N%C3%A9vtelen-1.png
  • Dante73
    Mint írtam, nem szim, csak eltolja abba az irányba a hc. Magyarul, közelebb kerül a valósághoz, nem lessz valóságos. Próbálgattam, 50-130 közt egész türhető a realizmus, a fölött valóságban többnyire egyenesen haladok, max enyhe íven, bukkanókat kerülöm, így fogalmam sincs, hogy viselkedne a verdám, ha raliznék vele, esetleg bepróbálnék egy hajtűkanyart 200-nál.... Itt is elszállsz, valóságban is. Ezzel ki is merül a hasonlóság, azt leszámítva, hogy csekély tapasztalattal, rááll az ember agya a dologra, és le tudja "számolni" mi is jön, ami pl a gridben már nem olyan egyszerü. Tehát van logikus fizika a TDU-ban.
    Erről ennyit szerintem.

Kérdezted a net problémám. Tényleg vicces.
    Bizonyos weboldalakat, webhelyeket megnyit, másokat nem. Logika nélkül. Viszont, pár perc múlva már nem hajlandó megnyitni azt az oldalt, amit az elöbb igen. Viszont amit eddig nem nyitott meg, azt most megnyitja. Semmi logoka a dologban, teljes az öszeviszaság. Kipróbáltam a gépbe épitett mindkét hálókarit, ujraraktam a rendszert, elöbb XP, majd vissza Vista, semmi változás. Kipróbáltam másik géppel. Ugyanaz. Közben volt szervízben a gép... Nálam nincsen hiba, ügyfélszolgálat felveszi a hibalapot, szerelő nem jön, távolról megnézi, és azt mondja rendben van.... (Anyád) Ezt egyébként fejálomás csere óta csinálja, elötte más volt a hiba. Hétfőn Fogyasztóvédelem, addig ellenreklám, ahogy a net bírja....