N%C3%A9vtelen-1.png
  • Norby646
    Nehéz megmondani. Ez a járgány jól megszivatott már párszor, valahogy nem szeretné hawaii virtuális útjain tengetni az életét, de rajtam nem fog ki. Rengeteg gondom volt a beltérrel, szerencsére sikerült helyrerázni a dolgokat, viszont ez rengeteg időt vett el. Rajta vagyok az ügyön, túl sok minden már nincsen hátra, de még 1-2 napnyi munka és tesztelés szükséges. Jó hír, hogy Zoqqer csinált nekem 3 gyönyörű ADV felnit, abból az egyik a belinkelt képen látszik valamelyest, de nem teljesen (szándékosan). Nemsokára kész lesz, és ha feltöltöttem akkor belinkelem ide. :) Említettem már, de azért leírom, a belteret illetően, több féle fa betét lesz, illetve carbon és szálcsiszolt fém betét lesz választható, ehhez társul úgy 4-5 színű bőr beltér, illetve kb 2-3 olyan beltér változat ahol egy színű a beltér de a műszerfal felső része sötétebb míg a többi része világosabb lesz, esetleg még egy fekete alcantara változat is, de ez nem biztos. Azután lesz gps-es változat illetve olyan ahol az idrive főmenüje lesz a középső kijelzőn. Valószínüleg új textúrát kap a 190e-s mercimnél alkalmazott hq gumi is. Leheta külsejére is kitalálok valami kis extrát, majd meglátjuk. :) Kézi váltós lesz a járgány, ehhez való fizikát is kap majd. Kell még csiszolnom a hátsó lámpákon, 1-2 textúrán, állítani kell a mutatókon, meg kell csinálni a tükröket, be kell lőni a megfelelő felfüggesztés beállításait, kamera nézet, ülés pozíció...stb. Hát dióhéjban ennyi, bocs a regényért.

Szerencsére a Crew gépigénye elég jól lett eltalálva, az én gépemen high-on fullhd mellett simán megvolt a 45-60+ fps ami a ramomat elnézve nem rossz. :) A limitet 60-ra módosítottam egy próba erejére, kevésbé gépigényes részeken ez szinte mindig meg is volt, de visszaraktam 30-ra egy bug miatt, ami ugráló autót és hangot eredményezett. Így is teljesen játszható volt ennek, fényében sztem az enyémtől jóval gyengébb gépeken is játszható lehet, alacsonyabb beállításokon. :) Mondjuk a laptop más tészta, főleg ha nem mai darab. Mindegy hajrá a pc-hez, remélem sikerül beszerezned, ha már a benzin drága legalább a Crew-ban tudjunk egyet krúzolni. :P