N%C3%A9vtelen-1.png
  • Sland
    OFF

Srácok!

Említettem már hogy veszek X-BOX360-at, de a saját topicjába nem segítettek, mondván olvassak vissza 7ezer oldalt, és mindenre választ találok.
    Van valakinek X-BOX360-a innen, aki tudna segíteni?

Ott ezt írtam:

Most készülök X-BOX360-at venni, de jóformán semmit sem tudok róla. :(
    Ezért kérem a TI segítségeteket.

Első kérdésem az lenne, hogy mi van a másolt játékokkal? Vinyóra kell őket felpakolni, vagy ha kiírom duplarétegű DVD-re a játékokat, akkor minden akadály nélkül lejátsza? Vagy itt is kell valamit babrálni, mint PS-nél a chipelés?
    A Mentéseket memória kártyán tárolja, vagy vinyón?
    Milyen kiszerelésben érdemes megveni? Alap, vagy Premium vagy vmi más?
    Avi fájlokat le tudja játszani az olvasó?
    Feltétlenül TV kell hozzá, vagy a monitor is megfelel? Gondolom mivel nincs akkora felbontása a monitornak mint a HD TV-nek ezért lényegesebben rosszab a képminőség...
    A HD-DVD meghajtót mennyiért lehet megvenni?
    Vannak vmi ismert hibái? Pl hogy itt ott lefagy, akkor mi a teendő, vagy ha gyári hibás akkor mit kell csinálni vagy vmi más?

Összességben ennyi, remélem valaki válaszol. És ha van még valami fontosabb tudnivaló akkor azt is légyszi osszátok meg velem!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Legfőbbképpen a TDU miatt lesz X-BOX360... Anno ez volt a G-el is. Csak azért vettem PS2-t mert GT4-ezni akartam. Aztán persze már 60játékom van PS2-re mert megszerrettem. Remélem X-BOX-al is így lesz...