverhez való kapcsolódás persze a játék eredeti de akkor sem mükszik ha valki tud segítenni^^^^:S:S:S:S:S<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
TDU nick:[HUN]benyus BF3:R3born78,St3el78
TDU2 nick: PM75
DUB Cruise
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
na fiúk,lehet én most 2 hétre eltûnök,no nem az elõrehozott érettségik miatt,hanem mert legalább annyi idõ míg lesz bankkártyám és nem akarom tovább fájdítani a szívem a RUFokkal<#szomoru1>#szomoru1>
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
TDU2 nick: PM75
Huh bazdmeg, ez nem semmi!
http://www.gameklip.net/video/520
"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM

i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500
Yo8!
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Mind1 én mentem aludni<#nevetes2>#nevetes2>
Majd legközelebb.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
http://goo.gl/gd6Zi5
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500
DE van egy-két jó ötletem, ha megvalósítható. Az ismerd fel a képet játék ihletett meg egy kicsit.
A játék lényege a következõ:
Az autósoknak, akik egyszerre indulnak el valahonnan, meg kell keresni a sziget bizonyos pontjait, akár többet is. Ha eljutnak az elsõ ponthoz megkapják a második helyszínt, és így tovább és így tovább.
Mivel a "feladványkép"-et csak játékon kívül lehet megkapni, ezért kellene egy szervezõ (õ nem vehet részt a játékban). Illetve egy honlap.
A szervezõnek a "feladványkép"-en pontosan be kellene jelölni, hogy hova kell állni az autóval. Mondjuk egy nagy piros X-el vagy körrel.
Ha valaki megtalálja és odaáll a megadott helyre, és a GPS koordinátákat elmenti, ezeket jelszóként a "feladványkép" honlapján egy mezõbe beírja, megkapja a következõ képet. Az nyer, aki elõbb megtalálja az összes helyszínt.
A másik ötletem egy sima Cannonball száguldozás a sziget egyik sarkából a másikba, bár ezt már számtalanszor lejátszhattátok.