Milk41!
Elösször is bocs, hogy nem azonnal válaszoltam az ötletedre. A dolog az én olvasatomban nem erről szól. A dolog lényege, hogy páran krúzoljunk rendszeresen, és mindannyiunk kedvenc verdája sorra kerüljön. Viszont nagyjából ismerem az itteni arcokat, és tudom, hogy leszólás lenne a vége, valamint kisebb viták egymás kedvencei miatt.
Ezt akartam elkerülni ezzel az ötlettel, valamint azt akartam elérni, hogy összejöjjön egy 4-5-6 fős csapat akikkel lehet rendszeresen mászkálni egy kicsit. Valamint hogy azok jöjjenek, akik nem ijednek meg a HC-től, de azokra is gondolni akartam, akik non HC-ben nyomják.
Közben kicsit gondolkodtama a dolgon, és az alábbira jutottam.
Hetente 3 krúzt tervezek így, az adott héten azonos kocsikkal. Minden héten más kedvence kerül sorra. Első alkalommal NON HC, a többi alkalommal HC-ban megyünk, kötelező szinten. Így látjuk a verda viselkedését mindkét módon. Az autók terén megkötés nincs, így lehetőleg pack-al rendelkezők jöjjenek. Minden alkalommal KÖTELEZŐ a meghirdetett verdával megjelenni, és a megjelenés ugyan nem kötelező minden alkalommal, de nem örülünk, ha valaki kihagy egy alkalmat. A három krúz időpontját első alkalomnmal egyeztetjük, úgy, hogy lehetőleg mindenkinek jó legyen, és az első heti időpontok mérvadóak a többi héten is. Alapból du 5-6 órakor kezdenénk, és 1-2 órát tartana a dolog. Lehetőleg TimeSpeek, Ventrilo, vagy hasonló progit használnánk közben, az írkálás elkerülésére.
Akit érdekel, az nálam jelezze, PRIVIBEN, lehetőleg még ma. Amit kérek a jelentkezéskor;
A Verda kategóriája, neve, és a vezérlőd tipusa, Játékbeli Nick.
Végezetül megkérek mindenkit, hogy csak olyan jelentkezzen, aki előreláthatólag ráér a következő pár héten, és rugalmas az időbeosztása, valamint komolyan szeretne résztvenni az Összehasonlító krúzokon. Az sem árt, ha nem lusta vasárnaponként megosztani a hét tapasztalatait velünk, itt a fórumon.