Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ha gondoljátok talizhatunk 15h kor mondjuk...a ducati elõtt megpróbálok végre felvenni vkit friendsnek, eddig nem engedett semmit:S

TDU Nick : [HUN]Log1 1995 Audi A4 1.8T 20v 150Le

bertino
válaszoltam.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

jofer
bertino! küldtem neked üzenetet magánba!

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

mrmilan
Én is, én is, én is!!! 😄

"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM

Tudnátok segíteni, mert még kezdõ vagyok a játékban. Amikor eladni akartam az autómat, ha jól értettem on-line piacra tettem fel. Onnét hogyan tudom visszavenni, hogy direktbe eladjam? Köszi elõre is!

TDU2 nick: PM75

Shongi
Akarom...Most!!!😄

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

<#eljen>

szal kb 370km/h a vége, 0 ról 100 km/h-ra pedig 3,7 mp alatt gyorsul...

RUF Rt 12 adatlapja, 3-as tuningal...

Gyógyuljál megfele hamar! <#pias>

Lesz este tali valahol???
trogerzsiger
hát akkor már nem 😊 Jajj nekem elkapott a torokgyulladás<#csodalk>

ÜDv. Valaki el tudná nekem küldeni a három idõjárás-fájl eredetijét?
(weatherdesc.ini, weather_HDRI.ini, weather.ini)

Feltettem a Nachtmodot (biztonsági mentés nélkül persze, mert úgy a laza), és kicsit unalmas, hogy nem látok semmit. 😊

Hû, már megint számtalan komment este óta. Azt hittem történt valami, de csak az off van. Király.

Es igy 1 db eredeti jatekkal lehet egyszerre 2-en jatszani. Mondjuk ugy hogy egy kulon profillal jatszik a tesom az asztali gepen, en meg ugyanazzal az account-al, csak mas profillal a laptopon?

hoy ehh

bertino
driving force pro rules
szó szerint hibátlan kormány

meg nekem olcsóbb is volt(20k br. HUF)

Pepsi Twist
lehet 1x 2 mentés is az 1ik az 1ik gépen a másik meg a másik gépen 😊

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Tehat ha van 1 asztali szamitogepem, es egy laptop-om, es 1 profillal szeretnek jatszani, akkor miutan befejeztem az egyiken a jatekot, at kell masolnom a mentesem?

hoy ehh

az ahhoz kell, ha elállítódik a kormány középpontja tehát pl ha egyenesen akarsz menni egy kicsit mondjuk balra kell huzni a kormányt. a centerfix ezt orvosolja ha jól tudom. szerencsére nekem jól mûködik de hallottam róla hogy valakinek szüksége volt rá

Pacal17
Néhány képecske

Pepsi Twist
=D

Met
Tudom 😊
Persze= a DFP is megy PC-n

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Pepsi Twist
õ a DFPrõl beszél 😄

Met
Persze.
A Porsche-s cucc is megy playstation-ön 😄

jofer
Köszi a linket! Lementettem a pdf-et! Hátha jó lesz majd valamikor! 😊 A Logitech honlapján azt olvastam, hogy a Logitech Driving Force Pro playstation-höz lett tervezve! Használható pc-hez is?

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

Met
pár hete szétküldtek pár darabot tesztelni, ezért van sokmindenkinek 😊
az elbeszélések szerint profi darab, aztán majd késõbb derülnek ki a hibái, ha vannak <#eplus2>

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Pepsi Twist
G25 az pöpec bár nálam a pedálja kicsit kaka vagy beragad vagy nagyon lassan jön vissza

sztem van az ára mert Atari fórumon töb embernek kivan írva aláírásában hogy porche 911 turbo wheel owner 😄

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

w77d
ha jó lesz a minõsége, eskü beruházok egyre 😄

Met
Biztos? 300 euro körül van/lesz az ára 😄

Srácok, lesz ma valamikor valahol tali?
w77d
ez a Porsche cucc KELL!! 😄

w77d
köztudott a momo pedálbetegsége, tehát az majdnem mindegyiknél van. A kormánynyikorgásról meg nem tudom hogy csak nálam van e

Met
Akkor valamit rosszul csinálsz 😊
Útmutató
A Momo Racingnek van a pedál hibája, azon kívül semmi komoly, az hogy nyekereg meg "lötyög" a kormány semmiség. Van neki a botváltója amit faszán lehet használni kéziféknek fõleg rallyban 😊
A G25 általában pedál ügyben rendben van viszont a H váltónak hajlamos elszállni a hátramenete.
Van még a DFP, azt mondják az is jó és 900 fokot fordul.
Vagy várjátok meg
ezt<#hehe>

jofer
Köszi srácok a segítséget!

w77d! Ez általános jelenség szerinted, vagy csak te fogtál ki - sajnos - ilyet? Az az igazság, hogy nem vagyok túl nagy játékos, csak arra kellene, hogy hetente 6-7 órát eltöltsek a szigeten, esetleg egy kis Dirt, mást nem is játszom!

laco777! Nem akarok lámulni, de mi az a center fix? A szó jelentését értem, de ez egy progi, vagy valami mechanikus dolog?

Köszi

w77d
nekem is momo racingem van. Hát kb 1 évig mûködik hibátlanul, aztán jönnek a sorozatos hibák. Pedál kontakthiba, a kormány nyekereg, kilazult alkatrészek. Amíg mûködik addig tényleg pompás, nagyon jó, de ezt valahogy nagyon nem hosszú távra tervezték! Én most váltok inkább G25-re, annak legalább megbízható a pedálja, mert ezzel a MOMO pedállal nem igazán lehet már versenyezni. Igaz van egy házi barkácsolós megoldás a javításra, de utána is kb csak másfél hétig jó, aztán megint kaphatom szét az egészet!!

sztem frankó, fõleg ha erre van kereted. nekem is ilyen van és meg vagyok vele elégedve. center fix lehet kellesz majd hozzá

már nem kell. megoldottam 😄

jofer
Sziasztok!

Segítsetek nekem! Kormányvásárlás elõtt állok, és Logitech Momo Racing Force-ban gondolkodom! Van valakinek tapasztalata ezzel a típussal kapcsolatban? Elolvastam több cikket, tesztet, de mindegyik eléggé marketingszagú!

Köszi!

Sziasztok!!! Lesz ma valamikor, valahol tali???
trogerzsiger vegyél fel msnre kérlek. segíts ebben a paypalos cuccban 😊

Pepsi Twist
de ez a piros olyan randa 😄

jön vki gurulgani ? 😊

GY.Í.K.:

25. Hogy tudok online profile-t kezdeni?

itt
csinálj acc-ot, majd játékon belül profil létrehozásnál elõször adsz 1 nikket, mindegy mit, majd alatta e-mail címedet, amivel regeltél, majd a jelszót is, amit megadtál. Onnantól kezdve a minden játékindításnál automata csatlakozik netre a profiloddal, azt mehet!

bertino
fuh, csapattunk olyat Synitkával a Mclarenekkel 😄

V43 1105

Jóéjt ! :o)

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Shongi
Amikor fényképezel, van egy olyan gomb hogy options, azon belül állíthatod a Radial Blure erõsségét.

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

mrmilan
Bocsi Rohamdroid, de most látom csak hogy írtál.
Én ott voltam amikor írtam, de közbe jött Teddy, és krúzoltunk.
Gondoltam, ha nem jön senki más, akkor GO.
Majd legközelebb pótoljuk az elmulasztott karikázást, megígérem.
Üdv.

"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM

Sleepy Bone
Sziasztok!

RÉg newm voltam, windows reinstal volt, most raktam újra. Az a bajom h nem fogadja el az ORIGI cd-keyt... Mit tegyek???

TDU Nick: PuskasAdam CoD4 Nick: Fundy