Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nemlátok senkit a szigeten 😮

(most vettem meg a játékot, de tök üres a sziget 😮)

Okés, még addig megbeszéljük. Ha beférek a 8-ba, akkor lehet, hogy megyek a gagyenkov által meghírdetett versenyre. Ha nem, akkor csak járkálok \ járkálunk.

Gaben17
igen olvasd vissza😊 nem a telepítéshez kell majd a kód hanem amikor elindítod a gémet elõször

Spirit of Perfomance Koenigsegg

Olvass vissza, ez a probléma már ezerszer ki lett tárgyalva.

akkor szerintem ha neked este felé jó akkor tökéletes olyan 8órára gondoltam... mert sajna 3tól nem érek rá de viszont olyan 7 vagy 8 után akár reggelig.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Gaben17
nekem is tetszik<#smile>

Spirit of Perfomance Koenigsegg

Met
azért nem kérte mert a warez kódja még ott van, visszaolvasol itt, megtudod mit kell tenned

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Na megérkezett a játékom!!!😊 De van gondom!!! Feltelepítettem, de nekem nem kellett a telepítõkód a telepítéshez!!! Nos a probléma, hogy bejelöltem a Game Spy-t a játékban, beirtam a nick nevem, jelszot, e-mail címem! De nem enged be a szerverre!!! Valaki segítene légyszi!!

Tegnap jól össze jöttünk<#vigyor>És ma este BÁRKI jöhet<#wave>

\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN

asszem én kb. mustangal megyek majd (ha mehetek😊

bár meglátjuk mien járgányom lesz addigra 😄

Gibor ha neked jó, három körül találkozhatunk valahol, és megyünk valamerre.

Nekem tetszik az ötlet.<#eljen>

TDU2: HUNPalika WOT : Stelelmaster67

Szevasztok<#vigyor>Ma este 19.00 kor VERSENY!!Bármivel lehet jönni! n természetesen mocival leszek<#wink>De egy röviddel kezdünk! Mondjuk a DIVIDE TO RULE-val<#smile>Északon a golfpályára vezetö útnál! TALÁLKOZÁS OTT!!!

\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN

Ideje... xD most elképzelni hogy már Szabi is szigetlakó... uhhh... végre... xD xD

mától én is szigetlakó leszek -.-

(hol is tárolja a gép a szériált?)

jofer
Az északi világítótorony nem a legszerencsésebb válaztás! Ott rengetegen gyülekeznek, fõleg kulföldiek , és elég necces az egymásra "ugrálás"!

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

mrmilan
"típutali is"... típustalik is
NO COMMENT<#vigyor>.

"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM

mrmilan
Mostanában, ha lesz egy kis idõm/idõtök, márkatalálkozókat kéne tartani.
Egyik este Ferrari, másik este Lambrghini.
A márkákon belül persze konkrét típutali is szóba jöhetnek, esetenként tuniggal, vagy tuning nélkül.
Az USA autós kezdeményezésre egy ketten összefutunk esténként a Ducatinál.
Az egyik legjobb talihely szerintem a világítótorony, a sziget északkeleti csücskében.
Innen indulhatnának a nosztalgia/márkamenetek, szigetkörre, vagy szabadon választott útvonalon.
A közeljövõben, hogy ne feledkezzek meg a nagy USA autó rajongásom közepette az európai csodákról sem, klasszikus európai krúzt tervezek.
A fórumon még megbeszéljük a részleteket, és most is várom a profi, játékon belüli fotós kollégákat, akik eddig is méltán nagyszerû képeket készítettek az összejövetelekrõl.
Mindenkinek további szép napot.

szerintem nem éri meg az a 8800gts nyáron. a 9000esbõl a középkategória is úgy tudom egy szinten van vele és olcsóbb, de te tudod, amúghy olyan 40-50 ezer környékére biztos lemegy

HUNMemphis
Jézusom srácok hadjátok már egymás szeklását és oktatását pls.
Nem óvoda ez!Más emberben kurva könnyû a hibákat megtalálni de vajon magadban kerested?
Tervezem hogy a nyáron veszek egy GeForce vagy ASUS 8800GTS G92-t
Állítólag majdnem egy színten van a 8800GTX-el.Mondjuk ez mellékes.
Ha jól tudom most olyan 80Kilóba fáj.De az a kérdés hogy ugye mostanság jön a 9000-es széria ami állítólag 100%-ig kihasználja DX-10-et.
Szóval tippelve kábé mennyit eshet a GTS ára nyárra?

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

mrmilan
Jaja, köszi<#eljen>

Szigeten járkálás közben lehet azokat is felfedezni, és egy mûhelyben több autófajtát lehet tuningolni. Különösebb recept nincs rá, ha elmész mellette mutatja a jelét, és utána már a térképen is megjelenik.

A FAQ-ban találsz térképet, azon megtalálod.

mrmilan
Ha megvan, akkor meg simán belépek, és ennyi.
Okés, köszönöm szépen.

Megkell keresni a mûhelyt... -.-

mrmilan
Gyerekek, az autók tuningolása hogyan lehetséges?
Az okés, hogy majd valamelyik tuningmûhelyben, ugye márkánként eltérõ.
De mit kell hozzá teljesíteni, milyen versenyeket, mennyit?
Köszi a válaszokat.

mrmilan
Tele van a "faxom" az ügyfelekkel mára, ez a fáradtság jele.
Gibor, téged meg egyáltalán nem akartalak kioktatni, én is elbaltáztam, 1:1...

mrmilan
Na jól van elcsesztem...<#nyes>

Ne húzd fel magad annyira xD inkább gyere csináljunk ketten megint egy Nero Enzo partit...

Már a péló ki van de tényleg. Most néztem, hogy 45 új üzenet. Azt hittem valami értelmes dolog történt. De nem. Néhány analfabéta aki önállóságra sem képes kérdezget lényegtelen dolgokat, és ha valakinél felmegy a pumpa és leszólja, egybõl arra a személyre szállnak rá. Közben igaza van. Egy autós játékon mit nem lehet érteni? Ahelyett hogy kérdezgetné a néhány gyök az idióta kérdéséeit, menjen és játsszon ha már nem kell iskolába kell lenniük, hanem otthon gépezhetnek! És ezeket meglehet oldani az OFF-SPAM topicban is, nem ezt kell tele szemetelni... Áhh.

jofer
Na! Egybõl a 3. lett a topik! Hajrá, hátha a "hajvasalást"... vagy mit... is behozzuk! XD

Pepsi! Lehet takarítani! Részemrõl bocsi... 😄

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

Én talán majd valamikor este.

Nemártana...

Inkább mostmár azt mondja meg valaki hogy kivan fent a szigeten?

bertino
nincs kedvetek befejezni basszátokmeg ? :|

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Aha Gibor,szóval te ekkora arc vagy, hogy ennyien pikkelnek már rád!!! Akkor a játékban majd remélem találkozunk! Köszi Gordon a pártolást! Ezek a konkurenciák...!
Mondjuk bocsesz de szerintem nem szoktam láma lenni... meg állandóan olvasom a topicot és lehet nem írok állandóan mivel van dolgom is, de ha te így látod hogy én néha ide írok és akkoris n00b dolgot hát akkor ez van...

gordon 24
Nincs semmi gond... Nyugodt vagyok.. Csak nem értem😄

Downhill!!

Ne bízd el magad 😉 Ha meg idõsebb vagy akkor hogy lehet ennyi eszed...

jofer
Nyugi Gordon! 😊

Sajnos el kell fogadni, hogy vannak olyan emberek, akik csak azért jönnek a topikba, hogy "beböfögjenek" pár flegma szót! Pl. Gibornak már volt pár húzása, oda sem kell rá figyelni...

Nem akarok/akartam vitázni senkivel!!! Azon Gibor pedig vitázhatnánk hogy ki az idõsebb!!! Azt hiszem én nyernék!!! Mindegy, nem ezen van a hangsúly, hanem a játékon, és majd a játékban bizonyítok!!!
De persze az senkinek nem merült fel hogy rövidítve szoktam írni és az ilyen-nek ien a rövidítése...

Jah,lekéstem,sry😊

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Sland hova lett?Már nem õ a HG??

[HUN]FaTaL
#40773😄

http://goo.gl/gd6Zi5

De olyan sincs,hogy "ijen".Viszont van olyan,hogy "ilyen"!😄

gordon 24
<#hehe>igaz

Downhill!!

mrmilan
"ijen szóü nincs"

De ijen sincs, mint amit én írtam, hogy szóü<#vigyor>, szó, na.

[HUN]FaTaL
IJEN gratulálok😄DDDD Ha már kioktatsz valakit legalább tanulj meg írni.

Olyan szó sincs hogy IJEN. Olyan szó van hogy "Ilyen"

http://goo.gl/gd6Zi5

mrmilan
"áhhh az ien megöl engem"

"IJEN", nem ien.
Bocs, de ijen szóü nincs, hogy "ien"...

nem nagyon szokásom kérdezni, ha igenakkor eddig a FAQ és a fórumban nem található a dolog... de ha kérdezek, akkor már nem azt kérdezem hogy mine szintek vannak... áhhh az ien megöl engem...