N%C3%A9vtelen-1.png
  • Dante73
    Kérdés...
    Egy innen vett addon autólista alapján elkezdtem megvenni az új járgányokat. Ebben van egy olyan, hogy Dodge Challenger, amit nem találok, sehogyansem. Ma minden Dodge, és Amerikan Classics boltot végigjártam, de semmi... Viszont, meglepődtem, mert van viszont egy 71-es cabrio Chrysler, ami meg a listámon nincs...
    Más.
    Vettem egy szuper BEE-t! Nemtudom, megfigyeltétek-e, de marhajó a hangja, olyan 210 körül. Hallatszik egy kis "zümmögés" ami a méhekre emlékeztet. Nemtudom, véletlen, vagy az eredetiben is van ilyen hang, és azért kapta ezt a nevet, mindenesetre, nekem nagyon megtetszett a dolog!
    Egyébként, mászkáltam kicsit vele, és beállt mögém egy RUF, jött utánam kilómétereken keresztül, egyszercsk megunta, beelőzőtt, én szélárnyékot kihasználva, rátapadtam... Olyan 270 környékén, visszaelőztem... Na onnan a gyerek, nagyon begurult! (lehet, azthitte, csít) Nekiállt lökdösni hátulról. Mindenesetre, nekem tetszett, hogy a 0 tuningos, öreg Dodge-ommal, (ala Al Bundy) lehagytam a RUF-ot...
    Dany!
    Sorry, hogy otthagytalak, jött a vacsi, én + rájöttem, hogy farkaséhes vagyok! Bocsi!