Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HTS s3rg1nh00
az elsõ nem a crysisból van?<#nevetes1>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Pacal17
Az elsõt berkatam háttérnek 😄 Marha jók!<#eljen>

egy kormánnyal is lepd meg magad, ugy az igazi a TDU fõleg hardcore ban 😄

LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN

YEE A héten kapom meg az új gépem és karácsonyra meglepem magam egy TDU-val😛😛😛😛😛😛<#nevetes1><#smile><#finom>

PS3 Slim 160Gb AsRock Fatality z87 Killer|Core i5 4570S|CM Hyper 212|ASUS GTX 760 DCUII OC|8GB DDR3 1600MHZ| FSP Aurum Pro gold 750w|

trogerzsiger
ajjaj, hááát nemtudom, pénteke úgy is megyek fel. Remélem annyiért adják amennyit irnak...

Na igen, én is valami hasonlót csináltam, csak én nem tudtam elkapni 😄

Amúgy grat 😊 <#eljen>
Synit HUN
Überelnék egy régi képpel 😉

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

AntiHero
Most egy idõre igen😄

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

van vmi mûködõ mentés? mert amit néztem itt, régebben belinkelték, de hiába másolom be nem megy. nem kell 100%-os, ha van vmilyen elfogadnám szívesen. thx
cicai
😄

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Pepsi Twist
<#eljen> vip meg ezek eltûntek?

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

AntiHero
pro streeter!!!!!!!!!*Üsd *vágd😄

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Múltkor nagyobb is sikerült, csak akkor félrenyomtam és nem tudtam lescreenshotozni idõben 😛

Amúgy próbáljátok ki nagyon állat 😄 gyorsulj fel amennyire tudsz, és egykeréken menj fel a szembejövõ autóra. Teherautót kerüljétek 😊
(A sziget tetején lévõ hosszú egyenes a reptérnél pont jó erre a célra)
cicai
csíterXD

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

n3whous3
ÁRULÓ! PRO STREETES LOGÓJA VAN! LINCS!! 😄DDD

púúúúú

Na repültem egyet az Augusta-mmal 😄

Megvan a hiba okozója: Én. Amikor az audióban nézelõdtem ki akartam kapcsolni az összes mute-t, ehelyett lenémítottam az összeset, gratulálok Maggi...De azért köszi a tippeket😉
Variálj a hardware-es gyorsítással (dxdiag > sound).

TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco

Peccseltem, de a hang problémámat ez se oldotta meg...
HTS s3rg1nh00
csak azt kell felraknod

Smicy2
Látom még nem érted, olvasd el ezt 😛
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1139611852&no=33449

Charade GTti

A bal felsõ sarokban látom hogy kijött az 1.66a, ez az elsõ patch a játék megjelenése óta, vagy kell még ezek közé valamit felrakni? A hangfal kihúzása nemjárt sikerrel. Azt elfelejtettem írni hogy az intrónak van hangja. Jelenthet-e problémát hogy biztonsági másolattal játszok, (hogy ne kopjon az eredeti korong ugye) ? Ezt tudom peccselni?
HUNMemphis
Igaz nekem is ez volt a baj!
Amióta megjött a Patch azóta már megjavúlt.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

HTS s3rg1nh00
csak a játék hangja ment el?húzd ki a hangfalat és dugd vissza,ez nekem mindig megoldotta anno...

Tisztelt Urak,

Mitõl lehet, hogy egyik pillanatról a máskra elment minden hang?? Ha újrarakom a játékot megmarad a jelenlegi profil (mentett játék)?
Továbbá lehet modolni a játékot? (hiányzik a bajor légcsavar)
trogerzsiger
"3990ért láttam a westendben tegnap a media marktban " ennyi :-)

Smicy2
Vedd, de szerintem elõtte azért kérdezd meg, hogy mennyi az az annyi! <#wink><#smile>

Charade GTti

trogerzsiger
Akkor asszem a westendben megveszem.

bertino
vagy fejlesztenek, mint az õrült, vagy hírt se akarnak többé hallatni magukról 😄

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

barnie1990
Nekem elindult a gém,részese lehettem egy csodálatos slide show-nak,aztán rövid 10 perc alatt ki is lépett a játékból. <#idiota>

Zene nélkül mit érek én?

Dante73
Pedig, ha nem kötik fel a gatyeszt, és nem virít valamit az uj tulaj, a TDU2 eleve bukásra ítélt darab.
Csodálkozom, hogy nem hogy addonok, de HÍREK sincsenek. Azért VALAMIT kellene csinálni, mert aki ül a babérjain, az rossz helyre tette a koszorút...

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

Smicy2
Én is.. ezt írtam le múltkor, mellette ott volt még egy TDU, de arra már 6990 Ft volt ráírva

Charade GTti

[HUN]FaTaL
3990ért láttam a westendben tegnap a media marktban

http://goo.gl/gd6Zi5

Smicy2
Trogerzsiger!
Én ma vettem meg, ugyanott! 😛

Charade GTti

Yoda001
mindenféle kormány ami létezik,csak ne tecsos legyen.. és télleg 5k 😊

http://9gag.com/gag/5135249

Yoda001
túl gyenge hozzá a géped<#nemtudom>nem,viccet félretéve,szerintem túl "új" a konfigod a játékhoz... (mondjuk elvileg a 2 nem zárja ki egymást,úgyhogy mennie kellene)

http://9gag.com/gag/5135249

trogerzsiger
Sziasztok!

Elérkezik jövõhéten arra az idõ hogy megvegyem e nagyszerû játékot. A Tatabányai MM-ban láttam 5 rugeszért, máshol is ennyi vagy itt valami gáz van? Meg még annyit szeretnék kérdezni hogy aki kormánnyal játszik milyen kormány jó hozzá?

n3whous3
Angol tudásod ezek szerint nincs.

Az a helyzet, hogy nincs elég memória a gépedben és venned kell még.

púúúúú

sziasztok
nekem nem indul el a játék nemtudom hogy miért ezt írja ki:
NOT ENOUGH SYSTEM MEMORY
ez miért van és mit kell csinálni hogy jó legyen?
elõre is köszönöm a választ!
Hali...! Segítség! Most vettem meg az új gépemet és a tdu-t, és valami probléma van, akad nagyon, win reinstall, utána is, nem tudom mi a baj. pedig a gépen el kéne lazán mennie: asus p5k, 2gb geil ultra ddr2, c2d e6850, gainward 8800gt glh 1024mb... minden más játék megy, csak ez nem... meg néha ki is fagy!! HELPPPPP!!

n3whous3
Sztem meg azért se adjanak, mert csakis a topik nyitójának van sztem joga arra, hogy büntesse az OFFolásért a többieket. Majd õ eldönti, hogy mennyire is fáj neki 😊

Szóval tudtok esetleges új patchrõl? Amiben esetleg kocsikat raknak? Hogy csesznék meg egyébként, ha jól emlékszem nagyon is azt ígérték, hogy jönnek folyamatosan az újabb cuccok... gecájság <#violent>

púúúúú

Sland
Dehogy fognak büntit adni. Nincs szitkozódás, se reklám, se fajgyûlölés kinyílvánítása, se semmilyen egyéb rosszaság 😊

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

n3whous3
Miért nem raknak Mitsut a játékba? <#rinya>

púúúúú

csak õk nem offolnak. Ha valaki köpni fog, repkedni fognak a büntipontok itt is mint a béef topikban

n3whous3
The Witcher topig megelõzött "minket" <#vigyor3>

púúúúú

hykao
Két dolgot keversz!
Antialiasing = Élsimítás (a recés éleket "egyenesíti ki" - mossa el)
Anisotropic filtering = Anizotrópikus szûrés (az éles szögben látható messzi textúrákat - pl. távolba veszõ aszfalt - teszi élesebbé, kevésbé homályossá)

Elõbbi a játék menüjében állítható, tehát a CCC-ben lehet alkalmazásvezéreltre állítani, utóbbi viszont menübõl nem állítható, így a CCC-ben kell beállítani 2x és 16x között tetszés szerint, ahogy bírja a géped.
n3whous3
2 utolsó istenkirály <#eljen>

púúúúú

HUNMemphis
Igen vannak képek!Nem sok nem is kevés olyan éppen elég!
Nehogymár a mennyiség a minõség rovására menjen. Nem igaz?
Nos remélem teszenek!
További kellemes napont!

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

HTS s3rg1nh00
akkor felesleges pénzkidobás...
Dante😛H-n nézz utána,van egy pár régi cikk a 7300GT/7600GS/7600GT megjelenésének korszakából,és biza igenis agyonveri a DDR3 a DDR2-est,pl.a DDR2 effektív max.órajele 800Mhz,a DDR3-é 1400,és igazából ezek a karik még a 256 megát is csak 1600-as felbontásnál használják ki
de a példa ugyanez a 8800GTS-nél is,alacsony felbontásban édesmindegy,h.320 vagy 640 megás a dolog,mert nyers erõben ugyanannyit tudnak,1600-ban már viszont számít,persze Crysis-nál,és valószínû az Unreal 3.0 engine-es játékoknál már szembeötlõ a 2x annyi memória még 800x600-ban is,igazából azt lehet mondani,"next-gen" grafikus motorok jelentek meg...de errõl sokat lehetne még írni,csak nem ebben a topicban<#bohoc>
igazatok van,tényleg átmentünk bf2 topicba,ott is mindig a flém miatt elsõ a topic<#ravasz1>

milk41
Anti-Aliasing a neve a játékban,és én azt ajánlom hogy amint belépsz a fõmenübe egybõl menj és állítsad be,utána indítsad újra és elvileg menni fog

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB