N%C3%A9vtelen-1.png
  • hykao
    Nos kormány ügyben nem tudok nyilatkozni, mert én már kb. 10 éve csak billel nyomom (utoljára az NFS 1 miatt vettem kormányt...).
    Fizika: valahogy felemás érzésem van. Előre bocsátom, hogy az utóbbi pár évben csak a World Racing sorozattal és most ezzel töltöttem el komolyabb időt. (Carbonba belenéztem, de köszönöm nem kérek a bevásárlókocsi kamufizikából...)
    Nos míg a World Racing sorozatnál pontos "érzést" kaptam a fizika valósághűségének fokáról, attól függően, hogy mennyire állítom SZIMESRE vagy ÁRKÁDOSRA, addig a TDU-ban csak a vezetői segédleteket lehet ki-be kapcsolni (még csak OFF mellett próbáltam a játékot). Szóval vezetői segédletek OFFra állítva nagy kerékcsikorgással indulunk, meg lehet forgatni a kocsit és hatalmas csikorgással - hosszasan megcsúszva - fékezünk még bazi széles papucsokkal is...(szerintem ez utóbbi nagyon idegesítő billentyűzettel, főleg, hogy gyakorlatilag ma már az összes nem alap autó ABS-es), de amikor már halad az úton az autó nagyobb sebességgel valahogy mintha "megárkádosodna" a fizika, és olyan szlalomokat, flikk-flakkokat lehet lerendezni hihetetlen sebesség mellett, amilyeneket a World Racing sorozatban (és a valóságban) nem lehetne megcsúszás nélkül.
    Szóval engem eléggé idegesít ez a dolog. Most akkor inkább legyen vagy ilyen vagy olyan, de nagyon zavaró - persze míg meg nem szokja az ember -, hogy egy 250-es tempóban végigvágtázott és megcsúszás nélkül ÁRKÁDOSAN végigcikázott egyenes szakasz után fékezve jön a hatalmas fékcsikorgás hosszasan csúszással... :)