Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU Nick : [HUN]Log1 1995 Audi A4 1.8T 20v 150Le
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM
TDU2 nick: PM75
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
(weatherdesc.ini, weather_HDRI.ini, weather.ini)
Feltettem a Nachtmodot (biztonsági mentés nélkül persze, mert úgy a laza), és kicsit unalmas, hogy nem látok semmit. 😊
hoy ehh
szó szerint hibátlan kormány
meg nekem olcsóbb is volt(20k br. HUF)
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
hoy ehh
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
az elbeszélések szerint profi darab, aztán majd késõbb derülnek ki a hibái, ha vannak <#eplus2>#eplus2>
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Útmutató
A Momo Racingnek van a pedál hibája, azon kívül semmi komoly, az hogy nyekereg meg "lötyög" a kormány semmiség. Van neki a botváltója amit faszán lehet használni kéziféknek fõleg rallyban 😊
A G25 általában pedál ügyben rendben van viszont a H váltónak hajlamos elszállni a hátramenete.
Van még a DFP, azt mondják az is jó és 900 fokot fordul.
Vagy várjátok meg
ezt<#hehe>#hehe>
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
w77d! Ez általános jelenség szerinted, vagy csak te fogtál ki - sajnos - ilyet? Az az igazság, hogy nem vagyok túl nagy játékos, csak arra kellene, hogy hetente 6-7 órát eltöltsek a szigeten, esetleg egy kis Dirt, mást nem is játszom!
laco777! Nem akarok lámulni, de mi az a center fix? A szó jelentését értem, de ez egy progi, vagy valami mechanikus dolog?
Köszi
Segítsetek nekem! Kormányvásárlás elõtt állok, és Logitech Momo Racing Force-ban gondolkodom! Van valakinek tapasztalata ezzel a típussal kapcsolatban? Elolvastam több cikket, tesztet, de mindegyik eléggé marketingszagú!
Köszi!
25. Hogy tudok online profile-t kezdeni?
itt
csinálj acc-ot, majd játékon belül profil létrehozásnál elõször adsz 1 nikket, mindegy mit, majd alatta e-mail címedet, amivel regeltél, majd a jelszót is, amit megadtál. Onnantól kezdve a minden játékindításnál automata csatlakozik netre a profiloddal, azt mehet!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Jóéjt ! :o)
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
Én ott voltam amikor írtam, de közbe jött Teddy, és krúzoltunk.
Gondoltam, ha nem jön senki más, akkor GO.
Majd legközelebb pótoljuk az elmulasztott karikázást, megígérem.
Üdv.
"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM