N%C3%A9vtelen-1.png
  • rev7
    Na en most a megorules szelen allok. Megvettem a megapack-et, feltettem. Minden mukodott. Vettem egy uj kocsit, mentem vele kicsit, aztan ledobott a szerver vmi olyasmi uzenettel, hogy game progress not saved vagy vmi hasonlo. Visszamentem, jatszottam egy kicsit, ismet kidobott. Azota nem enged vissza, azt irja, hogy nem tud csatlakozni, nezzem meg a halozati beallitasaimat.
    Uninstallaltam, visszatettem, feltettem a megapack nelkuli pecset, nem ment. Csinaltam uj profilt, azzal se ment. Feltettem a megapack-et, igy sem megy. Most mi a rak van? Felgyujtom az egesz ataris brigadot ha nem tudom megoldani, az mar hetszentseg. Az slrr-rel nem szoptam ennyit anno 100 add-on kocsival es 30 felnivel mint ezzel a jatekkal. A masik poen, hogy vagy 2 honapja regeltem a community-s forumon, azota nem tudok irni, mert azt mondja, hogy nincs hozza jogom. Akkor hogy a rakba oldjam meg a problemamat? Na most mar tenyleg felgyujtok valamit, vagy lopok egy magnumos ferrarit. Fokuszban benne leszek hamarosan, majd nezzetek...