-
Igazából nekem eddig ami nagyob bugfba belefutottam az a grafikai engine-ből jön. Ha nem lövöd le rendesen a játékot hanem kifagy vagy kilépsz alt+f4-el (task váltást rosszul tűri) akkor villódzva fog viszalépni (tehát a grafika villódzni fog és rohadtul akadni. ilyenkor általában megoldja a dolgot, hogy normálisan kilépsz a játékból menün keresztül majd újraindítod.
Ami engem rettentesedn idegesít az az, hogy nem elég, hogy egyes dolgokat időre kell tenni az útról való lecsúszást és ütközést (még a kisebb koccanást is) rettentesen dúrván méri. Pl a stoppos küldiket útálom... Van olyan stoppos akinél 40 driving pointod van a kezdetnél és 20 kilométeren kell elvinni valamint kapsz rá 6:30-at. Minden egyes útról lecsúszva töltött 2_3 méterért levon egy pontot. egy ütközésért 20at!! Ha elfogytak a pontok akkor sanyi.. a fickó kiszáll a kocsiból és kezdheted előlről.... HAd ne mondjam, hogy amikor autóúton 120-al tötymörögnek előttem a SUV-ok folyamatos a szembeforgalom nekem meg, hogy jó időt menjek 250-el kéne átlagban tolnom a ambot akaratlanul is beleesik egy-egy ütközés... az autósort meg csak balról előzheted, mert nem tudsz lemenni jobbra mert akkor pörögnek lefelé a pontok iszonyatos tempóban...
Másik dolog. Versenyt nem lehet újraindítani. vannak helyzetek amikor látod, hogy ez már elúszott (pl egy két radar-os pálya ahol átlagot kell hozni. Akkor is végig kell menni ha tudod, hogy már az első radarnál elbasztad az egészet.) Nincs rá mód, hogy kilépjek a challengeből.
Szóval aki nekiáll játszani annak sok időre lesz szüksége:)
másik meg rmeélem, hogy lehet majd a driving positiont helyezni mert jelenleg a kocsibelsőből vezetés használhatatlan.. Semmi periférikus látás a vezető oldali tükörnek csak a tövét látom a belső visszapillantónak meg csak a felét. viszont minden segítséget kiakpcsolva bizony ésszel kell vezetni... Nem tudom miért csúsztatták el a megjelenést, de biztos vagyok benne, hogy a CARBON-t szarrá verte volna minden téren... ÉS végre nem csak tumm tumm zene van hanem igényesen összeállíttt a rádió....
Nekem 3 napi játék után (letehetetlen :D) 15 %-nál tartva erősen thumb up:) Szerintem meg fogom venni amint lesz rá pénzem.