Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na ezért fogok mindenkit csak péntek este alázni<#vigyor>Most is majdnem nyeretem egy instantot pepsiékkel és erre jönnel a vevõk<#rinya><#vigyor>

\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN

holecsko10
thx

TDU,ETS2 Nick: holecsko

bertino
ennyi lóvéért én is reálisnak tartom.
4-5 ezret már nem adnék érte és nyivákolnék, hogy-hogy képzelik ezt, joggal.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

trogerzsiger
46 autó az azért elég sok... én reálisnak tartom hogy kérnek érte pénzt.
Mondjuk megcsinálhatnák hogy legyen végre clubverseny.

mrmilan
Személy szerint még mindig zavar ez a húzzunk le egy kis lovettát a parasztokról mese.
Én is ki fogom érte fizetni a gempát, nem azért mondom, vagyok annyira autóbuzi, hogy nem bírom ki úgyse.
De könyörgöm, ha megvesszük eredetiben (oké, a warezos izzadjon, vagy ne is tudja beleeszkábálni a játékba a cuccost), miért nem lehet kedveskedni a mókusnak, hogy ne, itt van, örülj, download, kitt katt, kész.
Ja, kérem, ha már a PC-sek is kikönyörögték a plusz verdákat, akkor fizessenek is érte.
Ez van, majd szépen sorban mind kipengetjük a lét...

"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM

mama2
Gagyenkov: Bent vagy most a játékba?

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Pepsi Twist
ha a játékban kell letölteni akkor lehet hogy valami oldalon átutalással reggelni kell a CD kulcsodat 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

aha, köszi 😊

(ha kijõn a csomag, és be lehet vhogyan szerezni, akkor megyek is megvenni a játékot, végre bírja rendesen a gépem is..)

Pepsi Twist
euro

Igen lesz majd, csak még pontosan nem tudni, hogy mikor. 10 euróért. Letölteni meg valószínûleg vagy a játék oldaláról, vagy a játékban lehet majd.

mrmilan
Ha már itt tartunk Dante testvér én is szívesen látnék még, az általad említetteken kívül jópár masinát:
07' Ford Focus RS, Mercedes Benz 500E 1994 (326PS), BMW M3 E30 1990, BMW Alpina B10 E36, BMW 850 CSI, BMW 635 CSI, (ugye a BMW hiány), Audi Qattro 1980,(hamár keveseljük a japó verdákat, 95' Toyota Supra, Mitsubishi 3000 GT, Mazda RX 7, Honda/Acura NSX...

Lenne ötlet azt hiszem bõven
<#vigyor>

hali, sajna mostanában nem követtem a topikot, tényleg lesz egy 46 járgányos kiegészitõ 10 dolcsiért ? 😮

és hogyan lehet majd beszerezni, és kb mikor ?

Atti12
cicai
köszi szépen😊

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Na meg pénteken bekerülök a klubodba. <#gonosz1>

PÉNTEK este verseny!!!!! Minden autóst kihívok<#vigyor>Ja és kipróbáljuk a csoportos instantot is<#nyes>Avval lehet sok pénzt nyerni vagy vesteni<#wink>

\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN

w77d
nekik is fizetni kell a legtöbb plusz verdáért

De, például a www.cdgalaxis.hu, www.pcdome.hu oldalakon is megtudod rendelni. Ezek jutottak eszembe kapásból, megnéztem ezeknél is az oldalukon, és 3990 forint.

Denes888
Nem kell félni. Bf-nél vannak ilyen kiegek és ott tök jól megoldották. Csak fel kell telepíteni és kész.

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

Dante73
1ébként szívesen látnék Japó, (Mitsubishi, és társai,) és mondjuk Francia verdákat; Peugeot 406, 607, stb...

http://www.freetvmaci.info/

Dante73
A boxosok eddig durván +7 rugót adtak ki ezekért a verdákért. Mi a 2500-3000Ft-al még szerencsésnek mondhatjuk magunkat. +ott ugye nem 10, hanem 16 volt alapból a game, és még a LIVE!-ért is fizetni kell, nemcsak a net-ért... Sõt, ha jól tudom, a konzolos verzió pillanatnyilag 12 pénz, a Pc-s 4. Tehát számolgass nyugodtan, melyikre éri meg jobban. Ettõl függetlenül, én sem vagyok boldog, hogy fizetnünk kell, hacsak nem akarunk default-car okat látni a szigeten, de ez van, ezt kell szeretni...

Ott van Pl: az 1.66a az abban lévõ 2 járgányért miért nem kellett fizetni?
cicai
de fasza😄
máshol nem lehet kapni ennyiért?

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

De én csak azt nem vágom ha a 360 as userek azzal, h megveszik az alap game-t és számukra már elérhetõek is (a csak Pc-sek számára új gépek). A Pc-seknek meg még fizetniük is kell pluszban. Elég hülyén hangzik.
Dante73
Gondolom, valami online helyen lessz lehetõséged magvenni egy kódot, mondjuk a TDU hivatalos oldalán, aztán a trade menüpont alatt bepötyögöd a kapott kódod, és leszeded a mega-giga packot. Ha a Gamespy server nem omlik össze. De összefog. Ezzel gondolom, felülirsz nehány fájlt a játék telepített mappájában, ergo kivenni külön nem lehet majd onnan, csak egyben, és itt jön a b+, ugyanis ki tudja, egy kóddal hányszor töltheted le, (hacsak a kódod nem kötik össze elsõ letöltésnél a serialoddal) és reinstallnál, gép ujrahúzásnál veheted meg megint.... Persze ez csak az Atari-Infogrames-Gamespy triumvirátus ismeretén alapuló spekuláció, amiben ne legyen igazam.

Dante.

Dehogy!!! Persze nincs harag<#vigyor>Totti én most is benn vagyok<#kacsint>

holecsko10
Hali.
Valaki meg tudná adni annak a weboldalnak a címét, ahol kiválasztod pl.: a tdu-t és meg mutatja hogy mi kell neked ahhoz. Egyszer már valaki leírta csak nem találom. Aki tudja a weboldal címét, kérem, írja len nekem
Köszönöm elõre is.

TDU,ETS2 Nick: holecsko

Denes888
És honnan lehet majd 10eu-ért leszedni a mega packot majd?

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

Igen. De nemis. Hanem 3990 Ft.

cicai
Sziasztok
Az érdekelne h a media marktban még minidg 4ezer a játék?

gagyi mostanában jelen vagy valamerre?

mama2
gagyenkov bocs hogy kiléptem, csak elkaptak a rendõrök és börtönbe zártak. Remélem nincs harag.

mama2
Emberek, jelentem minden autó szalont felfedeztem😄. Motoros találkozók mikor lesznek? Mert akkor összekaparom a pénzt és veszek egy motrot és én is megyek😊. Mivel lehet a legtöbb zöldhasút keresni?

aszem be kell pipálni a game spy-t és akkor tudsz egy valós email címet megadni plussz egy jelszót!! És utánna autómatikusan online lesz az a profilod! Utánna nem tudod változtatni, ezért érdemes a neved elé v utánna rakni, hogy HUN!

bertino
omfg...

na erre visszatérünk, ha kijött a carpack mert én se szeretném kiadni akármilyen adatát a bankkártyámnak

Hoffi
Üdv.

Úgy gondoltam megveszem a játékot de ha megvettem utána hogy mehetek online ja és ha megcsináltam az online profilt utána már nem változtathatom mge a nevem?
Elõre is köszi

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

Dante73
Szerintem nem igazán lehet majd a warezos verziót használni online...
Ugyanis minimum 2 szalon megnyitódik, tehát elég mélyen belenyúlnak a map-ba, és ott elég elhelyezni valami azonosítókulcsot ahhoz, hogy ne menjen a dolog... Másrészt szinte minden játéknál megoldható a warezos online, ennél nem. Tehát valamit tudnak...

W77D!
Ironikus értelemben írtam, amit írtam, ezért van ott az aprobetüs rész!
Arra gondolok, hogy van képük az olcsósággal jönni (hardware) mikor van olyan játék, ami bõven 20 fölött áll meg! Ebbõl vinyót, memóriát, v akár a régi eladásával videókarit lehetne venni! Ennek az egy játéknak az árából!!! És még hány hasonló játék van....

Toth Zsolti!
Azt már régen tudni lehet, hogy idén nem lessz TDU2.
Mikor Infogrames megvette a jogokat, vállalta, hogy az elkövetkezõ 5 évben 3 TDU-t adhat ki. Tehát két évente jöhet egy új TDU, Addig kb 1 évünk még van.

Én a magam részérõl azt remélem, hogy a 2-ben nem a Gamespy adja majd a szervert, mert ez botrányos. Tegnap összefutok egy magyar sráccal, akit életembe nem láttam, oké, elkisérhet. (miért akarja a szöszimet mindenki hazakisérni???!) Egyszercsak hopp, sehol senki, egyedülvagyok, oké meek tovább. Egy perc nem telt bele, feljött az ablak, hogy TDU server is not available. Ezzel egy idõben nekemroncsol hátulról egy AI által vezetett lambo.
Leokézom, kilépek, nézem a netem, rendben. Visszalépek, minden oké, megy a szerver.
Szerencsére már ismerem a szigetet, tudom hol vagyok, így onnan folytattam, ahol levágott a szerver. De biztos vagyok benne, hogy nem egy olyan ember van mint én, aki sosem ugrál a térképen, hanem elkocsikázik a céljához. Namost ha valaki nem ismeri a szigetet, akkor honnan a fenébõl tudja, hol vágta le a szerver? Indulhat ujra. Eleinte ez engem marhára bosszantott, és most is zavar, hogy ilyen esetben max leokézhatod, se bookmarkot, se semmit nem csinálhatsz. Arról ne beszéljünk, hogy vagy 2 hónapja 2227 autó elérhetõ a trade menüpontban, és a kurrens verdák nem kerülnek ki a placcra...

Dante.

Ezért péntek este VÉGED<#vigyor>

Pepsi Twist
jaj már nem vagyok vip XD minnyá fizetek

Pepsi Twist
Sztem, Április 21. Hétfõ!

bertino
remélem problémamentesen zajlik le az autok fizetésének megoldása és nem lesz semmi gubanc, 1 héttel a kocsik premiere után, már véglegesíteni akarom az uj autokbol készült movie-t.

Örülök én is, fõleg, hogy ezeket az infókat megtudtam. Fõleg, hogy nem lesz vészesen drága, ez pozitívum.

bertino
eden másik gamet fejleszt
év elején jelentették be annak a fél éves késését.

jó sokára lesz TDU2, én ennek is örülök, hogy végre uj autokat tolnak az orrunk alá

Gondolom ezzel, hogy bejelentették, hogy lesz újabb car pack, egyúttal azt is eredményezi, hogy a TDU 2 idén nem fog megjelenni. Jobban örültem volna neki, ha abba rakták volna ezek a kocsikat is. Na, remélem azért nem lesz bonyolult ennek a beszerzése, de még ez is odébb van. 1-2 hónap biztos amíg kidobják. Sajnos.

mrmilan
Right...

OFF
Milán! Küldtem privátüzenetet itt fórumban.
ON
HUNMemphis
Ha már Audiról van szó akkor legyünk komolyabbak.Audi R8 kell ide!!!
A bolt megvan a licensz is (remélem) A katos lehetne és H váltós (hajrá G25)
A motorosok kedvéért<#mf1>

Na ezért hajlandó lennék fizetni persze normál módon.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

ha az 1.66a patchben volt 2+ autó akkor vszínû lesz egy 1.66 b és abban lesznek az új járgányok. oszt csá. én így képzelem a release-t
w77d
ez az Xbox-pc vita nem éppen ide való, számtalan topic van rá!

amúgy a pc mellett is rengeteg érv szól!